خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای پیتزا لقمه ای
    • آرد 2 لیوان
    • شیر یا آب 2/3 لیوان
    • عسل یا شکر 1 قاشق چایخوری
    • مخمر فوری 1 قاشق چایخوری
    • نمک 1/2 قاشق چایخوری
    • گوشت چرخ کرده 300 گرم
    • پنیر پیتزا 200 گرم
    • آویشن 1 قاشق چایخوری
    • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    • پیاز 1 عدد
    • فلفل دلمه ای 1 عدد
    • نمک و فلفل مقدار لازم

در اینجا میخواهیم در مورد طرز تهیه پیتزا لقمه ای صحبت کنیم که مواد آن بسیار شبیه به پیده یا پیتزا ترکی است. اما این بار برای تهیه پیتزا نیازی به فر ندارید. برای تهیه پیتزا لقمه ای کافی است مواد را روی بخشی از خمیر پیتزا بریزید و سپس طرف دیگر خمیر را روی آن تا کنید و بعد آن را در ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید. پیتزا لقمه ای خوشمزه شما خیلی زود آماده سرو است. امیدواریم از آن لـ*ـذت ببرید.

طرز تهیه پیتزا لقمه ای


مرحله اول:
برای تهیه خمیر پیتزا ابتدا شیر ولرم را با مخمر فوری مخلوط کنید سپس عسل ، آرد و 1/2 قاشق چایخوری نمک را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، حدود 5 دقیقه خمیر را با دست ورز دهید سپس داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.





مرحله دوم:
پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ؛ پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مخلوط کنید سپس فلفل دلمه ای خرد شده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل بزنید و کمی مخلوط کنید سپس مایه پیتزا را از روی حرارت بردارید.




مرحله سوم:
پس از حجیم شدن خمیر تکه ای از خمیر بگیرید و با کمک وردنه خوب پهن و نازک کنید ، تا نیمه خمیر را از مایه پیتزا پر کنید و مقداری پنیر پیتزا روی مواد بپاشید سپس نیمه دیگر خمیر را روی مواد برگردانید و لبه های خمیر را با دست به هم بچسبانید.




مرحله چهارم:
سطح ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود ، پیتزاهای لقمه ای را داخل ماهیتابه داغ بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید یک طرف پیتزا طلایی شود سپس برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.




#ایران کوک


پیتزا لقمه ای

 
  • تشکر
Reactions: mohamad_h
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا