نویسنده این موضوع
مواد لازم جهت تهیه کیک موز و گردو
کره 120 گرم
شکر قهوه ای روشن 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل نصف ق چ
گردو خرد شده 100 گرم
آرد 450 گرم
بیکینگ پودر دو یک و دوم ق چ
دارچین نصف ق چ سرپر
نمک یک چهارم ق چ
خامه صبحانه 180 گرم
موز خرد شده 2 عدد بزرگ
نحوه درست کردن کیک موز و گردو
طرز تهیه کیک گردو و موز در خانه
روش تهیه کیک خامه موز و گردو
ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با شکر قهوه ای مخلوط کرده و با هم زن برقی هم میزنیم و وقتی کره و شکر با هم ترکیب شدند تخم مرغ ها را تک تک اضافه میکنیم و هم میزنیم و در نهایت وانیل را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم . بعد از تخم مرغ ها گردوی خرد شده را به همراه بیکینگ پودر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. آرد را چند بار الک کنید و نمک و دارچین را به آرد اضافه کنید و به همراه خامه به تدریج به مواد اضافه کنید . به طوری که 100 گرم از آرد را که داخل مواد ریختید مقداری از خامه را بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند .
به موز های اسلایس شده مقداری از همان آردی که داشتید بپاشید و به خمیر ترکیب شده اضافه کنید.و با قاشق هم بزنید.دقت کنید به هیچ عنوان از آرد اضافه استفاده نکنید.سپس کف و دیواره قالبی که قطر آن 25 سانتی متر است را چرب و آرد پاشی میکنیم و بعد تمام محتویات را در داخل قالب میریزیم و به مدت 40 تا 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد که از قبل کاملا گرم شده قرار دهید.این خمیر بخاطر وجود میوه کمی سفت و سنگین است که جای نگرانی نیست .بعد از اینکه کیک را تست کردید و آماده شد میتوانید به هر شکلی تزیین کنید.
منبع : نمناک
کره 120 گرم
شکر قهوه ای روشن 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل نصف ق چ
گردو خرد شده 100 گرم
آرد 450 گرم
بیکینگ پودر دو یک و دوم ق چ
دارچین نصف ق چ سرپر
نمک یک چهارم ق چ
خامه صبحانه 180 گرم
موز خرد شده 2 عدد بزرگ
نحوه درست کردن کیک موز و گردو
طرز تهیه کیک گردو و موز در خانه
روش تهیه کیک خامه موز و گردو
ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با شکر قهوه ای مخلوط کرده و با هم زن برقی هم میزنیم و وقتی کره و شکر با هم ترکیب شدند تخم مرغ ها را تک تک اضافه میکنیم و هم میزنیم و در نهایت وانیل را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم . بعد از تخم مرغ ها گردوی خرد شده را به همراه بیکینگ پودر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. آرد را چند بار الک کنید و نمک و دارچین را به آرد اضافه کنید و به همراه خامه به تدریج به مواد اضافه کنید . به طوری که 100 گرم از آرد را که داخل مواد ریختید مقداری از خامه را بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند .
به موز های اسلایس شده مقداری از همان آردی که داشتید بپاشید و به خمیر ترکیب شده اضافه کنید.و با قاشق هم بزنید.دقت کنید به هیچ عنوان از آرد اضافه استفاده نکنید.سپس کف و دیواره قالبی که قطر آن 25 سانتی متر است را چرب و آرد پاشی میکنیم و بعد تمام محتویات را در داخل قالب میریزیم و به مدت 40 تا 45 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد که از قبل کاملا گرم شده قرار دهید.این خمیر بخاطر وجود میوه کمی سفت و سنگین است که جای نگرانی نیست .بعد از اینکه کیک را تست کردید و آماده شد میتوانید به هر شکلی تزیین کنید.
منبع : نمناک
کیک گردو موز
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com