خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای سوپ اسفناج
    • اسفناج تازه 500 گرم
    • خامه سفت 6 فنجان
    • آب نمک رقیق 5 لیوان
    • آرد سبوس دار 3 قاشق
    • تخم مرغ پخته 2 عدد
    • آب گوشت 1/2 فنجان
    • پیاز کوچک خرد شده 2 عدد
    • کره 25 گرم
    • نمک و فلفل سیاه

سوپ اسفناج و خامه


طرز تهیه: برگ های اسفناج را کاملا پاک کرده و ساقه های اضافی را جدا کنید. آب نمک رقیق را بجوشانید و در آن بریزید. اجازه دهید تا مواد 5 تا 6 دقیقه بجوشد. اسفناج را بیرون بیاورید و آب اضافی آن را بگیرید.

اسفناج ها را با چرخ گوشت یا مخلوط کن کاملا خرد کنید. سپس پیازهای خرد شده را در کره تفت دهید تا زمانی که پیازها طلائی شوند، آنگاه از روی حرارت برداشته و روی آن آرد بپاشید.

مجددا آن را روی حرارت بگذارید و حدودا 1 تا 2 دقیقه کاملا هم بزنید تا آرد پخته شود. آب اسفناج ها را گرفته و همراه با آبگوشت اضافه کنید. کاملا هم بزنید تا تبدیل به سوپ یکدست شود. مجددا آن را از روی حرارت برگردانید و بجوشانید.


پوره اسفناج چرخ شده و خامه را به آن اضافه کنید و پس از آن ادویه را اضافه کنید و کمی حرارت دهید. سوپ را در کاسه ریخته و روی آن را با فلفل و تخم مرغ حلقه شده تزئین کنید.

#ایران کوک


سوپ اسفناج

 
  • تشکر
Reactions: Agrin
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا