خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

paria.m

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
15/12/20
ارسال ها
253
امتیاز واکنش
7,222
امتیاز
213
محل سکونت
your heart
زمان حضور
24 روز 11 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
اصول تصویرسازی
تصویر یکی از کلماتی است که از گذشته تا به امروز، کمک بسیار شایانی در جهت برقراری ارتباط به انسان نموده است. علاوه بر آن، در زمان های پیشین ، افراد بسیاری توانستند به واسطه بهره گیری از اشکال و تصاویر، تجربه های غیر قابل توصیفی را به یکدیگر منتقل کند.
انسان ها با کمک تصاویر، پی به خطوطی نظیر خط میخی، خط هیروگلیف و …بردند و سپس با استفاده از آن ها توانستند آنچه را که در روزگاران بسیار دور، روی داده بود ، به ثبت برسانند.
گذشته را که کنار بگذاریم باید بگوییم که در حال حاضر تصویرسازی یکی از هنرهای پر در آمد است و افراد زیادی به این هنر روی آورده اند. اگر شما نیز تمایل دارید تا یک تصویرگر حرفه ای باشید، می بایست در قدم اول اصول پایه ای و اساسی تصویرسازی را فرا گیرید.
در این مطلب ما در نظر داریم تا تمام نکات کلیدی این شاخه از هنر های بصری را مورد بحث قرار دهیم. با ما همراه باشید.


از همین ابتدا اگر بخواهیم به معنا و مفهوم تصویرسازی بپردازیم باید بگوییم که هنر تصویرسازی در واقع با استفاده و به کارگیری تصاویر مختلف و متفاوت، به بیان و وصف چیزهایی می پردازد که انتقال شان به مخاطب با سخن گفتن یا هر نوع روش ارتباطی دیگری ساده نیست. این درجه از اهمیت به تصویرسازی در عصر حاضر موجب شده تا افراد بسیار زیادی به این هنر علاقه مند شوند و در صدد یادگیری آن قدم بردارند.
گاهی دیده شده است که عکاس، نقاش، گرافیست و … همگی دست به کار شدند تا توانستند به واسطه کار گروهی، پیامی را به شکل خیلی موثر به بیننده ابلاغ کنند. این هنر تابع معیارها و اصول خاص و ویژه ای می باشد. در حقیقت تصویرسازی که ممکن است با نام تصویرگری نیز آن را بشناسید، شاخه ای از هنرهای تجسمی و بصری است که به گونه ای پیامی را به مخاطب منتقل می کند
.

تصویر سازی مدرن و تصویرسازی سنتی، دو دسته از مهم ترین زیرشاخه های هنر تصویرسازی می باشند که با توجه به تکنیک های به کار گرفته شده، تقسیم بندی می شوند. اگر شما نیز جزء افرادی هستید که به این هنر بسیار کاربردی علاقه مند بوده و در تلاش هستید که آن را بیاموزید، خواندن این مطلب را از دست ندهید.
در این مطلب با شما عزیزان همراه هستیم تا بتوانیم اصول تصویرسازی را برای شما بازگو کنیم. تا انتهای مطالب همراه ما باشید و از مطالب آن بهره مند شوید.
لازم به ذکر است با توجه به طولانی بودن مطالب این مقاله، این مورد را در نظر داشتیم تا به جهت جلوگیری از خسته شدن شما ، چکیده ای مفید و مختصر از کل مطالب را در انتهای صفحه برای شما قرار دهیم، پس در صورت لزوم می توانید ازمطالب آن قسمت نیز بهره مند شوید. امیدواریم در جهت موفق شدن شما قدمی برداشته باشیم.


اصول تصویرسازی

 

paria.m

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
15/12/20
ارسال ها
253
امتیاز واکنش
7,222
امتیاز
213
محل سکونت
your heart
زمان حضور
24 روز 11 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع

تصویرسازی و شکل های گسترده آن
همانطور که می دانید، تصویرسازی صورت های بسیار مختلفی دارد. به گونه ای که بعضی از هنرمندان مشغول به تصویرسازی کتاب ها با موضوعات متفاوت می باشند برخی به تصویر سازی در زمینه تبلیغات مشغول هستند و برخی نیز در عرصه مد فعالیت دارند. اما بی شک وجه اشتراک همه اشکال تصویرسازی این است که در همه انواع آن به زبان تصویر مفهومی از ذهن تصویر گر به ذهن مخاطب منتقل می شود بی آنکه کلامی در این بین رد و بدل شود. نکته حائز اهمیت دیگر در این بین است که به هیچ عنوان تصویرسازی را با تصویر گری اشتباه نگیرید زیرا این دو با یکدیگر کامل متفاوت هستند. تصویرگری به این شکل است که در آن تصویر گر، نوشته ای را به تصویر در می آورد. این موضوعات دربردارنده متن های داستانی، تصویرسازی فرهنگ عامیانه، تصویرسازی خبری، تصویرسازی آموزشی، تصویرسازی مطبوعاتی، تصویرسازی فنی و …می شوند.


اما تصویرسازان علاوه بر اینکه به مصور کردن کتاب ها، پوسترهای تبلیغاتی و جملات مشغول هستند، به تصویر سازی برای فیلم با استفاده از نقاشی متحرک نیز می پردازند. در گذشته هنرمندان تنها به کاغذ، مداد و رنگ ها وابسته بودند و تنها با آن ها کار خود را پیش می بردند، اما کم کم با گذشت زمان و پیشرفته شدن تمام دستگاه ها، و پیدایش عصر دیجیتال، دیده شد که هنرمندانی هم که به روش های سنتی علاقه بسیاری را از خود نشان می دادند، کار با ابزارهای دیجیتالی را آغاز کرده و از نرم افزارهای دو بعدی و سه بعدی همانند 3DMAX و Photoshop استفاده می کنند.اگر کمی دقت کنید، متوجه خواهید شد که تکنیک ها و ابزارهای دیجیتالی نیز وابسته به افکت های سنتی هستند. در ادامه پیش از آنکه به سراغ ارائه اصول تصویرسازی برویم بد نیست تا مختصری از تاریخچه این هنر ارائه کنیم.


اصول تصویرسازی

 

paria.m

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
15/12/20
ارسال ها
253
امتیاز واکنش
7,222
امتیاز
213
محل سکونت
your heart
زمان حضور
24 روز 11 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
تاریخچه تصویرسازی
همان طور که می دانید در طول تاریخ، آدمی برای رساندن پیام خود به مخاطبش از تصاویر کمک می گرفت. شاید برایتان جالب باشد که بدانید نخستین تصویرسازی که دیده شده و به ثبت رسیده است، دریکی از غارهای فرانسه است که قدمت آن نیز مربوط به 15 هزار سال پیش از تولد مسیح بوده است.
لازم به ذکر است که از این هنر، در فرهنگ های کهن ایتالیا و یونان، به جهت ادای احترام به خدایان نیز استفاده می شده است. در گذشته، در داخل خانه های افرادی که ثروت بسیاری داشتند و دارای قدرت بودند، بر روی موزاییک های کف زمین و بر روی دیوار ها نقاشی های زیبایی به تصویر در می آوردند که سبب می شد آن ها را از دیگر افراد معمولی متمایز کند.در ادامه بحث را کوتاه کرده و ارائه نکاتی در خصوص رسالت های یک تصویرگر می پردازیم.

اهداف و رسالت تصویرگر

هنر تصویرگری را می توانیم چنین برایتان تعریف کنیم: هنری است که به برقراری ارتباط بین تصویر و متن کمک می کند و در نهایت این دو با کمک یکدیگر، پیامی را به بیننده منتقل می کنند.
حال یک تصویر گر می بایست با این زبان بصری مفاهیم درست و ارزشمندی را به مخاطب ارائه دهد. وقتی بر این امر واقف است که ارزش یک تصویر چند برابر یک پیام متنی است پس نباید از این وجه تمایز استفاده سوء کرده و پیام هایی زننده به مخاطب القا کند.
مهم ترین اصلی که یک تصویر گر باید همیشه به آن واقف باشد این است که تصویر او برای همیشه ماندگار و پیامش تا ابد به نسل های بعد منتقل خواهد شد پس نباید راوی پیامی باشد که از یک نسل به نسل بعد تخریب کننده تر خواهد شد.
تصویرگر باید همیشه هنرش را در راستای ارتقا سطح آگاهی جامعه اش به کار بندد.


ویژگی های تصویرسازی خوب و مناسب
همان طور که می دانید تصویر سازی اصول و قاعده های خاص خودش را دارد، اصولی که می بایست در هنگام تصویرسازی به آن ها دقت نمود. در ادامه به نکات یا اصول اولیه ای می پردازیم که کمک می کند تا یک تصویر تاثیرگذار بوده و اصطلاحا خوب تلقی شود.


اصول تصویرسازی

 

paria.m

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
15/12/20
ارسال ها
253
امتیاز واکنش
7,222
امتیاز
213
محل سکونت
your heart
زمان حضور
24 روز 11 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
رنگی بودن تصویر نهایی
زمانی که تصویری رنگی باشد و صحت درست بودن آن تایید شود، بیننده را به شوق دعوت می نماید. خود شما زمانی که یک عکس رنگی را مشاهده می کنید، قطعا دیگر تمایلی به دیدن عکس های سیاه و سفید نخواهید داشت، بنابراین تماشای منظره های رنگی بسیار دلچسب تر و لـ*ـذت بخش تر از تصاویر سیاه و سفید می باشد.
از سوی دیگر رنگی بودن تصاویر ممکن است شما را کمی از مبحث اصلی دور نماید و سبب شود تمام توجه ها به سمت رنگ های تصویر کشیده شود. از سویی دیگر شاید تماشای تصاویر سیاه و سفید برایتان چندان جالب و جذاب نباشد، اما قابلیت این را دارد که تمام پیام را هرچه که هست، از ریز و درشت به شما منتقل کند بدون آنکه توجه شما را به سمت موضوع های متفرقه بکشاند.


با عشق طراحی کنید
وقتی خود از کار و طرحی که می نگارید لـ*ـذت می برید قطعا این انرژی ابتدا به طرح و سپس به مخاطب شما نیز منتقل می گردد. وقتی با عشق طراحی می کنید خسته نمی شوید و این یعنی ذهن شما قدرت این را دارد تا ایده پردازی کند و در نهایت طرح شما را به طرحی خلاقانه تبدیل کند. همانطور که قطعا به این موضوع واقف هستید طرح های خلاقانه مخاطب را بیشتر جذب می کنند. مخاطب از دیدن طرح های تکراری بی زار است.
وقتی عاشق کار خود هستید عالی بودن نتیجه پایانی طرح برای شما خیلی حائز اهمیت است اما اگر به کار خود بی میل باشید برای تان مهم نیست که در آخر چه خواهد شد صرفا می خواهید یک طرح ساده تحویل کارفرما یا مشتری بدهید.

واضح بودن تصاویر
تا به حال به تصاویر کدر و تار نگاهی انداخته اید؟ چقدر جذب اینگونه تصاویر شده اید؟ آیا برایتان جذابیت داشته است؟ قطعا خیر. جذابیت و تاثیری که عکس های واضح و شفاف دارد، هیچ کدام از عکس هایی که تار و مات هسند ندارند. بنابراین اگر تصمیم دارید تاثیر بسزایی بر دید بیننده داشته باشید، سعی کنید از تصاویر واضح استفاده کنید.
تصاویری که به ثبت می سند باید کاملا حالت واضح بودن خود را حفظ کنند. لازم به ذکر است که تصاویر از متون به کار گرفت بیشتر تاثیرگذار هستند، بنابر این باید خیلی دقیق باشد. دقت خود را به کار گرفته و سعی کنید جوری خلاقانه تصاویر را به ثبت برسانید که با یک نگاه، پیام به مخاطب انتقال داده شود.


اصول تصویرسازی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا