M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,861
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
زعفران دم کراه2-3 قاشق غذاخو |
دستور پخت ماهی لا پلوی جنوبی سنتی
- ابتدا تمر هندی را در آب گرم خیس کنید و بعد از ۳۰ دقیقه آن را چنگ زده و صاف کنید.
- فیله های ماهی را با نمک و فلفل قرمز مزه دار کرده و در روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.
- در تابه ای پیاز را با حرارت ملایم تفت داده تا نیم پز و شفاف شود.
- سپس سیر، زردچوبه، کمی نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن تکه های ماهی را به تابه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
- در قابلمه ای مقداری آب ریخته وقتی به جوش آمد مقداری نمک و عصاره تمبر هندی را که از قبل صاف کرده اید را به آن اضافه کنید سپس برنج را اضافه کنید.
- سپس برنج را آبکش کنید.
- در قابلمه ای ابتدا کمی روغن بریزید سپس یک لایه برنج و روی آن مقداری گشنیز و کمی شنبلیله خشک و مخلوط ماهی و پیاز را بریزید و همینطور لایه به لایه انجام دهید.
- سپس برنج را دم کنید.
- در صورت دلخواه بعد از دم شدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج ریخته و سرو نمایید.
#ستاره
طرز تهیه ماهی لاپلویی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com