نویسنده این موضوع
رازی در تسلط بر افعال فرانسوی نهفته است. همه بچه های فرانسوی این کار را می کنند! پس این مقاله را تا آخر بخوانید تا ببینید این راز چیست و صرف افعال فرانسوی چه قدر می تواند ساده باشد!
صرف افعال فرانسوی برای زبان آموزان فرانسوی هم دشوار و دردسر ساز است. حتی در زمان حال خبری فرم های مختلفی وجود دارد که باید حفظ کنید و تمام فعل های بی قاعده هم ذکر نمی شوند.
با این حال، من یک راه حل برای تان دارم که همه چیز را ساده تر می کند! فکر می کنید کودکان فرانسوی چه طور تمام این اشکال فعل را به خاطر می آورند؟
در نگاه اول، حتی زمان حال فرانسوی هم به نظر دشوار می رسد
بیشتر شیوه های ساختن افعال فرانسوی با گفتن این نکته شروع می شود که در زبان فرانسوی، پایان فعل با توجه به ضمیر فاعل فرانسوی تغییر می کند.
به طور مثال فعل parler (صحبت کردن) را در نظر بگیریم.
به نحوه نگارش آن دقت کنید . روش سنتی اغلب مثل من بر املا تأکید دارد و پایان فعل با رنگ تیره تر یا قرمز نشان داده می شوند . . .
1-Je parle
2-Tu parles
3-Il parle
4-Elle parle
5-On parle
6-Nous parlons
7-Vous parlez
8-Ils parlent
9- Elles parlent
وقتی یک زبان آموز انگلیسی چنین چیزی را می بینید، به نظرش بسیار سخت می رسد . . . در انگلیسی، شما یک S به آخر افعال سوم شخص مفرد (he, she, it) اضافه می کنید. اما به جز چند افعال بی قاعده مثل افعال To be فعل تغییر چندانی نخواهد داشت. در فارسی هم همین طور است و یک فعل راحت صرف می شود:
- من صحبت می کنم، تو صحبت می کنی، او صحبت می کند، ما صحبت می کنیم، شما صحبت می کنید، آن ها صحبت می کنند.
افعال در زبان فرانسه و روش ساخت زمانهای مختلف (آموزش با مثال)
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com