خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای تخم مرغ ابری
    • تخم مرغ 4 عدد
    • پنیر پارمزان 1/4 پیمانه

تخم مرغ ابری

تخم مرغ ابری می‌تواند یک صبحانه خیلی شیک و قشنگ باشد یا تزیینی برای روی همبرگر… در هر صورت محشر است. ابر پف کرده‌ای از سفیده تخم مرغ و خورشید درخشان زرده تخم مرغ وسطش، بدون این که نیاز به شابلون ابری باشد. در ضمن حتی به نمک و روغن هم احتیاجی نیست. پنیر پارمزان علاوه بر اینکه بافت سفیده را کرمدار می‌کند، نمک تخم مرغ ابری را هم تأمین میکند و با پخت تخم مرغ در فر دیگر نیازی به روغن هم نیست.

اگر دوست داشته باشید زرده سفت شود آن را مدت بیشتری در فر نگه می‌دارد و در غیر این صورت زرده را مدت کمتری در فر قرار می‌دهید. تصورش را بکنید: تخم مرغ ابری زیبا که رویش تره یا جعفری خرد شده و فلفل و پنیر پاشیده شده است و شما نان ترد و داغ را بر می‌دارید و در زرده فرو می‌برید و نوش جان می‌کنید! واقعاً فوق العاده است. البته این ها دیگر بسته به سلیقه شما دارد. در تزیین تخم مرغ و ادویه ی آن آزاد هستید. هرچند که تخم مرغ ابری به خودی خود و بدون هیچ چیز اضافه‌ای هم یک صبحانه معرکه است.
طرز تهیه: اول از همه کاسه همزن یا یک کاسه فلزی بزرگ را همراه با پره های همزن در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه بدهید گرم شود. کف سینی فر کاغذ روغنی بکشید و آن را کنار بگذارید.
حال وقت آن است که تخم مرغ‌ها را بشکنید و سفیده‌ها و زرده‌ها را از هم جدا کنید. سفیده ها را در کاسه خنک شده بریزید و هر کدام از زرده‌ها را در یک فنجان جدا از هم بریزید، یعنی در چهار فنجان.
سپس با استفاده از دور تند همزن سفیده‌ها را بزنید. این کار را می‌توانید با همزن دستی هم انجام دهید ولی مدت بیشتری طول می‌کشد و باید خیلی تند هم بزنید.هدف این است که سفسده به قدری سفت شود که وقتی همزن را بیرون می‌آورید قله‌ی تیزی مثل چیزی که در تصویر زیر می‌بینید مشاهده کنید. وقتی سفیده آماده شد بلافاصله پنیر پارمزان را اضافه کنید و مواد رابا قاشق زیر و رو کنید تا مخلوط شوند.



حالا سفیده ر ا به چهار قسمت تقسیم کنید و به شکل چهار ابر کوچک خوش و خندان روی کاغذ روغنی بریزید. وسط هر ابر یک گودال برای خورشیدش ایجاد کنید. اگر می‌خواهید زرده‌ها نسبتاً سفت باشند در همین مرحله آنها را وس ابرها بگذارید و سینی را به مدت ۶ دقیقه در فر قرار دهید تا تخم مرغ ابری آماده شود.



اگر می‌خواهید زرده نسبتاً شل باشد سفیده را ۳ دقیقه به تنهایی در فر بگذارید. آن را از فر خارج کنید و بعد از گذاشتن زرده‌ها ۳ دقیقه دیگر در فر قرار دهید.



نکته: لازم به ذکر دو نکته است. نخست این که سعی کنید تخم‌مرغ ها را هم سایز انتخاب کنید. البته بیشتر سایز زده مهم است. فراموش نکنید زرده ها قرار است نقش خورشید را بازی کنند و سفیده ها نقش ابر را. نمی‌خواهیم یک ابر خیلی کوچک داشته باشیم و یک خورشید خیلی بزرگ. دوم این که سعی کنید پنیر پارمزان را رنده شده نخرید. پنیر کامل بخرید و خودتان آن را با زنده خیلی ریز رنده کنید.
#ایران کوک


تخم مرغ ابری

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا