خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

inszli8

دوستدار انجمن رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
86
زمان حضور
7 روز 8 ساعت 48 دقیقه
نویسنده این موضوع
1-مونالیزا اثر لئوناردو داوینچی
گفته می‌شود که معروف‌ترین نقاشی جهان مونالیزا ست. داوینچی در این اثر یکی از واقع‌بینانه‌ترین و گیراترین لبخندهای نقاشی شده را به تصویر درآورده است. در مورد لبخند مونالیزا سوالات گوناگونی مطرح شده است. گفته می‌شود این نقاشی تصویری است که داوینچی به سفارش همسر “لیزا گراردینی” یکی از اعضای خانواده‌ی سلطنتی ایتالیا، از او ترسیم کرده که یک پرتره با ارتفاع نیمه است.

E1809BAC-DEF4-44FB-A750-69E3D47503B1.jpg

این اثر هنری که در محافل هنری به عنوان یک شاهکار شناخته می‌شود، در سال 1911 توسط یک کارمند ایتالیایی به نام پروژیا از موزه‌ی لوور دزدیده شد که پس از آن شهرت زیادی در بین مردم پیدا کرد. پروجا به عنوان وطن پرست ایتالیایی معتقد بود که این شاهکار باید به ایتالیا برگردانده شود و نه در یک گالری فرانسوی که در یک گالری عمومی در ایتالیا آویخته شود.
هر چند تلاش‌های پروجا بی‌نتیجه ماند و نقاشی لبخند مونالیزا به موزه‌ی لوور بازگردانده شد و هر هفته هزاران بازدید کننده از معروف‌ترین نقاشی جهان بازدید می‌کنند. این نقاشی همچنین رکورددار گرانترین ارزیابی بیمه با قیمت 100 میلیون دلار از سال 1962 را در اختیار دارد.

2- جیغ اثر ادوارد مونک
نقاشی “جیغ” اثر مشهور نقاش نروژی “ادوارد مونک” که با عنوان “The Scream of Nature” به عنوان نمادی از اضطراب تبدیل شده، یکی از معروف ‌ترین نقاشی‌ های جهان است. مونک چهار نسخه از این نقاشی را دو رنگ و دو نسخه پاستلی از آن ایجاد کرده است. این اثر یکی از معروف‌ترین آثار نقاشی در سبک اکسپرسیونیسم است
5784E075-8304-42C0-B6FF-7FF785B98F8E.jpg

مونک در حالی که برای پیاده روی عصرگاهی با دوستانش بیرون رفته بود، ناگهان از تماشای غروب آفتاب به ایده‌ای رسید که حاصل آن به تصویر درآوردن نقاشی “جیغ” بود. خودش در این مورد می‌نویسد:
آسمان سرخ شد. به رنگ خون. من متوقف شدم. احساس خستگی کردم و به حصار تکیه دادم. در بالای سر مردم شهر خون بود و هوای گرم، زبانه‌های آتشین بود. دوستانم راه را ادامه دادند و من در آنجا لرزیدم و از اضطراب ایستادم و احساس کردم یک جیغ بیکران از طبیعت عبور می‌کند.

منبع:هنریست

مونالیزا و جیغ

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا