- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
- مواد لازم برای پای مرغ با خمیر هزار لا | پاته مرغ
- مرغ درشت پخته شده 1 عدد
- کره 100 گرم
- پیاز سرخ شده 3 قاشق سوپخوری
- قارچ خرد و سرخ شده 250 گرم
- فیله گوشت یا گوشت چرخ کرده 500 گرم
- تخم مرغ پخته 4 عدد
- جعفری خرد شده 2 قاشق
- آب گوشت 3/4 لیوان
- خمیر هزار لا 500 گرم
- آرد
- سس خردل
- نمک
- فلفل سیاه
پاته مرغ
طرز تهیه: فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.
یک تابه بردارید و قارچ و پیاز سرخ شده را همراه با جعفری خرد شده در آن خوب تفت دهید. کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
گوشت را به صورت مکعبی و یا به اندازه انگشت قطعه قطعه کنید. کمی کره در یک تابه آب کنید و گوشت ها را در آن بریزید و آن را خوب تفت داده و سرخ کنید. کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
یک قالب نسوز انتخاب کنید و آن را با کمی کره چرب کنید. روی میز و یا تخته آشپزی کمی آرد بپاشید. خمیر هزار لا را روی آن پهن کنید و با وردنه صاف و به قطر 1 سانتی متر اندازه قالبتان ببرید. گوشتها را کف آن بریزید. در لایه بعدی قارچ و پیاز و جعفری را روی گوشتها بپاشید. تخم مرغ ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و روی سطح مواد قرار دهید و کمی فرو ببرید.
از خمیر هزار لا نوار هایی به پهنای 4 سانتی متر ببرید. نوارها را روی موادقالب و دور مواد در دیواره پهن کنید. مرغ ها را خرد کنید و روی لایه آخر قرار دهید. آب گوشت را از کناره های مرغ دور تا دور پای بریزید. سپس دوباره از خمیر هزارلا روی آن قرار دهید و دور خمیر را با انگشتانتان فرو ببرید. کمی کره روی خمیر بمالید. با ته قاشق یا چنگال سوراخی وسط پای ایجاد کنید. خمیر پای را هم کمی چنگال چنگال کنید و سپس آن را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید.
#ایران کوک
پای مرغ با خمیر هزار لا | پاته مرغ
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com