خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Niuosha.dkw

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
9/9/20
ارسال ها
376
امتیاز واکنش
3,432
امتیاز
228
محل سکونت
شهر کتاب
زمان حضور
23 روز 3 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع


سیب زمینی۴ عدد
پیاز۱ عدد
پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
خمیر یوفکابه مقدار کافی
شیر۲ قاشق غذاخوری
روغن مایعبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه بورک سیب زمینی با بورک گوشت فرق دارد!

مرحله اول:
برای تهیه بورک سیب زمینی خوشمزه ابتدای کار سیب زمینی را می شوییم، سپس درون یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. در ادامه تا اندازه ای که روی سیب زمینی را بگیرد آب اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم.

مرحله دوم:
حالا اجازه می دهیم سیب زمینی به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا بپزد و مغز آن نرم شود. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله سوم:
در این مرحله مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس پیاز را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز طلایی و ترد شود.


طرز تهیه بورک ترکیه‌ای با سیب زمینی

 
آخرین ویرایش:

Niuosha.dkw

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
9/9/20
ارسال ها
376
امتیاز واکنش
3,432
امتیاز
228
محل سکونت
شهر کتاب
زمان حضور
23 روز 3 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله چهارم:
حالا کره را داخل یک کاسه فلزی می ریزیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا ذوب شود، سپس خمیر های یوفکا را با صورت طولی با عرض ۱۰ سانتی متر برش می زنیم و روی سطح کار قرار می دهیم. در ادامه کمی کره روی خمیر یوفکا می مالیم.

مرحله پنجم:
حالا مقداری از مخلوط سیب زمینی را روی خمیر یوفکا قرار می دهیم، سپس خمیر یوفکا را مانند سمبوسه به صورت مثلثی یا لوله ای جمع می کنیم. حالا سینی فر را با روغن کمی چرب می کنیم، سپس بورک ها را داخل سینی فر می چینیم.

مرحله ششم:
در این مرحله فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس روی بورک ها را با مخلوط زرده تخم مرغ و ۱ قاشق غذاخوری شیر رومال می کنیم، سپس کمی کنجد یا سیاه دانه روی بورک ها می پاشیم.
مرحله هفتم:
حالا سینی فر را داخل فر که به طور کامل گرم شده است قرار می دهیم تا بورک های اماده شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه گریل را روشن می کنیم تا رنگ روی بروک ها طلایی شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
منبع: chishi


طرز تهیه بورک ترکیه‌ای با سیب زمینی

 
آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا