- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
سالاد کاپرزه با سس پستو
یک پیشغذای عالی برای شروع غذای اصلی.
هیچ چیز مانند یک سالاد تازه و خوشمزه با گوجهفرنگی در فصل تابستان نیست. سالاد کاپرزه با سس پستو (Caprese Salad with Pesto Sauce) ترکیبی جذاب از گوجهفرنگی و پنیر موزارلا است. این سالاد را همراه با سس پستو سرو میکنند.
مواد لازم برای تهیه سالاد کاپرزه با سس پستو:
۲ عدد گوجهفرنگی
یک مشت ریحان تازه
۱ بسته پنیر موزارلا
مواد لازم برای تهیه سس پستو:
یک مشت ریحان تازه
۱ پیمانه دانهی کاج
۱ پیمانه پنیر پارمزان رندهشده
نصف پیمانه روغن زیتون اکسترا ویرجین (Extra Virgin)
آبلیمو (به اندازهی نصف لیمو)
رسپی سالاد کاپرزه با سس پستودو گوجهفرنگی آبدار را به شکل دایرهای اسلایس کنید و روی آنها کمی روغن زیتون اکسترا ویرجین، نمک و فلفل بریزید.پنیر موزارلا را تکهتکه کنید.اسلایسهای گوجهفرنگی را در ظرف سالاد بچینید و قطعات پنیر موزارلا را در کنار آنها قرار دهید.سالاد خود را با سس پستو و ریحان تزئین کنید.
دستور تهیه سس پستودر یک مخلوطکن، ریحان را با دانهی کاج، پنیر پارمزان و روغن زیتون اکسترا ویرجین مخلوط کنید تا فرم سس را به خود بگیرند.آبلیمو را به ترکیب سس اضافه کنید.اگر سس پستوی غلیظی بهدست آوردید، کمی روغن زیتون به ترکیب سس اضافه کنید تا به قوام دلخواهتان برسد.
منبع: ایوار
یک پیشغذای عالی برای شروع غذای اصلی.
هیچ چیز مانند یک سالاد تازه و خوشمزه با گوجهفرنگی در فصل تابستان نیست. سالاد کاپرزه با سس پستو (Caprese Salad with Pesto Sauce) ترکیبی جذاب از گوجهفرنگی و پنیر موزارلا است. این سالاد را همراه با سس پستو سرو میکنند.
مواد لازم برای تهیه سالاد کاپرزه با سس پستو:
۲ عدد گوجهفرنگی
یک مشت ریحان تازه
۱ بسته پنیر موزارلا
مواد لازم برای تهیه سس پستو:
یک مشت ریحان تازه
۱ پیمانه دانهی کاج
۱ پیمانه پنیر پارمزان رندهشده
نصف پیمانه روغن زیتون اکسترا ویرجین (Extra Virgin)
آبلیمو (به اندازهی نصف لیمو)
رسپی سالاد کاپرزه با سس پستودو گوجهفرنگی آبدار را به شکل دایرهای اسلایس کنید و روی آنها کمی روغن زیتون اکسترا ویرجین، نمک و فلفل بریزید.پنیر موزارلا را تکهتکه کنید.اسلایسهای گوجهفرنگی را در ظرف سالاد بچینید و قطعات پنیر موزارلا را در کنار آنها قرار دهید.سالاد خود را با سس پستو و ریحان تزئین کنید.
دستور تهیه سس پستودر یک مخلوطکن، ریحان را با دانهی کاج، پنیر پارمزان و روغن زیتون اکسترا ویرجین مخلوط کنید تا فرم سس را به خود بگیرند.آبلیمو را به ترکیب سس اضافه کنید.اگر سس پستوی غلیظی بهدست آوردید، کمی روغن زیتون به ترکیب سس اضافه کنید تا به قوام دلخواهتان برسد.
منبع: ایوار
طرز تهیه سالاد کاپرزه با سس پستو
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: