خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

ZaHRa

مدیر برتر + نویسنده‌ی برتر
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
ویراستار انجمن
  
عضویت
12/5/21
ارسال ها
1,637
امتیاز واکنش
18,958
امتیاز
373
محل سکونت
` اِغماء
زمان حضور
74 روز 4 ساعت 2 دقیقه
نویسنده این موضوع
sss-3adq6okbw6lrbjxf9dkd1c.jpg

طرز تهیه شیرینی پرن فندقی

مواد لازم برای تهیه پرن فندقی :

کره۱۵۰ گرم
پودر قند۷۵ گرم
پودر فندق۶۰گرم
وانیل ۱/۸قاشق چایخوری
آرد۲۷۰ گرم
فندق نگینیبرای تزئین
طرز تهیه شیرینی پرن فندقی :

کره را کمی با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی و سبک شود. وانیل و پودر فندق را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید، سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را داخل کیسه فریزر به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر دایره ۵ سانت قالب زده ودر طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۵-۱۲ دقیقه، تا وقتی زیر شیرینی ها کمی طلایی شود، بپزید. شیرینی ها را تا سرد نشده اند از سینی خارج نکنید. پس از سرد شدن کامل، روی شیرینی ها یک لایه شکلات آب شده مالیده و با فندق نگینی تزئین کنید.
منبع:کیک نت


طرز تهیه شیرینی پرن فندقی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا