خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای پیتزای تخم مرغ ایتالیایی
    • شیر 125 میلی لیتر
    • شکر آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
    • مخمر خشک 2 قاشق چایخوری
    • آرد گندم 500 گرم
    • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
    • گوجه 4 عدد
    • سیر 2 حبه
    • آویشن 1/2 قاشق غذاخوری
    • اسفناج 80‌ گرم
    • پنیر پارمسان رنده شده 50‌ گرم
    • پنیر موزورلا رنده شده 125 گرم
    • تخم مرغ 4 عدد
اطلاعات مواد مغذی
  • 728کالری

  • 22 گرمچربی

  • 94 گرمکربوهیدرات

  • 35 گرمپروتئین

پیتزای تخم مرغ ایتالیایی

پیتزای تخم مرغ، غذایی ساده است که اگر خمیر آن را از قبل تهیه کرده باشید و یا از خمیرهای آماده استفاده کنید، تهیه ی آن وقت زیادی هم نیاز ندارد. پیتزای تخم مرغ میتواند شامی فوق العاده جذاب و زیبا بر سر سفره های شما باشد. همچنین برای گیاهخوارانی که تخم مرغ مصرف میکنند، پیتزای تخم مرغ انتخاب مناسبی است.

طرز تهیه: ۱۵۰ میلی لیتر آب جوش را همراه با شیر و شکر در یک پارچ بزرگ بریزید. مخمر را روی آن بپاشید و ۱۰ دقیقه صبر کنید. باید سطح مایع از حباب پوشیده شده باشد. اگر هنوز حباب ظاهر نشده بود کمی دیگر صبر کنید.

آرد و یک قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید و در وسط این مخلوط خشک، یک حفره ایجاد کنید. روغن زیتون و سپس مایع مخمری که از قبل تهیه کردید را داخل حفره بریزید. سپس مواد را ورز بدهید تا خمیر نرمی ایجاد شود.

خمیر را به یک سطح آردپاشی شده منتقل کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید. خمیر را در کاسه ای قرار دهید. سپس ظرف را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرمی نگهداری کنید.

گوجه ها را پوست بکنید. برای این کار می توانید ابتدا دور تا دور هر گوجه با چاقو از بالا تا پایین چند خط بکشید و آنها را در یک کاسه قرار بدهید. روی گوجه ها آب جوش بریزید. بعد از ۲-۳ دقیقه پوست گوجه ها به راحتی جدا می شود. سپس گوجه ها را با رنده درشتی رنده کنید و سیر و آویشن را به آن اضافه نمایید. برگ های اسفناج را در آبکشی بریزید و آبکش را در سینک قرار دهید. روی اسفناج آب جوش بریزید و صبر کنید تا کمی خنک شوند. سپس آنها را با دست فشار دهید تا آب اضافی خارج شود.

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیرتان را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر کدام را به شکل توپ کوچکی درآورید. هر یک از خمیرها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا به شکل دایره هایی به قطر حدودی ۲۵ سانتیمتر درآیند. با انگشتانتان روی خمیرها فرورفتگی هایی ایجاد کنید. روی هر کدام رب گوجه بمالید و سپس ادویه بپاشید. سپس اسفناج ها را به اندازه مطلوب خود خرد کنید و روی خمیرها بریزید. در آخر هم پنیر پارمسان و پنیر موزورلا را بین ۴ خمیر تقسیم کنید.

دو تا از خمیرها را مستقیم روی طبقه وسط فر قرار دهید یا در سینی فر بگذارید و اجازه بدهید ۵ دقیقه در فر باقی بمانند. پس از آن، آنها را از فر خارج کنید و در وسط هر کدام با کنار زدن مواد پیتزا، حفره ای برای ریختن تخم مرغ ایجاد کنید و سپس روی هر کدام یک تخم مرغ بشکنید. حال، خمیرها را به فر برگردانید. بسته به سلیقه خود در مورد میزان پختن تخم مرغ، حدود ۶-۷ دقیقه بعد، دو پیتزای تخم مرغ را از فر خارج کنید و این مرحله را برای دو پیتزای دیگر تکرار کنید.

#ایران کوک


پیتزای تخم مرغ ایتالیایی

 
  • تشکر
Reactions: Agrin
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا