- امتیاز واکنش
- 29,620
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نام کتاب:
غم دنباله دار من
نویسنده:
زهرا مرادی گرپی
نوع کتاب:
رمان
ژانر:
تراژدی، عاشقانه، معمایی
خلاصه:
غزل زن جوانی است که با پسر عمویش امیر ازدواج کرده و زندگی خوبی دارند. درست بعد از چهار سال مسیر زندگیشون عوض میشه و مدتی بعد با وارد شدن پسری به زندگی غزل، سرنوشت این سه، به هم گره میخوره و فراز و نشیبهای رمان رو رقم میزنه.
لینک دانلود کتاب در سایت اصلی:
تاپیک کتاب در انجمن:
نویسندهی عزیز z.moradi.g
رمان شما در صفحهی اصلی سایت و برای دانلود قرار گرفت
از اعتماد شما به انجمن رمان ۹۸ سپاس گزاریم.
غم دنباله دار من
نویسنده:
زهرا مرادی گرپی
نوع کتاب:
رمان
ژانر:
تراژدی، عاشقانه، معمایی
خلاصه:
غزل زن جوانی است که با پسر عمویش امیر ازدواج کرده و زندگی خوبی دارند. درست بعد از چهار سال مسیر زندگیشون عوض میشه و مدتی بعد با وارد شدن پسری به زندگی غزل، سرنوشت این سه، به هم گره میخوره و فراز و نشیبهای رمان رو رقم میزنه.
لینک دانلود کتاب در سایت اصلی:
دانلود رمان غم دنباله دار من | رمان ۹۸ | دانلود رمان | دانلود رمان عاشقانه
غزل زن جوانی است که با پسر عمویش امیر ازدواج کرده و زندگی خوبی دارند.درست بعد از چهار سالدانلود رمان غم دنباله دار من رمان ۹۸ | دانلود رمان
roman98.com
تاپیک کتاب در انجمن:
رمان غم دنباله دار من | زهرا مرادی گرپی کاربر انجمن رمان۹۸
نام رمان : غم دنبالهدار من نویسنده: زهرا مرادی گُرپی ژانر: تراژدی، عاشقانه، معمایی ناظر: Ryhwn خلاصه: غزل زن جوانی است که با پسر عمویش امیر ازدواج کرده و زندگی خوبی دارند. درست بعد از چهار سال مسیر زندگیشون عوض میشه و مدتی بعد با وارد شدن پسری به زندگی غزل، سرنوشت این سه، به هم گره میخوره و...
forum.roman98.com
نویسندهی عزیز z.moradi.g
رمان شما در صفحهی اصلی سایت و برای دانلود قرار گرفت
از اعتماد شما به انجمن رمان ۹۸ سپاس گزاریم.
اطلاعیه کتابهای قرار گرفته بر روی سایت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
پیوست ها
-
626.8 کیلوبایت بازدیدها: 67