خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای تارت بلوبری
    • برای تهیه خمیر:
    • آرد 2/1 1 پیمانه
    • شکر 3 قاشق غذاخوری
    • نمک 1/4 قاشق چای خوری
    • کره سرد 10 قاشق غذاخوری
    • آب یخ 5 تا 7 قاشق غذاخوری
    • برای تهیه قسمت داخلی تارت:
    • شکر 1/2 پیمانه
    • نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
    • خلال لیمو 1/2 قاشق چای خوری
    • نمک 1/8 قاشق چای خوری
    • بلوبری تازه 450 گرم
    • آب لیمو تازه 1 قاشق غذاخوری
    • آب به میزان لازم
    • شکر دانه درشت 2 قاشق چای خوری

اطلاعات مواد مغذی

  • 432 کالری
  • 19.77 گرم چربی
  • 61.63 گرم کربوهیدرات
  • 4.17 گرم پروتئین
  • 50.88 میلی گرم کلسترول
تارت بلوبری


بلوبری ها در این تارت خوشمزه می درخشند. خمیر سریعا آماده می‌‌شود و برای جلوگیری از چسبیدن به ظرف، روی کاغذ روغنی قرار می گیرد و رول می شود. بلوبری ها به همراه مقدار کمی شکر و خلال پوست لیمو در وسط خمیر قرار می گیرند و گوشه های خمیر تا می‌شود. تمام مواد به همراه کاغذ روغنی به فر منتقل می شوند و تقریبا پس از 30 دقیقه شما با یک تارت بلوبری خوشمزه روبرو می شوید.


طرز تهیه: آرد، شکر و نمک را داخل یک کاسه متوسط کاملا مخلوط کنید. کره را به مواد اضافه کرده و میکس کنید. کره را با استفاده از مخلوط کن یا دو عدد چاقو به تکه هایی به اندازه نخود ببرید.


مواد را با 5 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا خمیر تشکیل شود. در صورت نیاز یکی دو قاشق دیگر هم اضافه کنید. خمیر را روی میز بچرخانید و آن را به شکل صفحات 15 سانتی متری ببرید. با پلاستیک آن را بپوشانید و حداقل به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.


فر را با دمای 205 درجه گرم کنید و سینی فر را در طبقه وسط فر قرار دهید.

خمیر را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه در دمای اتاق بماند تا نرم شود.


یک قسمت از کاغذ روغنی را ببرید (حدودا 14 سانتی متر) و روی میز قرار دهید و آن را با آرد بپوشانید. خمیر را از پلاستیک خارج کنید و و روی کاغذ قرار دهید. خمیر را نیز با آرد بپوشانید. خمیر را به شکل دایره های حدودا 10 سانتی متری رول کنید. خمیر و کاغذ را داخل کاغذ دیگری قرار داده و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شود.

وقتی خمیر آماده شد، شکر، نشاسته ذرت، خلال پوست لیمو و نمک را در یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کنید. بلوبری ها و آب لیمو را اضافه کرده و هم بزنید تا بلوبری ها پوشانده شوند.


بلوبری ها را در وسط خمیر قرار دهید به طوری که 1 تا 1/5 سانتی متر از لبه های خمیر فاصله داشته باشند.





هر 1/5 سانتی متر از خمیر را تا کرده و به آن شکل دهید.




بر روی بلوبری ها فشار وارد کنید تا صاف شوند.





با استفاده از قلم مو به لبه های خمیر آب بزنید و در صورت نیاز از شکر دانه درشت برای درخشان کردن خمیر استفاده نمایید. سینی را از فر خارج کرده و تارت را به همراه کاغذ روی آن قرار دهید. پخت را به مدت 35 تا 40 دقیقه یعنی تا زمانی که خمیر به رنگ طلایی و بلوبری ها به شکل حباب در بیایند ادامه دهید.


سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تارت به مدت 10 دقیقه بر روی پایه آهنی خنک شود. تارت را به همراه کاغذ از سینی خارج کنید و دوباره به مدت 20 دقیقه بر روی پایه آهنی قرار دهید تا خنک شوند. پیش از سرو تارت، کاغذ را جدا کنید.

#ایران کوک


طرز تهیه تارت بلوبری

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا