خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,864
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای 3-4 نفر
تمر هندی100 گرم
فیله ماهی سرخو یا شیر 200 گرم
پیاز نگینی خرد شده1 عدد درشت
گشنیز تازه خرد شده150 گرم
شنبلیله خشک1 قاشق سرخالی
برنج۳ پیمانه
نمک،فلفل قرمز و زردچوبهبه مقدار لازم
سیر۵ حبه

زعفران دم کراه2-3 قاشق غذاخو




دستور پخت ماهی لا پلوی جنوبی سنتی

  • ابتدا تمر هندی را در آب گرم خیس کنید و بعد از ۳۰ دقیقه آن را چنگ زده و صاف کنید.
  • فیله های ماهی را با نمک و فلفل قرمز مزه دار کرده و در روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.
  • در تابه ای پیاز را با حرارت ملایم تفت داده تا نیم پز و شفاف شود.
  • سپس سیر، زردچوبه، کمی نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن تکه های ماهی را به تابه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
  • در قابلمه ای مقداری آب ریخته وقتی به جوش آمد مقداری نمک و عصاره تمبر هندی را که از قبل صاف کرده اید را به آن اضافه کنید سپس برنج را اضافه کنید.
  • سپس برنج را آبکش کنید.
  • در قابلمه ای ابتدا کمی روغن بریزید سپس یک لایه برنج و روی آن مقداری گشنیز و کمی شنبلیله خشک و مخلوط ماهی و پیاز را بریزید و همینطور لایه به لایه انجام دهید.
  • سپس برنج را دم کنید.
  • در صورت دلخواه بعد از دم شدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج ریخته و سرو نمایید.
نوش جان . . .
#ستاره


طرز تهیه ماهی لاپلویی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا