خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای حلیم بادمجان با برنج
    • گوشت سر دست 300 گرم
    • لپه 50 گرم
    • برنج 100 گرم
    • بادمجان 300 گرم
    • پياز 3 عدد
    • كشك 300 گرم
    • گردو 5 عدد
    • نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری
    • نمك و فلفل به مقدار لازم
حلیم بادمجان با برنج


طرز تهیه : 1 پیاز را پوست بکنید و بهمراه کمی زردچوبه در روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس تکه های گوشت خام را درون پیاز بریزید و حرارت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند. چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم گوشت ها بپزند.





برنج و لپه را از شب قبل خیس دهید. لپه را با چند لیوان اب بگذارید بپزد تا نرم شود. سپس برنج را به لپه اضافه کنید و اجازه دهید باهم بپزند و لعاب بیندازند.



بادمجان ها پوست بگیرید و بپزید یا درون روغن سرخ کنید. سپس با چنگال له کرده و کنار بگذارید ( در صورتی که میخواهید بادمجان ها را سرخ کنید باید پس از پوست گرفتن نمک بزنید و 15 دقیقه صبر کنید تا اب اضافی بادمجان خارج شود و روغن کمتری برای سرخ کردن مصرف شود ).



کشک را در مقداری اب حل کنید. سپس درون قابلمه برنج و لپه پخته شده بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس گوشت پخته ( گوشت را ریش ریش کنید ) ، بادمجان های له شده و گردوهای خرد شده را اضافه نمائید و روی حرارت متوسط مدام بهم بزنید تا مواد ترکیب شوند و حلیم بادمجان جا بیفتد.

نعنا را درون مقداری روغن 2 دقیقه تفت دهید. 2 پیاز دیگر را نیز خلالی ریز کرده و در روغن سرخ کنید ؛ حلیم بادمجان جا افتاده را درون ظرف بکشید و روی ان کشک بریزید. سپس با نعنا داغ ، پیاز داغ و گردو تزئین و سرو نمائید. همچنین می‌توانید حلیم را به عنوان فینگرفود داخل نان تارت آماده سرو کنید.


#ایران کوک


حلیم بادمجان با برنج

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا