خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ZaHRa

مدیر برتر + نویسنده‌ی برتر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,637
امتیاز واکنش
19,012
امتیاز
373
محل سکونت
روی☁️آ
زمان حضور
74 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
download-2-768x768.jpg

سوئیس رول (رولت خامه ای)

مواد لازم برای تهیه کیک سوئیس رول :

آرد ۱/۲ پیمانه
شکر ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر۱/۲ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چایخوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
پودر قند برای تزئین
مواد لازم برای فیلینگ سوئیس رول :

خامه ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه سوئیس رول :

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید ؛ زرده های تخم مرغ ، نصف شکر ، روغن ، شیر و اسانس وانیل را درون کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

مواد خشک ( آرد ، نشاسته ذرت ، بیکینگ پودر ) را باهم مخلوط و به مایه کیک اضافه کنید.

سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا فرم بگیرد ، باقی مانده شکر را به سفیده تخم مرغ فرم گرفته اضافه کنید و بزنید تا بافت آن خامه ای شود.

سفیده تخم مرغ فرم گرفته را به مایه کیک اضافه کنید ، سفیده ها را کم کم به مایه کیک اضافه و با لیسک مخلوط کنید ( به صورت دورانی و آرام هم بزنید تا هوا در مایه کیک نفوذ کند ).

قالب رولت را چرب کنید و کاغذ روغنی بگذارید ( قالب ۲۳×۳۳ سانتیمتر مناسب است ).

مایه رولت را در قالب بریزید و یکنواخت پخش کنید و ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده اید قرار دهید ( یک کاسه آب در فر قرار دهید تا کیک خشک نشود ).

پس از پخت کیک ، قالب را از فر خارج کنید و ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا رولت کمی سرد شود.

قالب را روی کاغذ روغنی جدید یا دستمال آشپزخانه برگردانید و کاغذ پخت را از آن جدا کنید سپس رولت را با استفاده از کاغذ روغنی یا پارچه رول کنید و ۱۵ دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت دهید.

خامه رولت : خامه ساده را در فریزر قرار دهید تا بافت آن یخی شود.

خامه ، شکر و اسانس وانیل را در کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خامه فرم بگیرد ( ظرف خامه باید سرد باشد ) سپس رولت را باز کنید و خامه را روی سطح آن پخش کنید.

پس از اضافه کردن خامه مجدد کیک را رول کنید و روی آن پودر قند بپاشید ، رولت را در یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرو کنید ( این رولت تا چند روز در یخچال قابل نگهداری است ).
منبع:کیک نت


طرز تهیه سوئیس رول (رولت خامه ای)

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا