خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای فیله مرغ سوخاری (چیکن استریپس)
    • فیله مرغ یا سـ*ـینه مرغ بی استخوان 500 گرم
    • پودر نان (یا پودر سوخاری) 3/4 پیمانه
    • تخم مرغ 1 عدد
    • سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
    • سس خردل 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
    • آرد 2 قاشق غذاخوری
    • نمک 1/2 قاشق چایخوری
    • فلفل به مقدار کافی
    • اسپری روغن

فیله مرغ سوخاری (چیکن استریپس)
فیله مرغ سوخاری واقعاً محشر است و همه به ویژه بچه‌ها از آن لـ*ـذت می‌برند. مرغی که به شکل تکه‌های باریک درآمده و در خمیری از خردل و بعد در پودر نان سوخاری فرو رفته… مشخص است که حرف ندارد. اما اگر تصور می‌کنید این فیله مرغ سوخاری خوشمزه در روغن فراوان سرخ شده اشتباه می‌کنید. در این دستور فقط کمی روغن روی مرغ‌ها اسپری می‌شود. با این حال باز هم فیله مرغ سوخاری ترد و خوش طعم از آب در می‌آید.
در تهیه مایه از خردل، مایونز، تخم مرغ و ادویه استفاده می‌شود که به خودی خود مرغ را طعم دار می‌کند و در نتیجه آن را می‌توانید بدون سس و همراه با یک نوشیدنی خنک یا سالاد سبزیجات میل کنید. اما توصیه ویژه ما این است که فیله مرغ سوخاری را با سس رنچ سرو نمایید و از آن نهایت لـ*ـذت را ببرید.



طرز تهیه: فر را با درجه حرارت ۲۰۰ سانتیگراد روشن کنید و اجازه بدهید گرم شود.

پودر نان را داخل سینی فر بریزید و پخش کنید. سپس با اسپری روی آن روغن بپاشید. این کار را به صورت عمودی انجام دهید تا پودر نان از سینی بیرون نریزد. سپس سینی را به مدت ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پودر طلایی رنگ شود. سپس آن را از فر خارج کنید و داخل کاسه‌ای بریزید.


تخم مرغ را در کاسه‌ای بشکنید. سپس سس مایونز، خردل، آرد، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با یک چنگال هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

اگر از سـ*ـینه مرغ استفاده می‌کنید آن را به صورت تکه‌های باریک بدون پوست و بدون استخوان در آورید. حال فیله‌های باریک مرغ را داخل مایه تهیه شده بریزید و آن‌ها را زیر و رو کنید تا از سس پوشیده شوند.
برای پخت یکنواخت تر مرغ‌ در فر می‌توانید روی سینی فر یک طوری فلزی قرار دهید. فیله‌ها را یکی یکی از مایه خارج کنید و در کاسه پودر نان سوخاری فرو ببرید. سعی کنید همه قسمت‌ها از پودر پوشیده شوند (حتی کناره‌ها).سپس آنها را روی سینی فر (یا اگر از توری استفاده می‌کنید، روی توری) بچینید.



وقتی مرحله قبلی برای همه فیله‌ها انجام شد روی آنهابا اسپری روغن بپاشید و سینی را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید (زمان پخته شدن بستگی به سایز فیله‌ها دارد).
در آخر روی فیله‌ مرغ سوخاری آماده شده کمی جعفری خرد شده بریزید و آن را همراه با سس رنچ یا هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید. نوش جان!


#ایران کوک


فیله مرغ سوخاری

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا