- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
- مواد لازم برای اسکندر کباب ترکی
- فیله گوشت گاو یا گوسفند 900 گرم
- پیاز بزرگ 2 عدد
- روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
- مرزنگوش خشک 2 قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
- رب گوجه 3 قاشق غذاخوری
- گوجه 3 عدد
- فلفل تند سبز خرد شده 2 عدد
- نان پیتا یا نان معمولی کوچک 6 عدد
- ماست ساده 500 گرم
- 395کالری
طرز تهیه اسکندر کباب استانبول:
مرحله اول:
از روز قبل مواد طعمدهنده گوشت را تهیه کنید و بگذارید گوشت تا صبح داخل آنها باقی بماند. برای این کار، پیاز را رنده کنید یا داخل غذاساز بریزید و خرد کنید طوری که تقریبا مایع شود. پیاز را از یک صافی ریز رد کنید و آبش را داخل یک کاسه غیر فلزی بریزید و تفالهها را دور بریزید.
مرحله دوم:
گوشت را به صورت ورقههای باریک ببرید (یا از قصاب بخواهید این کار را برای شما بکند). ورقهها را با بیفتک کوب یا با پشت یک قاشق چوبی تا جای ممکن نازک کنید و به صورت مستطیلهای تقریباً ۴ در ۵ سانتیمتری ببرید.
مرحله سوم:
آب پیاز را در کاسه بزرگی با مرزنگوش، فلفل قرمز، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. ورقههای گوشت را داخل آن بریزید طوری که همهی ورقهها از مواد پوشیده شوند. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم:
قبل از همه، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. برای تهیه سس گوجه، روغن زیتون را داخل تابهای بریزید و تابه را روی شعله متوسط قرار دهید. رب گوجه و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید با آنها مخلوط کنید. ۲ پیمانه آب روی آنها بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس زیر شعله را کم کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر روی شعله باقی بماند.
مرحله پنجم:
نان را به شکل مربعهای کوچک (حدوداً ۳ سانتیمتری) ببرید و روی سینی فر بگذارید. سپس آنها را ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا گرم شوند.
مرحله ششم:
کمی روغن زیتون کف تابهای بریزید و ورقههای گوشت را روی شعله زیاد سرخ کنید (برای هر طرف حدوداً دو دقیقه کافی است). مراقب باشید بیش از حد گوشتها را سرخ نکنید. در گوشهای از تابه، گوجه های نصف شده و فلفلها را هم سرخ کنید.
مرحله هفتم:
وقتی همه چیز آماده شد، اسکندر کباب ترکی را در بشقابهای بزرگ یا دیس بچینید. اول از همه نانهای گرم شده را کف ظرف بچینید (گوشهای از ظرف را برای ماست خالی بگذارید). بعد، ورقههای گوشت را به همین ترتیب روی نانها قرار دهید. میتوانید برای طعم بیشتر یک قاشق کره آب شده هم روی کباب بریزید. فلفل و گوجه را وسط ظرف یا در گوشهای از آن بگذارید. سس گوجه تهیه شده را هم روی کباب بریزید و در آخر، کنار ظرف چند قاشق ماست بریزید.
نکته ها:
1- یک راه ساده تر و سریعتر برای تهیه اسکندر کباب استانبول این است که مقداری کباب ترکی ساده از یک دونر فروشی خریداری کنید و بقیه مراحل را طبق دستور انجام دهید.
2- میتوانید برای نرم تر و خوشمزه تر شدن کباب مقداری آب گوشت چرب هم روی آن بریزید.
#ایران کوک
اسکندر کباب ترکی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com