- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
- مواد لازم برای چنجه ماستی رستورانی
- گوشت فیله گوسفند یا گوساله 1 کیلوگرم
- ماست 250 گرم
- پیاز 2 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- لیمو ترش 2 عدد
- دنبه به میزان لازم
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه چنجه ماستی
مرحله اول:
گوشت ها را به خوبی بشویید و به قطعات ریز و منظم برش بزنید. برش ها بهتر است مکعبی در حدود 2 – 3 سانتی متر در 2 – 3 سانتی متری باشند.
مرحله دوم:
اگر گوشت ها کمی سفت هستند میتوانید با بیفتک کوب یا گوشت کوب یا پشت کارد آن ها را بکوبید تا ضخامتشان به حدودا نیم سانتی متر برسد.
مرحله سوم:
فلفل دلمه ای را بشویید و به صورت قطعات بزرگ برش بزنید. پیاز ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس رنده ریز کنید و بعد آب پیاز را به همراه فلفل دلمه ای ها در ظرفی بزرگ بریزید.
مرحله چهارم:
ماست، آب لیمو، نمک، فلفل و ادویه دلخواهتان را به ظرف اضافه کنید. گوشت را به مواد اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و گوشت طعم بگیرد.
مرحله پنجم:
درب ظرف را بگذارید یا روی ظرف سلفون بکشید. ظرف را به مدت حداقل 12 ساعت یا یک روز کامل در یخچال قرار دهید تا گوشت طعم دار شود.
مرحله ششم:
گوشت ها را به سیخ بکشید. میتوانید گوشت را به صورت یکی در میان با دنبه سیخ بگیرید تا کباب چرب تری داشته باشید. در کنار گوشت ها میتوانید گوجه و فلفل هم یکی در میان به سیخ بکشید و کباب کنید و با برنج و سبزی سرو نمایید.
نکات کلیدی در تهیه چنجه ماستی
-گوشتی که در ماست طعم دار شده نیاز به زمان کباب شدن طولانی ندارد پس برای تهیه کباب چنجه ماست بهتر است زغال ها را خیلی باد نزنید و پخت کباب روی حرارت ملایم منقل انجام شود.
-در صورت تمایل میتوانید از کیوی هم برای طعم دار کردن گوشت استفاده کنید. کیوی به خاطر اسیدی بودنش باعث نرم تر شدن گوشت میشود. همچنین به خاطر باز نمودن بافت گوشت، مواد بهتر به خورد گوشت میروند و کباب خوش طعم تر خواهد شد.
-در هنگام مخلوط کردن مواد میتوانید سه قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و یا میتوانید بعد از کباب شدن، مقداری کره به گوشت ها بزنید تا نرم و چرب شوند.
-با ماست چکیده کباب چنجه ماستی خوشمزه تری خواهید داشت. اما اگر نتوانستید ماست چکیده تهیه کنید اشکالی ایجاد نمیکند.
-منظم بودن برش گوشت ها باعث میشود زمان کباب شدن آن ها با هم یکسان باشد. اگر گوشت ها هم اندازه نباشند، در یک سیخ بعضی گوشت ها خواهد سوخت و یا برخی نیمه آماده باقی میماند. بهتر است برای تهیه کبابی عالی این نکته را هنگام برش گوشت ها رعایت کنید.
#ایران کوک
چنجه ماستی رستورانی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com