خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

paria.m

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
15/12/20
ارسال ها
253
امتیاز واکنش
7,222
امتیاز
213
محل سکونت
your heart
زمان حضور
24 روز 11 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
تفاوت تصویرسازی با نقاشی
در این مطلب به بررسی تفاوت های میان نقاشی و تصویر سازی می پردازیم. شاید تا به امروز گمان می کردید که نقاشی با تصویر سازی تفاوتی ندارند و در واقع نقاشی، همان تصویر سازی است. باید بگوییم خیر، با ما در این مطلب همراه باشید تا تفاوت های این دو را به طور جامع و کامل برای شما بیان کنیم. شما پس از خواندن این مطلب به راحتی تفاوت میان آن ها را تشخیص خواهید داد و قادر خواهید بود مزایا و معایب هر کدام را بیان کنید. با ما همراه باشید.
برخی معتقدند که نقاشی با تصویر سازی فرقی ندارد و هر دو یک مطلب را عنوان می کنند. اما هنرمندان امروزه تفاوت های اصلی میان این دو حوزه را بیان کرده اند که با دانستن این تفاوت ها می توانید به ضرس قاطع با این افراد مخالفت نمایید. برای اینکه با تفاوت های آن ها بهتر آشنا شوید در ابتدا تعریفی از هر کدام را برای شما بیان می کنیم و سپس به سراغ تفاوت های آن ها خواهیم رفت.


تعریف تصویر سازی
تصویر سازی و یا تصویرگری یکی از گرایش های هنرهای تجسمی می باشد که در طی آن اثر خلاقانه ای تولید شود. این اثر هنری خلاقانه می تواند القا کننده یک مفهوم و یا یک داستان و روایت باشد. این مفاهیم ممکن است روایت یک داستان، مقاله، شعر و یا حتی تبلیغات تجاری باشد.
در دنیای مدرن امروزی، هنر دیگر مفهوم و معنی قدیم خودش را ندارد. دنیا هر روز تخصصی تر می شود و با پیشرفت علم و تکنولوژی رشته های جدیدی در زمینه هنرهای تجسمی به وجود می آیند که یکی از آن ها همین تصویرگری یا تصویر سازی است.


تصویرسازی به چه هنری گفته می شود؟
تصویرسازی در واقع به هنری گفته می شود که وصف کننده و یا توضیح دهنده است، در این حوزه همواره موضوعی همراه است که به کمک تصویر سازی روایت می شود. تصویرگری را می توان یک نقاشی روایی نام نهاد، یک راوی بدون متن که قادر است بدون هیچ نوشتاری پیام را انتقال دهد و مفهوم را به بیننده القا کند. در یک کلام، تصویر سازی به هنری گفته می شود که در آن هنرمند روایت گری می کند. حال این روایت گری ممکن است در هر زمینه ای باشد، شاید به صورت داستان های ادبی، مذهبی، تاریخی و یا علمی باشد و یا شاید به صورت بروشور و کاتالوگی برای اهداف تجاری ارائه شود.


تفاوت تصویرسازی با نقاشی

 
  • عالی
Reactions: Nazgol.H

paria.m

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
15/12/20
ارسال ها
253
امتیاز واکنش
7,222
امتیاز
213
محل سکونت
your heart
زمان حضور
24 روز 11 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع

هر چند که این رشته تقریبا جدید است و در واقع مربوط به عصر حاضر است اما پیشینه آن به دوران های کهن بر می گردد. در زمان های دوری که بشریت برای ثبت وقایع تاریخی خود، دست به تصویر سازی می زدند، تصویرسازی آغاز شد و توانست مزین کننده بناهای مختلف، ظروف و یا حتی لباس ها باشد.
در حالی که تصویرگران، هنرمند به حساب می آیند، اما تفاوت های چشمگیری میان آن ها وجود دارد، از جمله نوع کار آن ها و ابزارهای مصرفی. اصطلاح عمومی هنرمند، می تواند طیف گسترده ای از مشاغل مختلف از جمله، تصویرگری باشد. هنرمندان باری برقراری ارتباط با افکار، احساسات و ایده ها از هنر استفاده می کنند. انواع ابزار و مواد مورد استفاده هنرمندان به عنوان و شرح شغل آن ها بستگی دارد. آن ها ممکن است نقاشی، مجسمه سازی و یا طراحی انجام دهند.


تصویرسازی دیجیتال
بسیاری از تصویر سازی ها با استفاده از نرم افزارهای رایانه ای مانند فتوشاپ، ایلاستریتور و کورل انجام می شوند. همجنین تبلت های گرافیکی وکام نیز مدت زیادی است که به بازار عرضه شده تا هنرمندان بتوانند به راحتی بر روی این تبلت ها تصویر سازی های دیجیتالی انجام دهند.
تصویر سازی به بهترین وجه به عنوان یک هنر زیبا شناخته شده است که این هنر کاربردهای متفاوتی نیز دارد. این شکل از هنر در کنار سایر هنرهای زیبا، مانند نقاشی و مجسمه سازی به راحتی رتبه بندی می شود.
حال که با مفهوم تصویر سازی و تعاریف متعددی که هنرمندان مختلف ارائه کرده اند آشنا شدید، دیدید که روش های مختلفی برای تعریف تصویر سازی وجود دارد، که ساده ترین آن اساسا تصویری است که چیزی را نشان می دهد و یا روشن می کند. با این تعریف، هر چیزی که از نظر بصری چیز دیگری را نشان دهد، یک تصویر سازی است.


تفاوت تصویرسازی با نقاشی

 

paria.m

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
15/12/20
ارسال ها
253
امتیاز واکنش
7,222
امتیاز
213
محل سکونت
your heart
زمان حضور
24 روز 11 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
تعریف نقاشی
نقاشی اثر هنری است که با استفاده از رنگ بر روی یک سطح مانند کاغذ یا بوم ایجاد می شود. این رنگ ها ممکن است به صورت مرطوب و یا رنگ های خشک مانند پاستیل باشند. نقاشی می تواند یک فعل باشد، در واقع، عملی برای خلق یک اثر هنری است.
نقاشی به بیان ایده ها و احساسات، با ایجاد برخی از خصوصیات زیبایی شناختی می پردازد. عناصر این زبان، اشکال، خطوط، رنگ ها، تناژها و بافت ها می باشند که به طرق مختلف برای تولید حس فضا، حجم، حرکت و نور در یک سطح صاف، استفاده می شوند. این عناصر به منظور بازنمایی پدیده های واقعی و یا ماورا طبیعی با هم ترکیب می شوند تا به ایجاد روابط بصری کاملا انتزاعی بپردازند.
در سنت های فرهنگی دیرینه، قبایل، ادیان و بارگاه های سلطنتی، تصاویر و موضوعات نقاشی زیادی وجود داشته است. این تصاویر عملکردهایی مانند آیینی، عبادی، سرگرمی و آموزشی را تحت تاثیر قرار می دهند. نقاشان بیشتر به عنوان هنرمندانی ماهر شناخته می شوند تا هنرمندانی خلاق. بعدها مفهوم “هنرمند خوب” در آسیا و رنسانس اروپا توسعه یافت. نقاشان برجسته در آن زمان از موقعیت اجتماعی دانشمندان و درباریان برخوردار بودند. آن ها کارهای خود را امضا می کردند، در مورد طراحی آن و موضوع تصویر نیز با مشتریان خود ارتباط برقرار می کردند.


تفاوت های تصویر سازی با نقاشی
اینکه آیا یک تصویرگر می تواند هنر مفهومی انجام دهد یا بالعکس، کاملا به شخص هنرمند بستگی دارد. تصویرگری به مهارت هنری بیشتری نسبت به نقاشی نیاز دارد، زیرا قطعه به پایان رسیده باید از نظر بصری جذاب باشد و پیامی را منتقل کند، احساسات را برانگیزد و داستانی را بیان کند. بر عکس نقاشی، به طرز تفکر عملی بیشتری نیاز دارد.
تفاوت اصلی نقاشی با تصویرگری این است که هر کدام برای هدف خاصی انجام می شوند. در اینجا به 3 تفاوت اصلی میان نقاشی و تصویر سازی اشاره می کنیم، اگر چه که مرز این دو بسیار باریک است و نمی توان این دو را دو عضو جدایی پذیر دانست، اما این سه تفاوت جای بحث دارد که در زیر بیان می کنیم:

تفاوت اول: نقاشی زیرمجموعه ای از هنر است که شدت و ضعف دارد، اما تصویر سازی همیشه به معنی هنر نیست. گاهی تصویر سازی به رسانه تبدیل می شود، مثلا زمانی که بخواهد برای اهداف تجاری مانند، تبلیغات انجام شود. تصویر سازی گاهی تلفیقی از هنر و رسانه می شود، همانند زمانی که در بسـ*ـتر چاپ و یا الکترونیک قرار می گیرد. به طور کلی، نقاشی یک هنر مطلق است اما تصویر سازی تلفیقی از هنر و رسانه است.
تفاوت دوم: آثار نقاشی، کاملا شخصی هستند و برای بیان فکر، احساسات و فکر هنرمند بکار می روند، در این آثار مخاطب در نظر گرفته نمی شود، اما در یک تصویر سازی گرافیکی، شخصی نیست و می خواهد با مخاطب ارتباط برقرار کند، یعنی باید نظر و ایده مخاطب در نظر گرفته شود. باید گفت که اثری که مخاطب را در نظر نداشته باشد، اثر گرافیکی موفقی نمی باشد.

تفاوت سوم: هنر نقاشی با هدف تکثیر، خلق نمی شود، اما در تصویر سازی بسیاری از آثار برای چاپ و تکثیر تولید می شود. مثل چاپ مگنت ها، فیلم ها و…

کارکرد تصویرسازی
به طور کلی، تصویر سازی و شاهکارهای گرافیکی بر پایه دو کارکرد مهم نهاده شده اند: کارکرد مصداقی و کارکرد بیانگر. این کارکردها در واقع، به ارتباط موضوع و پیامهایی که منتقل می کند، بستگی دارد.
همانطور که گفته شد، امروزه مرز میان این دو گونه از هنر تقریبا برداشته شده است و هر دوی آن ها برای بیان تفکرات هنرمند، ارائه می شوند. در دنیای امروز، تصویر سازی هایی هستند که تنها مخاطب را در نظر نمی گیرند و لایه های مهم دیگری را در نظر دارند، از طرفی نقاشی هایی هم وجود دارد که در دل خود روایتی را نهفته اند و نسبت به سلایق افراد خلق شده اند، اما آنچه که یک نقاش را از یک تصویرساز متمایز می سازد، آن است که نقاش تابع احساسات درونی خودش است و آثارش را به صورت کاملا مستقل خلق می کند.
نکته دیگر در تفاوت این دو گونه از هنر این است که، تصویر سازی، یک فن و هنری مستقل از سایر هنرها است. تصویرگر در تمام شاخه ها، روانشناسی، تعلیم، آداب و سنت ها، پوشاک، معماری، طراحی حیوانات و دیگر فن ها، فعالیت دارد.

پایان
منبع:تصویرسازی


تفاوت تصویرسازی با نقاشی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا