خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,756
امتیاز واکنش
6,701
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
سالاد کاپرزه با سس پستو

یک پیش‌غذای عالی برای شروع غذای اصلی.

هیچ چیز مانند یک سالاد تازه و خوشمزه با گوجه‌فرنگی در فصل تابستان نیست. سالاد کاپرزه با سس پستو (Caprese Salad with Pesto Sauce) ترکیبی جذاب از گوجه‌فرنگی و پنیر موزارلا است. این سالاد را همراه با سس پستو سرو می‌کنند.

مواد لازم برای تهیه سالاد کاپرزه با سس پستو:
۲ عدد گوجه‌فرنگی
یک مشت ریحان تازه
۱ بسته پنیر موزارلا


مواد لازم برای تهیه سس پستو:

یک مشت ریحان تازه
۱ پیمانه دانه‌ی کاج
۱ پیمانه پنیر پارمزان رنده‌شده
نصف پیمانه روغن زیتون اکسترا ویرجین (Extra Virgin)
آب‌لیمو (به اندازه‌ی نصف لیمو)
رسپی سالاد کاپرزه با سس پستودو گوجه‌فرنگی آبدار را به شکل دایره‌ای اسلایس کنید و روی آن‌ها کمی روغن زیتون اکسترا ویرجین، نمک و فلفل بریزید.پنیر موزارلا را تکه‌تکه کنید.اسلایس‌های گوجه‌فرنگی را در ظرف سالاد بچینید و قطعات پنیر موزارلا را در کنار آن‌ها قرار دهید.سالاد خود را با سس پستو و ریحان تزئین کنید.

دستور تهیه سس پستودر یک مخلوط‌کن، ریحان را با دانه‌ی کاج، پنیر پارمزان و روغن زیتون اکسترا ویرجین مخلوط کنید تا فرم سس را به خود بگیرند.آب‌لیمو را به ترکیب سس اضافه کنید.اگر سس پستوی غلیظی به‌دست آوردید، کمی روغن زیتون به ترکیب سس اضافه کنید تا به قوام دلخواه‌تان برسد.
منبع: ایوار


طرز تهیه سالاد کاپرزه با سس پستو

 
آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا