- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
- مواد لازم برای تارت بلوبری
- برای تهیه خمیر:
- آرد 2/1 1 پیمانه
- شکر 3 قاشق غذاخوری
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- کره سرد 10 قاشق غذاخوری
- آب یخ 5 تا 7 قاشق غذاخوری
- برای تهیه قسمت داخلی تارت:
- شکر 1/2 پیمانه
- نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
- خلال لیمو 1/2 قاشق چای خوری
- نمک 1/8 قاشق چای خوری
- بلوبری تازه 450 گرم
- آب لیمو تازه 1 قاشق غذاخوری
- آب به میزان لازم
- شکر دانه درشت 2 قاشق چای خوری
اطلاعات مواد مغذی
- 432 کالری
- 19.77 گرم چربی
- 61.63 گرم کربوهیدرات
- 4.17 گرم پروتئین
- 50.88 میلی گرم کلسترول
بلوبری ها در این تارت خوشمزه می درخشند. خمیر سریعا آماده میشود و برای جلوگیری از چسبیدن به ظرف، روی کاغذ روغنی قرار می گیرد و رول می شود. بلوبری ها به همراه مقدار کمی شکر و خلال پوست لیمو در وسط خمیر قرار می گیرند و گوشه های خمیر تا میشود. تمام مواد به همراه کاغذ روغنی به فر منتقل می شوند و تقریبا پس از 30 دقیقه شما با یک تارت بلوبری خوشمزه روبرو می شوید.
طرز تهیه: آرد، شکر و نمک را داخل یک کاسه متوسط کاملا مخلوط کنید. کره را به مواد اضافه کرده و میکس کنید. کره را با استفاده از مخلوط کن یا دو عدد چاقو به تکه هایی به اندازه نخود ببرید.
مواد را با 5 قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا خمیر تشکیل شود. در صورت نیاز یکی دو قاشق دیگر هم اضافه کنید. خمیر را روی میز بچرخانید و آن را به شکل صفحات 15 سانتی متری ببرید. با پلاستیک آن را بپوشانید و حداقل به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
فر را با دمای 205 درجه گرم کنید و سینی فر را در طبقه وسط فر قرار دهید.
خمیر را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه در دمای اتاق بماند تا نرم شود.
یک قسمت از کاغذ روغنی را ببرید (حدودا 14 سانتی متر) و روی میز قرار دهید و آن را با آرد بپوشانید. خمیر را از پلاستیک خارج کنید و و روی کاغذ قرار دهید. خمیر را نیز با آرد بپوشانید. خمیر را به شکل دایره های حدودا 10 سانتی متری رول کنید. خمیر و کاغذ را داخل کاغذ دیگری قرار داده و به مدت 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا سفت شود.
وقتی خمیر آماده شد، شکر، نشاسته ذرت، خلال پوست لیمو و نمک را در یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کنید. بلوبری ها و آب لیمو را اضافه کرده و هم بزنید تا بلوبری ها پوشانده شوند.
بلوبری ها را در وسط خمیر قرار دهید به طوری که 1 تا 1/5 سانتی متر از لبه های خمیر فاصله داشته باشند.
هر 1/5 سانتی متر از خمیر را تا کرده و به آن شکل دهید.
بر روی بلوبری ها فشار وارد کنید تا صاف شوند.
با استفاده از قلم مو به لبه های خمیر آب بزنید و در صورت نیاز از شکر دانه درشت برای درخشان کردن خمیر استفاده نمایید. سینی را از فر خارج کرده و تارت را به همراه کاغذ روی آن قرار دهید. پخت را به مدت 35 تا 40 دقیقه یعنی تا زمانی که خمیر به رنگ طلایی و بلوبری ها به شکل حباب در بیایند ادامه دهید.
سینی را از فر خارج کرده و اجازه دهید تارت به مدت 10 دقیقه بر روی پایه آهنی خنک شود. تارت را به همراه کاغذ از سینی خارج کنید و دوباره به مدت 20 دقیقه بر روی پایه آهنی قرار دهید تا خنک شوند. پیش از سرو تارت، کاغذ را جدا کنید.
#ایران کوک
طرز تهیه تارت بلوبری
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com