خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای کوفته تبریزی
    • گوشت چرخ کرده 1 کیلو
    • لپه 1 پیمانه
    • برنج 1 پیمانه
    • پیاز 1 عدد
    • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
    • تخم مرغ 2 عدد
    • سبزی کوفته 5 قاشق غذاخوری
    • آرد نخود چی 2 قاشق غذاخوری
    • زعفران، نمک، فلفل، ادویه، دارچین، گل سرخ به مقدار لازم
    • تره و مرزه به مقدار لازم
    • پیازداغ 3 قاشق
    • زرشک، آلو، تخم مرغ پخته و مغز گردو به مقدار لازم
کوفته تبریزی از غذاهای خوشمزه خطه آذربایجان است که البته محبوبیتش تنها محدود به این منطقه نیست و این روزها بقیه جاهای کشور هم مردم از این غذای محلی خوشمزه استفاده میکنند. برای همین هم با دستورهای مختلفی برای تهیه کوفته تبریزیبرمیخورید که البته پایه و اساس همه آنها یکی است. برای این که کوفته تبریزی خوب و سالم از آب در بیاید و احیاناً وا نرود همه نکات ذکر شده ضمن دستور پخت و نکات انتهایی را بخوانید و به طور دقیق اجرا کنید. در ضمن میتوانید برای اطمینان بیشتر خمیرکوفته را از قبل آماده کنید و یک ساعتی در یخچال قرار دهید تا به خوبی خودش را بگیرد.

مواد میانی کوفته سلیقه ای هستند و شما میتوانید به دلخواه آنها را تغییر دهید یا اصلاً وسط کوفته را پر نکنید. اما استفاده از گردو و زرشک که معمولا محبوب همه هست خالی از لطف نیست. در ادامه طرز تهیه کوفته تبریزی اصیل را به صورت مرحله به مرحله با عکس و نکات کامل خواهید دید.

طرز تهیه کوفته تبریزی

مرحله اول:
ابتدا برای تهیه سس کوفته درون قابلمه آب، پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، کمی ادویه، دارچین، زعفران، گل سرخ، کمی مرزه و تره خرد شده بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید.

مرحله دوم:
لپه ها را از شب قبل خیس دهید، لپه ها را بپزید و با آب سرد آبکشی کنید. برنج را نیز بپزید و آبکشی نمائید.



مرحله سوم:
لپه ها و برنج را به همراه 1 پیاز کوچک و نصف گوشت چرخ کنید. سپس تخم مرغ ها و نصف دیگر گوشت را به همراه سبزی کوفته، آرد نخودچی، نمک، فلفل و دارچین به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید یا ورز دهید (مانند مایه کباب کوبیده).



مرحله چهارم:
درون کاسه ای یک پارچه توری بیندازید. سپس مقداری از مایه کوفته بردارید ، کمی ورز دهید و داخل کاسه روی توری بریزید و داخل آن یک عدد تخم مرغ پخته، کمی پیازداغ، چند عدد آلو و کمی مغز گرد و زرشک بریزید. روی آن مقداری دیگر از مواد کوفته بریزید سپس با جمع کردن توری خوب گردش کنید تا به صورت یک توپ در آید.



مرحله پنجم:
به هر تعداد که میخواهید کوفته درست کنید (اندازه کوفته ها بستگی به سلیقه خودتان دارد)، پس از اتمام کار آرام آرام کوفته ها را در سسی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید (دقت کنید که در زمان قرار دادن کوفته ها سس نباید بجوشد. میتوانید کوفته ها را با توری داخل سس قرار دهید).

مرحله ششم:
پس از قرار دادن کوفته ها اجازه دهید تا کمی خودشان را بگیرند و سفت شوند. سپس میتوانید کمی کوفته ها را بچرخانید تا آب و روغن به تمام نقاط کوفته برسد.



مرحله هفتم:
1 تا 2 ساعت برای پخت کوفته ها زمان لازم است. پس از این زمان کمی شعله را بیشتر کنید تا آب کوفته ها غلیظ تر شود. میتوانید داخل آب کوفته حدود 2 قاشق آرد نخودچی که با کمی روغن تفت داده شده است بریزید تا غلظت بیشتری داشته باشد. پس از آماده شده کوفته ها اجازه دهید کمی سرد شوند سپس آب کوفته را به ظرف سرو اضافه کنید. کوفته تبریزی خوشمزه شما آماده است.





نکته ها:
– سبزی کوفته مخلوطی از جعفری + گشنیز + مرزه + ترخون + نعناع است.
– بهتر است برای کوفته از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید.
– آب کوفته نباید در زمان ریختن کوفته ها در حال جوش باشد چون کوفته ها از هم میپاشد. تا زمانی که کوفته ها سفت نشدند نباید آب بجوشد بلکه باید ریزجوش بزند.
– لازم است باید برای جلوگیری از ترک خوردن کوفته تمام مواد خوب ورز داده شوند.

#ایران کوک


کوفته تبریزی؛ خوش رنگ و خوش طعم!

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا