خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت

امتیاز واکنش
41,237
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
آیا برای شرکت در آزمون PTE آکادمیک باید دانش خاصی داشته باشم؟

خیر! آزمون PTE Academic فقط توانایی شما را در زبان انگلیسی می سنجد. موضوعات بسیار زیادی در این آزمون پوشش داده می شوند اما دانش متقاضی شرکت کننده مورد سنجش قرار نمی گیرد.

آیا برای شرکت در آزمون PTE آکادمیک نیاز به مهارت های کامپیوتری دارم؟

هیچ مهارت خاص کامپیوتری مورد نیاز نیست. با شرکت در یک آزمون ساده، متوجه سادگی روند برگزاری آزمون می شوید. با تماشای این ویدیو، به سادگی آزمون پی ببرید. صفحه کلید کامپیوتری یا کیبورد مورد نیاز در آزمون PTE اصطلاحا “QWERTY” می باشد. این حروف در ردیف بالا سمت چپ پشت سر هم قرار گرفته اند. کیبوردهای ایرانی به همین شکل هستند و شما مشکلی با آزمون نخواهید داشت.

برای شرکت در پی تی ای PTE باید حداقل چند سال داشته باشم؟

حداقل باید 16 سال تمام داشته باشید.

برای اینکه بتوانید به صورت مستقل در این آزمون شرکت کنید، باید حداقل 18 سالتان باشد و اگر 16 یا 17 سال دارید، می بایست قبل از شرکت در آزمون، یک “فرم امضا شده ی رضایت والدین – signed parental consent form” تهیه کنید. شما می توانید این فرم را اینجا دانلود کرده و سپس با توجه به دستورالعمل آن، پیشروی کنید.

آیا نداشتن لهجه Native در آزمون پی تی ای PTE جریمه به همراه دارد؟

خیر! آزمون پی تی ای PTE به شکلی طراحی شده است که زبان انگلیسی کسانی را که به صدها زبان دیگر صحبت می کنند مورد ارزیابی قرار دهد.

آزمون PTE آکادمیک | PTE Academic

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
معاونت سایت

امتیاز واکنش
41,237
زمان حضور
312 روز 13 ساعت 27 دقیقه
نویسنده این موضوع
آیا مهارت های چهارگانه زبان در آزمون PTE آکادمیک امتیاز یکسانی دارند؟

بله! در آزمون پی تی ای PTE، چهار مهارت PTE Writing، PTE Reading، PTE Listening و PTE Speaking نمره و امتیاز یکسانی دارند.

چند بار می توانم در آزمون پی تی ای PTE شرکت کنم؟

هرچند بار که دوست دارید می توانید در آزمون پی تی ای PTE شرکت کنید. البته باید صبر کنید تا نتایج آزمون قبلی به دستتان برسد.

آیا حتما باید در کشور خودم در آزمون پی تی ای PTE شرکت کنم؟

خیر. شما می توانید در هر PTE Center‌ یا مرکز PTE‌ که دوست دارید در سراسر دنیا شرکت کنید. فقط باید نوع کارت شناسایی خاصی را که مورد تایید آزمون هست به همراه داشته باشید. احتمالا اگر خارج از کشور خودتان بخواهید امتحان بدهید، نیاز به پاسپورت خواهید داشت.

آزمون PTE آکادمیک | PTE Academic

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا