M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- امتیاز واکنش
- 63,858
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
حافظ روحانی: نخستین دوره فراخوان تجسمی ورسوس، جمعه 16خرداد، در خانه هنرمندان افتتاح شد؛ فراخوانی که در نخستین دوره برگزاریاش به نقاشی اختصاص یافت و از حضور فرید جهانگیر، سمیرا علیخانزاده، هومن مرتضوی، پویا آریانپور و امید تهرانی در هیات انتخاب و آیدین آغداشلو، رعنا فرنود و منوچهر معتبر بهعنوان داور سود میبرد. این فراخوان تجسمی در روز افتتاح با انتخاب سه اثر برگزیده آغاز به کار کرد؛ آثاری که توسط حامی مالی فراخوان خریداری شد تا راهگشای مسیر این هنرمندان جوان باشد. از آنجا که برگزاری این فراخوانها نقشی مهم در شناسایی استعدادهای جوان دارند و حمایت شرکتهای صنعتی میتواند آینده این رشته هنری را در ایران روشنتر کند، با فردین عالیزاد، یکی از دستاندرکاران و حامیان این نمایشگاه گفتوگو کردیم: تجربه نخستین دوره برگزاری فراخوان تجسمی ورسوس چگونه بود؟ از نظر تعداد نقاشیهای ارایه شده، کیفیت آثار، تعداد میهمانان و استقبال عمومی بسیار عالی بود. ماجرای ورسوس از چه زمانی شروع شد؟ ما استعدادهای جوان زیادی داریم. شکوفاشدن این استعدادها زمان میبرد. فکر میکنم جوانان ایران استعدادهای زیادی دارند، باید این استعدادها را کانالیزه، آنها را هدایت کرد و به کارشان جهت داد، کاری که وظیفه همه ماست. مسیری که از دانشگاه شروع میشود، گالریهای هنری در آن دخیلند و خود هنرمندان در این جهتدهی نقش دارند. همه باید در این مسیر کمک کنند تا هنرمندان خوب، بتوانند به سرعت رشد کنند و به مدارج بالا برسند. خود ما کوشیدیم که این کار را از طریق ورسوس انجام دهیم و شخصا این را وظیفه خود میدانم که به این استعدادها کمک کنم. امیدوارم گالریها و استادانی که در این حوزه فعالاند، امکان و فرصت رشد را زودتر به هنرمندانی که خودشان را اینجا نشان دادهاند، بدهند. هدف اصلی این است که به رشد این استعدادها سرعت دهیم و امیدوارم همه صنعتگرها، علاقهمندان و هرکسی که در هر رشتهای میتواند چنین کاری انجام دهد، این روند را تسریع کند. پس به نظر میآید قصد دارید به این کار ادامه دهید و همچنان در عرصه هنر حضور داشته باشید؟ بله. برای همین در نام نمایشگاه، کلمه سالانه را آوردیم که اجباری باشد برای اینکه آن را همهساله برپا کنیم. نه فقط امیدواریم این فراخوان همهساله اجرا شود بلکه من به ایدههای جدیدی رسیدهام که پیشنهاد دادهام و امیدوارم بتوانیم این ایدهها را در دیگر بخشهای هنری هم اجرا کنیم و چنین فعالیتهایی را در دیگر عرصههای هنری هم انجام دهیم. در واقع ما هل اول را میدهیم، تا آنها با تواناییهای خودشان و آشناییهایی که از این طریق پیدا میکنند راه خود را بیابند و با حمایت استادان و گالریها رشد کنند. ممکن است نمونههایی از این ایدهها را توضیح دهید؟ در دیگر رشتههای هنری ایدههایی دارم. بیشتر فکرهای من در حوزههای هنر است، امیدوارم که سایر صنعتگران هم کمک کنند. البته کارهای فراوانی در حال انجام است ولی باید منظمتر و منسجمتر باشد. در سالهای گذشته بیشتر توجه به هنرهای تجسمی معطوف شده، در حالی که تا 10، 15 سال پیش بیشتر به حوزههایی مثل سینما توجه میشد، بهنظر شما این علاقهمندی و توجه به هنرهای تجسمی ادامه خواهد یافت؟ قطعا. از کارهای این نمایشگاه مشخص است که جوانان ما چه استعدادی در این رشته دارند. ایران در هنرهای تجسمی بسیار قدرتمند است، توجه به سینما به دلیل فرصتهایی بود که در جشنوارهها بهوجود آمده بود؛ ولی من فکر میکنم نهفقط در هنرهای تجسمی همانقدر امکان موفقیت وجود دارد که شاید امکان موفقیت بسیار بیشتر هم باشد. به این موضوع اطمینان دارم. من در استعداد فراوان جوانهایمان شک ندارم. فقط همه باید حمایت کنند و خود جوانها همت کنند. علاقهمند هستید که گالری تاسیس کنید یا به آن شکل به فعالیت در حوزه هنر ادامه دهید؟ نه، در هنر به دنبال مسایل اقتصادی نیستم. کار من نیست، بهتر است در این حوزه کسانی حضور پیدا کنند که در این کار تخصص دارند. در مراحل مختلف پیشرفت کار در ورسوس خودتان هم حضور داشتید و در انتخاب آثار، نظر میدادید؟ بله. در بخشی از مرحله اولیه داوری که به انتخاب 110 کار نهایی انجامید حضور داشتم؛ بیشتر از این رو که بر درستی روند کار نظارت داشته باشم، نظراتی هم دادم، ولی در انتخاب سه اثر نهایی که توسط هیات داوران انتخاب شد، چون سفر بودم حضور نداشتم؛ ولی همه کسانی که در انتخاب آثار دخیل بودند، چه داوران و چه اعضای هیات انتخاب، همگی از بهترینهای این رشته هستند و کاملا حرفهای عمل کردند. همه کسانی که درگیر ورسوس بودند، افرادی هستند با یک هدف و همگی سعی کردند تا ورسوس با موفقیت برگزار شود و به اهدافی که داشت برسد. به همین دلیل فکر میکنم نخستین دوره ورسوس با موفقیت کامل برگزار شد.
#شرق
#شرق
صنعتگران به هنر کمک کنند!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com