خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای پاستا پستو
    • پاستا 1 پیمانه
    • آب 4 پیمانه
    • نمک 1/3 قاشق چایخوری
    • برای سس پستو:
    • برگ ریحان تازه 1 پیمانه
    • بادام 1/8 پیمانه
    • روغن زیتون فوق بکر 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
    • سیر 1 حبه
    • فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
    • نمک به مقدار لازم
اطلاعات مواد مغذی
  • 628کالری

  • 44 گرمچربی

  • 48 گرمکربوهیدرات

  • 12 گرمپروتئین
پاستا پستو یکی از سالم ترین غذاهایی است که میتوانید برای خانواده تهیه کنید. سس پستو یک سس کاملاً گیاهی، مقوی و خوشمزه است. در طرز تهیه سس پستو دیده اید که این سس با برگ های ریحان، دانه های کاج، سیر، روغن زیتون و مقداری پنیر پارمزان تهیه میشود. اما در اینجا به جای دانه کاج از بادام استفاده شده است. شما میتوانید آن را با بادام هندی یا پسته هم جایگزین کنید. در ضمن در اینجا پنیر پارمزان داخل سس استفاده نشده است بلکه مستقیم روی پاستا ریخته میشود.

از هر نوع پاستای فرمی میتوانید برای تهیه پاستا پستو استفاده کنید. در اینجا مخلوطی از پاستا لوله ای و پیچی استفاده شده است. مقادیر برای 1 نفر گفته شده است. میتوانید به راحتی آنها را چند برابر کنید. طرز تهیه پاستا پستو را به صورت مرحله به مرحله در ادامه ببینید.

طرز تهیه پاستا پستو

مرحله اول:

تابه ای را روی شعله قرار دهید تا داغ شود. بادام خام را داخل تابه بریزید. شعله را کم کنید و 2-3 دقیقه تفت بدهید تا کمی بوداده شوند. در این مدت مرتب هم بزنید تا نسوزند. سپس آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.






مرحله دوم:
بعد از این که بادام ها خنک شدند آنها را در غذاساز بریزید و میکس کنید تا خرد شوند.






مرحله سوم:
یک پیمانه برگ ریحان که به خوبی شسته و خشک شده اند را اضافه کنید. 1 حبه سیر کوچک و مقداری فلفل و نمک هم اضافه کنید.





مرحله چهارم:
شروع به میکس کردن کنید و به تدریج روغن زیتون را نیز اضافه کنید. بعد از این که سس آماده شد آن را بچشید و نمک و فلفل را به ذائقه خود تنظیم کنید. 5-6 قاشق از سس برای پاستای هر نفر کافی است. میتوانید سس اضافی را در یخچال نگه دارید.



مرحله پنجم:
حال 4 پیمانه آب را داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی جوش آمد به آن نمک بزنید. پاستای خشک را داخل آب جوش بریزید. 7-8 دقیقه صبر کنید تا پاستا پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.



مرحله ششم:
پاستای آبکش شده را داخل ظرف سس پستو بریزید و مخلوط کنید. روی پاستا میتوانید کمی فلفل و آویشن بزنید.



در آخر مقداری پنیر پارمزان هم برای طعم بهتر روی پاستا بریزید و نوش جان کنید.



نکته:
برای این که سس پستو رنگ سبز زیبایش را حفظ کند میتوانید چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.

این که بادام در سس کاملاً پودر شود یا کمی درشت تر باشد و زیر دندان بیاید بستگی به ذائقه شما دارد.

سس پستو را میتوانید تا 5 روز در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
#ایران کوک


پاستا پستو

 
  • تشکر
Reactions: Agrin
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا