خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای کیک حلوا
    • شکر 125 گرم
    • تخم مرغ 3 عدد
    • گلاب 2 قاشق غذاخوری
    • روغن 125 میلی لیتر
    • آرد 150 گرم
    • پودر هل 1 قاشق چایخوری
    • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    • برای تهیه شربت مخصوص کیک:
    • آب 1/3 پیمانه
    • شکر 200 گرم
    • عسل 1 قاشق غذاخوری
    • گلاب 1/4 پیمانه
    • برای تهیه حلوا:
    • کره 150 گرم
    • آرد برنج 500 گرم
    • روغن 1 لیوان
    • آب 2/5 لیوان
    • گلاب 1 لیوان
    • شکر 400 گرم
    • زعفران دم کره 1/2 استکان
کیک حلوا

کیک حلوا از آن دست شیرینی‌جاتی است برای سرو شدن در ماه رمضان و بر سر سفره‌های افطار حرف ندارد. این کیک به تنهایی هم طعم و بوی حلوا را دارد و هم زولبیا بامیه! اول از همه کیک اسفنجی به سادگی تهیه می‌شود. سپس کیک با شربت بار شیرین می‌شود و بافتی فوق‌العاده پیدا می‌کند. در آخر هم روی کیک با حلوا تزیین می‌شود. کیک حلوا برای پذیرایی از مهمان‌های شما در ماه رمضان بسیار مناسب است.



برای تزیین بیشتر کیک حلوا هم دست شما باز است و می‌توانید همه جور خلاقیتی به خرج دهید. در واقع هر مدل تزیین حلوا برای کیک حلوا هم سازگار است. می‌توانید از خلال پسته، بادام یا پودر نارگیل استفاده کنیدو همچنین اگر حلوای شما به اندازه کافی غلیظ باشد می‌توانید حلوا را با قیف روی کیک بریزید و به این ترتیب ظاهر جذابتری برای آن ایجاد کنید.



طرز تهیه: ا ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید سپس قالب کیک را چرب کنید و کاغذ روغنی را در قالب کیک پهن نمایید. تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی با شکر به خوبی مخلوط کنید و به کمک همزن مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند. سپس روغن مایع و گلاب را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه نمایید.
در مرحله بعدی، پودر هل و بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و مخلوط این مواد را الک نمایید. سپس مخلوط آرد را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک آماده شود. مایه کیک را در قالب کیک بریزید و قالب را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کیک به خوبی پخته شود.
در این مدت شربت را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر در آب به خوبی حل شود سپس گلاب را به همراه عسل به مخلوط شکر و آب اضافه کنید تا شربت کیک بجوشد و غلیظ شود. بعد از سرد شدن شربت کیک آن را با کمک برس روی کیک بمالید و کیک را در گوشه ای قرار دهید تا شربت به خوبی به خورد کیک برود.
در مرحله بعدی، برای تهیه حلوا، آرد برنج را در تابه‌ای مناسب بریزید و تابه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا آرد مقداری تفت بخورد سپس روغن و کره را به آرد اضافه کنید و روی حرارت ملایم آرد را هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آرد طلایی رنگ شود.
سپس شکر و آب را روی حرارت گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسند. زعفران و گلاب را به مخلوط شکر اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت حلوا کمی بجوشد.
آرد را از روی حرارت بردارید و شربت حلوا را به صورت آرام آرام به آرد اضافه نمایید و مخلوط این مواد را به صورت مرتب هم بزنید تا حلوا یکدست شود.
سپس لایه ای از حلوا را روی کیک بریزید و با کمک قاشق حلوا را یکدست کنید و کیک حلوا را به شکل دلخواه برش بزنید و با خلال پسته یا بادام به زیبایی تزیین کنید.


نکته: می‌توان به جای حلوایی که دستور آن ذکر شد از هر نوع حلوای دلخواهی مانند حلوای زعفرانی، حلوای هویج و تر حلوا استفاده کرد به شرطی که از نوع حلواهای پودری و خشک نباشد و در تهیه آن از شربت استفاده شده باشد. بهتر است حلوا را کمی سفت تر و غلیظ تر از حد معمول تهیه کنید تا کیک حلوا لذیذ تر گردد.
#ایران کوک


طرز تهیه کیک حلوا

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا