- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
- مواد لازم برای حلیم بادمجان با برنج
- گوشت سر دست 300 گرم
- لپه 50 گرم
- برنج 100 گرم
- بادمجان 300 گرم
- پياز 3 عدد
- كشك 300 گرم
- گردو 5 عدد
- نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه : 1 پیاز را پوست بکنید و بهمراه کمی زردچوبه در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس تکه های گوشت خام را درون پیاز بریزید و حرارت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند. چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم گوشت ها بپزند.
برنج و لپه را از شب قبل خیس دهید. لپه را با چند لیوان اب بگذارید بپزد تا نرم شود. سپس برنج را به لپه اضافه کنید و اجازه دهید باهم بپزند و لعاب بیندازند.
بادمجان ها پوست بگیرید و بپزید یا درون روغن سرخ کنید. سپس با چنگال له کرده و کنار بگذارید ( در صورتی که میخواهید بادمجان ها را سرخ کنید باید پس از پوست گرفتن نمک بزنید و 15 دقیقه صبر کنید تا اب اضافی بادمجان خارج شود و روغن کمتری برای سرخ کردن مصرف شود ).
کشک را در مقداری اب حل کنید. سپس درون قابلمه برنج و لپه پخته شده بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس گوشت پخته ( گوشت را ریش ریش کنید ) ، بادمجان های له شده و گردوهای خرد شده را اضافه نمائید و روی حرارت متوسط مدام بهم بزنید تا مواد ترکیب شوند و حلیم بادمجان جا بیفتد.
نعنا را درون مقداری روغن 2 دقیقه تفت دهید. 2 پیاز دیگر را نیز خلالی ریز کرده و در روغن سرخ کنید ؛ حلیم بادمجان جا افتاده را درون ظرف بکشید و روی ان کشک بریزید. سپس با نعنا داغ ، پیاز داغ و گردو تزئین و سرو نمائید. همچنین میتوانید حلیم را به عنوان فینگرفود داخل نان تارت آماده سرو کنید.
#ایران کوک
حلیم بادمجان با برنج
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com