نویسنده این موضوع
تغذیه صحیح نقش مهمی در یادگیری و تمرکز حواس دارد/ مصرف صبحانه سبب کنترل استرس می شود.
زهرا عبداللهی درباره تغذیه صحیح دانش آموزان در ایام امتحانات، گفت: تغذیه خوب باعث تقویت و بهبود عملکرد ارگانهای مختلف بدن میشود بنابراین، بهتر است در دوران امتحانات یک برنامه صحیح و مناسب غذایی که از هر 6 گروه غذایی اصلی یعنی گرون نان و غلات، گروه سبزیها، گروه میوهها، گروه شیر و لبنیات، گروه حبوبات و مغزها، گروه گوشت و تخم مرغ در حد متعادل مصرف شود.
وی با بیان اینکه تغذیه صحیح نقش مهمی در یادگیری و تمرکز حواس دارد، عنوان کرد: ویتامینهای گروه آهن، روی و ید به یادگیری کمک میکنند و با مصرف سبزیهای تازه، شیر، ماست، پنیر، تخم مرغ، حبوبات و انواع گوشتها این ریزمغذیها تامین میشوند. برای جلوگیری از کمبود ید هم باید از نمک یددار تصفیه شده در تهیه غذاها استفاده شود. البته توصیه میشود که نمک کم مصرف شود اما همان مقدار کم از نوع یددار و تصفیه شده و دارای مجوزهای بهداشتی باشد که ید مورد نیاز بدن تامین شود.
عبداللهی خاطرنشان کرد: برخلاف تصور عموم، مطالعه و درس خواندن نیاز بدن به انرژی را افزایش نمیدهد، بنابراین استفاده بیش از حد از مواد غذایی بسیار شیرین و پر چرب در طول دوران امتحانات نه تنها مفید نیست، بلکه سبب افزایش وزن و بروز چاقی میشود. از مصرف زیاد شیرینی و تنقلات در ایام امتحانات باید پرهیز شود و این خوراکیها ممکن است در نگاه اول انرژی زا به نظر برسد، اما باید توجه داشت که این قابلیت در آنها بسیار کم دوام است و پس از مدتی احساس خستگی بیشتری به شما خواهد داد.
زهرا عبداللهی درباره تغذیه صحیح دانش آموزان در ایام امتحانات، گفت: تغذیه خوب باعث تقویت و بهبود عملکرد ارگانهای مختلف بدن میشود بنابراین، بهتر است در دوران امتحانات یک برنامه صحیح و مناسب غذایی که از هر 6 گروه غذایی اصلی یعنی گرون نان و غلات، گروه سبزیها، گروه میوهها، گروه شیر و لبنیات، گروه حبوبات و مغزها، گروه گوشت و تخم مرغ در حد متعادل مصرف شود.
وی با بیان اینکه تغذیه صحیح نقش مهمی در یادگیری و تمرکز حواس دارد، عنوان کرد: ویتامینهای گروه آهن، روی و ید به یادگیری کمک میکنند و با مصرف سبزیهای تازه، شیر، ماست، پنیر، تخم مرغ، حبوبات و انواع گوشتها این ریزمغذیها تامین میشوند. برای جلوگیری از کمبود ید هم باید از نمک یددار تصفیه شده در تهیه غذاها استفاده شود. البته توصیه میشود که نمک کم مصرف شود اما همان مقدار کم از نوع یددار و تصفیه شده و دارای مجوزهای بهداشتی باشد که ید مورد نیاز بدن تامین شود.
عبداللهی خاطرنشان کرد: برخلاف تصور عموم، مطالعه و درس خواندن نیاز بدن به انرژی را افزایش نمیدهد، بنابراین استفاده بیش از حد از مواد غذایی بسیار شیرین و پر چرب در طول دوران امتحانات نه تنها مفید نیست، بلکه سبب افزایش وزن و بروز چاقی میشود. از مصرف زیاد شیرینی و تنقلات در ایام امتحانات باید پرهیز شود و این خوراکیها ممکن است در نگاه اول انرژی زا به نظر برسد، اما باید توجه داشت که این قابلیت در آنها بسیار کم دوام است و پس از مدتی احساس خستگی بیشتری به شما خواهد داد.
نکات تغذیه ای برای دانش آموزان در ایام امتحانات
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com