خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ZaHRa

مدیر برتر + نویسنده‌ی برتر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,637
امتیاز واکنش
18,882
امتیاز
373
محل سکونت
` اِغماء
زمان حضور
74 روز 3 ساعت 40 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه فالوده شیرازی

مواد لازم برای تهیه نیم کیلو فالوده شیرازی :

نشاسته گل ۲۰۰ گرم
آب ۱ لیتر
مواد لازم برای شربت فالوده شیرازی :

شکر ۳۰۰ گرم
آب۶۰۰ میلی لیتر
گلاب ۶۰۰ میلی لیتر
جوهر لیمو ۱/۴ قاشق چایخوری
عرق بهارنارنج ۲۰۰ میلی لیتر
طرز تهیه فالوده شیرازی :

برای درست کردن فالوده ابتدا آب و شکر را روی حرارت ملایم بگذارید. جوهر لیمو را در ۲ قاشق سوپخوری آب حل کرده، به آب و شکر اضافه نمایید. اجازه دهید شربت غلیظ گردد. گلاب و عرق بهارنارنج را افزوده و بعد از چند جوش مایه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا سرد شود. شربت را در فریزر قرار دهید تا ببندد.

بعد در کیسه بریزید و به شکل یخ پودری در آورده و آن را تا زمان سرو فالوده در فریزر بگذارید(این مایه را در دستگاه بستی ساز هم می توانید بریزید تا بلورهای یخ ریز یا پودری به شما بدهد. نشاسته و آب را با هم در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا نشاسته خوب پخته شود و بوی خامی ندهد.

بعد خمیر فالوده را کنار بگذارید تا ولرم گردد. سپس آن را در قیف مخصوص ریخته و از بالا با فشار دادن قیف آن را در آب سرد که بلورهای یخ در آن هست بریزید. وقتی فالوده خودش را گرفت آن را با کفگیر برداشته وبا پودر یخ شربت، مخلوط و سرد کنید، یا آن که برای سرو در زمانی دیگر آن را در فریزر قرار دهید.
منبع: کیک نت


طرز تهیه فالوده شیرازی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا