M O B I N A
سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
- عضویت
- 3/4/21
- ارسال ها
- 24,702
- امتیاز واکنش
- 63,864
- امتیاز
- 508
- سن
- 19
- محل سکونت
- BUSHEHR
- زمان حضور
- 273 روز 8 ساعت 36 دقیقه
نویسنده این موضوع
دستور تهیه انواع دسر لیمویی
لیموترش جزء خوراکی هایی رایج در هر آشپزخانه ای است. لیمو در پخت غذا، شیرینی، کیک و یا تهیه نوشیدنی مورد استفاده قرار می گیرد. در اینجا قصد داریم طرز تهیه چند دسر با لیمو را آموزش دهیم
دسر بار لیمویی
مواد لازم
کره - نرم شده1 پیمانه
شکر2 پیمانه
آرد سفید2.25 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
لیموترش6 عدد
طرز تهیه دسر بار لیمویی
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
برای تهیه کراست، کره نرمشده، دو پیمانه آرد و نصف پیمانه شکر را در یک کاسه به خوبی مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را در یک قالب ۲۳*۳۳ سانتیمتر ریخته و با فشار دست، کف قالب پرس کنید. کراست را برای مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه -تا زمانی که روی آن طلایی شود- در فر قرار دهید.
در کاسهای دیگر، یک و نیم پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه آرد را مخلوط کنید. تخم مرغها و آب لیمو را اضافه کرده و پس از ترکیب کردن، مایه را روی کراست پخته شده بریزید. قالب را برای مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرمشده قرار دهید. در نهایت وقتی قالب را تکان میدهید، اطراف آن ثابت بوده و مرکز دسر تکان میخورد.
هنگامی که دسر شما خنک شود، خود را میگیرد. دسر آمادهشده را به مربعهای ۲.۵ سانتیمتری برش بزنید و در صورت تمایل کمی پودر قند روی آن الک کنید. 1
موس لیمو همراه با کرم لیمویی مخصوص
مواد لازم برای تهیه کرم لیمو
زرده تخم مرغ ٢عدد
تخم مرغ کامل ٢ عدد
شکر ٢/٣ پیمانه
آب لیموترش تازه ٣/۴ پیمانه
پوست لیموترش (رنده پوست لیمو) ١ قاشق غذاخوری
کره ۵٠ گرم
نمک ١/٨ قاشق چایخوری
طرز تهیه کرم لیمو
1- در قابلمهی مناسبی، زرده تخم مرغ و دو عدد تخم مرغ کامل را بریزید. شکر را به آن اضافه کنید، به خوبی با هم مخلوط کنید.
2- سپس آب لیمو ترش را اصافه کنید، رنده پوست لیمو را هم بیفزایید.
3- مواد را به خوبی ویسک (مخلوط) کنید، نمک را هم به مواد اصافه کنید.
4- سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید. پروسهی هم زدن مواد بین ٨ تا ١٠دقیقه حدودا طول میکشد.
5- مدام مواد را هم بزنید تا زمانی که به غلظت فرنی برسد.
6- از روی حرارت بردارید و کره که به قطعات یک یا دو سانتی برش دادید را به کرم اضافه کنید.
7- شروع کنید به هم زدن تا کره با حرارت کرم نرم شود. با اضافه کردن کره، کرم لیمو آماده ست.
8- اجازه دهید کرم سرد شود. هرچند دقیقه کرم را هم بزنید تا رویه نبندد.
9- سپس کرم لیمو را داخل ظرف یا شیشه مناسبی بریزید یا داخل ظرفی بریزید و روی کرم را سلفون بکشید تا رویه ی کرم خشک نشود و هوا نگیرد. (این کرم را تا چند روز در یخچال میتوانید نگهداری کنید.)
مواد اولیه لازم برای تهیه موس لیمو
خامه فرم گرفته قنادی ١پیمانه
کرم لیمو ٢/٣ پیمانه
کیک خردشده یا بیسکوئیت به میزان لازم
مراحل تهیه موس لیمو
1- خامه قنادی را باید به خوبی فرم دهید.
2- خامهی فرم گرفته را به کرم لیمو اضافه کنید و به آرامی خامه را با کرد لیمو فولد کنید. ( نباید خیلی هم بزنید تا مخلوط مواد شل شود، باید بافت اسفنجی موس حفظ شود.)
3- موس آماده شده را داخل قیف بدون ماسوره بریزید. ظروف سرو رو انتخاب کنید و دو تا سه قاشق غذاخوری کیک خرد شده در هر لیوان یا ظرف سرو بریزید و کمی فشار دهید.
4- سپس موس را روی خردههای کیک بریزید و لیوان را پر کنید.
5- برای لایه انتهایی میتوانید کمی کرم لیمو روی موس بریزید. موس را در یخچال قراردهید تا سرد و منسجم شود.
چند نکته برای خوشمزهتر شدن موس لیمو
در نهایت با خامه فرم گرفته و لیمو تزیین کنید.
برای خوش عطر و طعم تر شدن موس، از ١/۴ قاشق چای خوری وانیل می توانید استفاده کنید.
در مواد موس لیمو می توانید از پنیر خامه ای هم استفاده کنید.
می توانید از ژلاتین هم برای سفت شدن موس استفاده کنید. دراین صورت می توانید خامه صبحانه را جایگزین کنید.
هرنوع کیک یا بیسکوئیتی مطابق سلیقه خود می توانید جایگزین کنید.
اگر می خواهید موس خوش رنگ تری داشته باشید، از کمی رنگ زرد خوراکی استفاده کنید.
نکات مهم در تهیه کرم لیمو
اگر میخواهید از کرم لیمو برای فیلینگ کیک یا کوکی استفاده کنید، در مرحله اول دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت هم به مواد اضافه کنید تا غلظت بیشتری داشته باشد.
در برخی از رسپی های کرم لیمو، از زرده استفاده می شود که رایج تر است؛ تخم مرغ کامل باعث می شود کرم، بافت کرمی پیدا کند.
همچنین کرم لیمو در بعضی از دستورات به روش بن ماری و در بعضی دستورات به صورت مستقیم روی حرارت قرار داده می شود. که تنها تفاوتش در مدت زمان آماده شدن کرم هست که در روش بن ماری زمان بیشتری نیاز است.
بسته به اینکه چه استفاده ای از کرم می کنید، غلظتش می تواند کم یا زیاد شود.
درزمان رنده کردن پوست لیمو حتما دقت کنید که قسمت سفید رنگ پوست لیمو را رنده نکنید چون باعث تلخ شدن کرم می شود. 2
لیموترش جزء خوراکی هایی رایج در هر آشپزخانه ای است. لیمو در پخت غذا، شیرینی، کیک و یا تهیه نوشیدنی مورد استفاده قرار می گیرد. در اینجا قصد داریم طرز تهیه چند دسر با لیمو را آموزش دهیم
دسر بار لیمویی
مواد لازم
کره - نرم شده1 پیمانه
شکر2 پیمانه
آرد سفید2.25 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
لیموترش6 عدد
طرز تهیه دسر بار لیمویی
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
برای تهیه کراست، کره نرمشده، دو پیمانه آرد و نصف پیمانه شکر را در یک کاسه به خوبی مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را در یک قالب ۲۳*۳۳ سانتیمتر ریخته و با فشار دست، کف قالب پرس کنید. کراست را برای مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه -تا زمانی که روی آن طلایی شود- در فر قرار دهید.
در کاسهای دیگر، یک و نیم پیمانه شکر و یک چهارم پیمانه آرد را مخلوط کنید. تخم مرغها و آب لیمو را اضافه کرده و پس از ترکیب کردن، مایه را روی کراست پخته شده بریزید. قالب را برای مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرمشده قرار دهید. در نهایت وقتی قالب را تکان میدهید، اطراف آن ثابت بوده و مرکز دسر تکان میخورد.
هنگامی که دسر شما خنک شود، خود را میگیرد. دسر آمادهشده را به مربعهای ۲.۵ سانتیمتری برش بزنید و در صورت تمایل کمی پودر قند روی آن الک کنید. 1
موس لیمو همراه با کرم لیمویی مخصوص
مواد لازم برای تهیه کرم لیمو
زرده تخم مرغ ٢عدد
تخم مرغ کامل ٢ عدد
شکر ٢/٣ پیمانه
آب لیموترش تازه ٣/۴ پیمانه
پوست لیموترش (رنده پوست لیمو) ١ قاشق غذاخوری
کره ۵٠ گرم
نمک ١/٨ قاشق چایخوری
طرز تهیه کرم لیمو
1- در قابلمهی مناسبی، زرده تخم مرغ و دو عدد تخم مرغ کامل را بریزید. شکر را به آن اضافه کنید، به خوبی با هم مخلوط کنید.
2- سپس آب لیمو ترش را اصافه کنید، رنده پوست لیمو را هم بیفزایید.
3- مواد را به خوبی ویسک (مخلوط) کنید، نمک را هم به مواد اصافه کنید.
4- سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید. پروسهی هم زدن مواد بین ٨ تا ١٠دقیقه حدودا طول میکشد.
5- مدام مواد را هم بزنید تا زمانی که به غلظت فرنی برسد.
6- از روی حرارت بردارید و کره که به قطعات یک یا دو سانتی برش دادید را به کرم اضافه کنید.
7- شروع کنید به هم زدن تا کره با حرارت کرم نرم شود. با اضافه کردن کره، کرم لیمو آماده ست.
8- اجازه دهید کرم سرد شود. هرچند دقیقه کرم را هم بزنید تا رویه نبندد.
9- سپس کرم لیمو را داخل ظرف یا شیشه مناسبی بریزید یا داخل ظرفی بریزید و روی کرم را سلفون بکشید تا رویه ی کرم خشک نشود و هوا نگیرد. (این کرم را تا چند روز در یخچال میتوانید نگهداری کنید.)
مواد اولیه لازم برای تهیه موس لیمو
خامه فرم گرفته قنادی ١پیمانه
کرم لیمو ٢/٣ پیمانه
کیک خردشده یا بیسکوئیت به میزان لازم
مراحل تهیه موس لیمو
1- خامه قنادی را باید به خوبی فرم دهید.
2- خامهی فرم گرفته را به کرم لیمو اضافه کنید و به آرامی خامه را با کرد لیمو فولد کنید. ( نباید خیلی هم بزنید تا مخلوط مواد شل شود، باید بافت اسفنجی موس حفظ شود.)
3- موس آماده شده را داخل قیف بدون ماسوره بریزید. ظروف سرو رو انتخاب کنید و دو تا سه قاشق غذاخوری کیک خرد شده در هر لیوان یا ظرف سرو بریزید و کمی فشار دهید.
4- سپس موس را روی خردههای کیک بریزید و لیوان را پر کنید.
5- برای لایه انتهایی میتوانید کمی کرم لیمو روی موس بریزید. موس را در یخچال قراردهید تا سرد و منسجم شود.
چند نکته برای خوشمزهتر شدن موس لیمو
در نهایت با خامه فرم گرفته و لیمو تزیین کنید.
برای خوش عطر و طعم تر شدن موس، از ١/۴ قاشق چای خوری وانیل می توانید استفاده کنید.
در مواد موس لیمو می توانید از پنیر خامه ای هم استفاده کنید.
می توانید از ژلاتین هم برای سفت شدن موس استفاده کنید. دراین صورت می توانید خامه صبحانه را جایگزین کنید.
هرنوع کیک یا بیسکوئیتی مطابق سلیقه خود می توانید جایگزین کنید.
اگر می خواهید موس خوش رنگ تری داشته باشید، از کمی رنگ زرد خوراکی استفاده کنید.
نکات مهم در تهیه کرم لیمو
اگر میخواهید از کرم لیمو برای فیلینگ کیک یا کوکی استفاده کنید، در مرحله اول دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت هم به مواد اضافه کنید تا غلظت بیشتری داشته باشد.
در برخی از رسپی های کرم لیمو، از زرده استفاده می شود که رایج تر است؛ تخم مرغ کامل باعث می شود کرم، بافت کرمی پیدا کند.
همچنین کرم لیمو در بعضی از دستورات به روش بن ماری و در بعضی دستورات به صورت مستقیم روی حرارت قرار داده می شود. که تنها تفاوتش در مدت زمان آماده شدن کرم هست که در روش بن ماری زمان بیشتری نیاز است.
بسته به اینکه چه استفاده ای از کرم می کنید، غلظتش می تواند کم یا زیاد شود.
درزمان رنده کردن پوست لیمو حتما دقت کنید که قسمت سفید رنگ پوست لیمو را رنده نکنید چون باعث تلخ شدن کرم می شود. 2
دسر لیمویی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com