- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
- مواد لازم برای پاستا پستو
- پاستا 1 پیمانه
- آب 4 پیمانه
- نمک 1/3 قاشق چایخوری
- برای سس پستو:
- برگ ریحان تازه 1 پیمانه
- بادام 1/8 پیمانه
- روغن زیتون فوق بکر 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
- سیر 1 حبه
- فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
- نمک به مقدار لازم
- 628کالری
- 44 گرمچربی
- 48 گرمکربوهیدرات
- 12 گرمپروتئین
از هر نوع پاستای فرمی میتوانید برای تهیه پاستا پستو استفاده کنید. در اینجا مخلوطی از پاستا لوله ای و پیچی استفاده شده است. مقادیر برای 1 نفر گفته شده است. میتوانید به راحتی آنها را چند برابر کنید. طرز تهیه پاستا پستو را به صورت مرحله به مرحله در ادامه ببینید.
طرز تهیه پاستا پستو
مرحله اول:
تابه ای را روی شعله قرار دهید تا داغ شود. بادام خام را داخل تابه بریزید. شعله را کم کنید و 2-3 دقیقه تفت بدهید تا کمی بوداده شوند. در این مدت مرتب هم بزنید تا نسوزند. سپس آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
مرحله دوم:
بعد از این که بادام ها خنک شدند آنها را در غذاساز بریزید و میکس کنید تا خرد شوند.
مرحله سوم:
یک پیمانه برگ ریحان که به خوبی شسته و خشک شده اند را اضافه کنید. 1 حبه سیر کوچک و مقداری فلفل و نمک هم اضافه کنید.
مرحله چهارم:
شروع به میکس کردن کنید و به تدریج روغن زیتون را نیز اضافه کنید. بعد از این که سس آماده شد آن را بچشید و نمک و فلفل را به ذائقه خود تنظیم کنید. 5-6 قاشق از سس برای پاستای هر نفر کافی است. میتوانید سس اضافی را در یخچال نگه دارید.
مرحله پنجم:
حال 4 پیمانه آب را داخل قابلمه ای بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی جوش آمد به آن نمک بزنید. پاستای خشک را داخل آب جوش بریزید. 7-8 دقیقه صبر کنید تا پاستا پخته شود. سپس آن را آبکش کنید.
مرحله ششم:
پاستای آبکش شده را داخل ظرف سس پستو بریزید و مخلوط کنید. روی پاستا میتوانید کمی فلفل و آویشن بزنید.
در آخر مقداری پنیر پارمزان هم برای طعم بهتر روی پاستا بریزید و نوش جان کنید.
نکته:
برای این که سس پستو رنگ سبز زیبایش را حفظ کند میتوانید چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.
این که بادام در سس کاملاً پودر شود یا کمی درشت تر باشد و زیر دندان بیاید بستگی به ذائقه شما دارد.
سس پستو را میتوانید تا 5 روز در ظرف در بسته در یخچال نگه دارید.
#ایران کوک
پاستا پستو
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com