M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم
ابتدا تخم مرغ ها را درون یک کاسه بزرگ بریزید و شکر را به آن بیافزایید، سپس با همزن برقی و روی دور تند مواد را بزنید تا ترکیب بدست آمده کش دار شود.
حال نوبت اضافه کردن گلاب، شیر و روغن می باشد، پس از اضافه کردن، دوباره مواد را به هم بزنید.
در گام بعدی بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و به تدریج و در ۳ مرحله آن را به مواد بیافزاید و در هر بار اضافه کردن، مواد را کاملا با هم مخلوط کنید تا مایع کیک یکدست شود.
از مایع کیک به اندازه ۲ لیوان و نصف بردارید و آن را درون به دو قسمت تقسیم کنید، درون نیمی از مایه کیک پودر کاکائو اضافه کنید و زعفران را به نیمه دیگر مایع کیک اضافه نمایید، تا ۳ نوع مایع کیک با ۳ رنگ سفید، کاکائویی و زعفرانی داشته باشید. سپس مایع کیک کاکائویی و زعفرانی را درون دو قیف مجزا بریزید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک پلنگی باید درون قالب کیک را با مقداری روغن چرب کنید و کاغذ روغنی قرار دهید. آنگاه ابتدا مایع کاکائویی را به شکل دایره های ناهمسان کف قالب بریزید و کنارهای دیواره قالب را به شکل نیم دایره از این مایع بریزید(بکشید). حال وسط دایره های کاکائویی را با مایع زغفرانی پر کنید. سپس نیمی از مایع سفید کیک را با استفاده از ملاقه به آرامی بر روی دایره های ترسیم شده(کشیده شده) بریزید.
دوباره بر روی سطح مایه سفید رنگ دایره های کاکائویی و زعفرانی را بکشید با این تفاوت که این بار با مایع کاکائویی، ۲ دایره کوچک و بزرگ بکشید و وسط دایره ها را نیز مایع زعفرانی بریزید. حال مابقی مایع سفید رنگ را به آهستگی به آن اضافه کنید و سطح رویی مایع کیک را نیز همانند ته قالب کیک دایره های کاکائویی و زعفرانی بکشید.
سپس قالب را درون طبقه وسط فر بگذارید، تا مایع کیک با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزد و پس از گذشت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه، قالب را از درون فر خارج کنید. برای اطمینان از پخت داخل کیک می توانید، خلال دندان و یا ته یک چوب کبریت را داخل کیک فرو ببرید، در صورتی که مایع کیک به آن نچسبد، یعنی کیک کاملا پخته شده است.
آموزش تهیه کیک پلنگی وانیلی
گیک پلنگی را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید و علاوه بر روش بالا می توانید در دستور تهیه این کیک خوشمزه از وانیل نیز استفاده کنید، در ادامه مطلب نحوه تهیه آن را به شما همراهان عزیز آموزش خواهیم داد.
مواد لازم :
ابتدا کره و شیر را بر روی حرارت گذاشته و بعد از ذوب شدن کره و داغ شدن شیر، فر را بر روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن نمایید.
حالا کف قالب را با مقداری کره چرب کرده سپس آرد سوخاری پاشیده و بعد تخم مرغ ها را همراه با وانیل و شکر با کمک همزن برقی به مدت چهار دقیقه هم زده تا به شکل کرمی در آید.
حالا کره ذوب شده داخل شیر را به تخم مرغ هم زده شده افزوده و دوباره به مدت چهار دقیقه دیگر هم بزنید سپس بکینگ پودر و آرد را با هم ترکیب و آن را به مایه حاصل بیفزایید.
حالا با کمک لیک یا قاشق مواد را هم زده تا آرد حل شود سپس مواد را به سه قسمت تقسیم کرده و زعفران را به یکی از قسمت ها افزوده و هم بزنید.
در مرحله بعدی به قسمت دوم پودر کاکائو افزوده و هم زده سپس قسمت سوم را بدون افزودن چیزی کنار بگذارید.
حالا قسمت ساده را داخل قالب کیک ریخته سپس قسمت کاکائویی را داخل قیف ریخته و صورت مارپیچی روی قسمت سفید بریزید.
در مرحله بعدی از طرز تهیه کیک پلنگی، قسمت نارنجی را نیز به شکل مارپیچی بر روی قسمت کاکائویی ریخته سپس قالب را داخل پنجره وسط فر بگذارید.
در مرحله پایانی در صورتی که قالب مستطیلی و کم عمق باشد سی دقیقه زمان و اگر عمیق و گرد باشد حداکثر چهل و پنج دقیقه زمان لازم است تا کیک کاملا پخته شود، بعد از جدا شدن بدنه کیک از قالب، می توانید آن را از داخل فر خارج کنید، نوش جان.
#آرگا
- تخم مرغ/ ۴ عدد
- آرد/ ۳ لیوان
- شکر/ ۲ لیوان
- شیر ولرم/ ۱ لیوان
- روغن/ نصف لیوان
- بکینگ پودر/ ۲ قاشق مرباخوری
- گلاب/ نصف
- پودرکاکائو/ ۱ قاشق غذاخوری
- زعفران آب کرده غلیظ/ ۲ الی ۳ قاشق
ابتدا تخم مرغ ها را درون یک کاسه بزرگ بریزید و شکر را به آن بیافزایید، سپس با همزن برقی و روی دور تند مواد را بزنید تا ترکیب بدست آمده کش دار شود.
حال نوبت اضافه کردن گلاب، شیر و روغن می باشد، پس از اضافه کردن، دوباره مواد را به هم بزنید.
در گام بعدی بکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و به تدریج و در ۳ مرحله آن را به مواد بیافزاید و در هر بار اضافه کردن، مواد را کاملا با هم مخلوط کنید تا مایع کیک یکدست شود.
از مایع کیک به اندازه ۲ لیوان و نصف بردارید و آن را درون به دو قسمت تقسیم کنید، درون نیمی از مایه کیک پودر کاکائو اضافه کنید و زعفران را به نیمه دیگر مایع کیک اضافه نمایید، تا ۳ نوع مایع کیک با ۳ رنگ سفید، کاکائویی و زعفرانی داشته باشید. سپس مایع کیک کاکائویی و زعفرانی را درون دو قیف مجزا بریزید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کیک پلنگی باید درون قالب کیک را با مقداری روغن چرب کنید و کاغذ روغنی قرار دهید. آنگاه ابتدا مایع کاکائویی را به شکل دایره های ناهمسان کف قالب بریزید و کنارهای دیواره قالب را به شکل نیم دایره از این مایع بریزید(بکشید). حال وسط دایره های کاکائویی را با مایع زغفرانی پر کنید. سپس نیمی از مایع سفید کیک را با استفاده از ملاقه به آرامی بر روی دایره های ترسیم شده(کشیده شده) بریزید.
دوباره بر روی سطح مایه سفید رنگ دایره های کاکائویی و زعفرانی را بکشید با این تفاوت که این بار با مایع کاکائویی، ۲ دایره کوچک و بزرگ بکشید و وسط دایره ها را نیز مایع زعفرانی بریزید. حال مابقی مایع سفید رنگ را به آهستگی به آن اضافه کنید و سطح رویی مایع کیک را نیز همانند ته قالب کیک دایره های کاکائویی و زعفرانی بکشید.
سپس قالب را درون طبقه وسط فر بگذارید، تا مایع کیک با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بپزد و پس از گذشت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه، قالب را از درون فر خارج کنید. برای اطمینان از پخت داخل کیک می توانید، خلال دندان و یا ته یک چوب کبریت را داخل کیک فرو ببرید، در صورتی که مایع کیک به آن نچسبد، یعنی کیک کاملا پخته شده است.
آموزش تهیه کیک پلنگی وانیلی
گیک پلنگی را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید و علاوه بر روش بالا می توانید در دستور تهیه این کیک خوشمزه از وانیل نیز استفاده کنید، در ادامه مطلب نحوه تهیه آن را به شما همراهان عزیز آموزش خواهیم داد.
مواد لازم :
- تخم مرغ : سه عدد
- آرد : دویست و پنجاه گرم
- کره : صد گرم
- شکر : دویست و پنحاه گرم
- وانیل : دو قاشق چای خوری
- بکینگ پودر : دو قاشق چای خوری
- شیر : صد میلی لیتر
- پودر کاکائو : دو قاشق غذا خوری
- زعفران ساییده : دو قاشق غذا خوری
ابتدا کره و شیر را بر روی حرارت گذاشته و بعد از ذوب شدن کره و داغ شدن شیر، فر را بر روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن نمایید.
حالا کف قالب را با مقداری کره چرب کرده سپس آرد سوخاری پاشیده و بعد تخم مرغ ها را همراه با وانیل و شکر با کمک همزن برقی به مدت چهار دقیقه هم زده تا به شکل کرمی در آید.
حالا کره ذوب شده داخل شیر را به تخم مرغ هم زده شده افزوده و دوباره به مدت چهار دقیقه دیگر هم بزنید سپس بکینگ پودر و آرد را با هم ترکیب و آن را به مایه حاصل بیفزایید.
حالا با کمک لیک یا قاشق مواد را هم زده تا آرد حل شود سپس مواد را به سه قسمت تقسیم کرده و زعفران را به یکی از قسمت ها افزوده و هم بزنید.
در مرحله بعدی به قسمت دوم پودر کاکائو افزوده و هم زده سپس قسمت سوم را بدون افزودن چیزی کنار بگذارید.
حالا قسمت ساده را داخل قالب کیک ریخته سپس قسمت کاکائویی را داخل قیف ریخته و صورت مارپیچی روی قسمت سفید بریزید.
در مرحله بعدی از طرز تهیه کیک پلنگی، قسمت نارنجی را نیز به شکل مارپیچی بر روی قسمت کاکائویی ریخته سپس قالب را داخل پنجره وسط فر بگذارید.
در مرحله پایانی در صورتی که قالب مستطیلی و کم عمق باشد سی دقیقه زمان و اگر عمیق و گرد باشد حداکثر چهل و پنج دقیقه زمان لازم است تا کیک کاملا پخته شود، بعد از جدا شدن بدنه کیک از قالب، می توانید آن را از داخل فر خارج کنید، نوش جان.
#آرگا
طرز تهیه کیک پلنگی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com