خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

LIDA_M

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
8/4/20
ارسال ها
1,796
امتیاز واکنش
20,432
امتیاز
428
محل سکونت
Cemetery
زمان حضور
78 روز 19 ساعت 52 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای ۴ نفر

عدس۱ پیمانه
بلغور گندم½ پیمانه
برنج½ پیمانه
پیاز۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی۴ عدد
تره۱ دسته متوسط
پیازچه۴ ساقه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
شیله عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه تبریز است که با ترکیبات و دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیله عدس در ادامه با ما همراه باشید.


طرز تهیه شیله عدس ساده و سنتی

 

LIDA_M

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
8/4/20
ارسال ها
1,796
امتیاز واکنش
20,432
امتیاز
428
محل سکونت
Cemetery
زمان حضور
78 روز 19 ساعت 52 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله اول

برای تهیه شیله عدس خوشمزه در ابتدای کار برنج و بلغور گندم را درون یک کاسه حاوی می ریزیم و اجازه می دهیم ۲ ساعت خیس بخورند. در ادامه عدس را به صورت جداگانه درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد.


مرحله دوم

در این مرحله پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.


مرحله سوم

حالا عدس را آبکشی می کنیم و به همراه ۳ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم. برای خوشمزه تر شدن غذا می توانیم یک عدد استاک مرغ یا گوشت نیز به قابلمه اضافه کنیم. در ادامه حرارت را ملایمتر می کنیم و اجازه می دهیم عدس نیمپز شود.


مرحله چهارم

پس از اینکه عدس نیمپز شد، برنج و بلغور گندم را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه برنج و بلغور گندم را اضافه کردیم، باید غذا را هر چند لحظه یک بار به صورت مداوم هم بزنیم تا ته نگیرد.


طرز تهیه شیله عدس ساده و سنتی

 

LIDA_M

کاربر حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
8/4/20
ارسال ها
1,796
امتیاز واکنش
20,432
امتیاز
428
محل سکونت
Cemetery
زمان حضور
78 روز 19 ساعت 52 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله پنجم

حالا صبر می کنیم تا برنج به طور کامل بپزد و اصطلاحا شکفته شود، سپس پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و آنها را درون قابلمه رنده می کنیم. در ادامه پیازچه و تره را به صورت ریز خرد می کنیم و به قابلمه می افزاییم.


مرحله ششم

در این مرحله نمک غذا را اندازه می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی آن کشیده شود. در نهایت وقتی شیله عدس به غلظت مناسب رسید، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس با پیازچه تزیین کرده و سرو می کنیم.


منبع: چی شی


طرز تهیه شیله عدس ساده و سنتی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا