خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن

امتیاز واکنش
63,864
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
نور – سایه -هنر کودک
در نقاشی سایه ای نور -کودک – سایه به همراه خلاقیت و رنگها عواملی هستند که در کنار هم این تکنیک را جذاب میکنند. اما چرا این تکنیک میتواند ضمن سرگرمی برای کودکان مفید باشد؟ و چگونه میتواند حداکثر بهره را از این تکنیک برد ؟برای جواب دادن به این سوالات باید چند موضوع را به عنوان مربی از ابتدای کار با کودکان بدانید . اول اینکه یک مربی نباید به کودکان آموزش دهد (به معنی متداول آن ) بلکه باید راهنما و هدایت گر باشد . دوم یک مربی در برخورد هر موضوع و تکنیکی اهداف خودش را از این تکنیک ها مشخص کند تا بتواند حداکثر استفاده را از آن ببرد .وسوم یک مربی باید در طراحی آموزش خلاق باشد یعنی بتواند متناسب با شرایط و امکانات و نوع تکنیک یک طراح اجرایی جامع و کامل داشته باشد.
حال برگردیم به تکنیک امروز یعنی نقاشی سایه ای .از ابتدا بچه ها را با مبحث نور و سایه آشنا کنید. در باره خورشید که منبع نور بزرگ جهان است تا نور لامپ و سایه ها و چرا اندازه سایه ها در طول روز بزرگ و کوچک میشوند کمی صحبت کنید. و بعد میتوانید دو نوع نقاشی سایه ای که من به شما معرفی میکنم با بچه ها انجام دهید .
نقاشی سایه عروسکها
در تکنیک سوم دیگر کار به صورت گروهی انجام نمیشود.در این تکنکی کودک از سایه عروسکها یا فرمهایی که مد نظر دارد نقاشی خودش را ترسیم میکند. کار بسیار ساده است ولی نتیجه آن همانطور که قبلا گفتم جالب و تاثیر گذار است . و شما باید مراحل خلاقیتی این تکنیک را نیز برای کودکان طراحی کنید. مثلا به یک کودک سایه عروسک خودش را میکشد و بعد رنگ آمیزی میکند. کودک میتواند در رنگ آمیزی تغییرات انجام دهد . میتواند برای نقاشی سایه عروسک خود چیزهای دیگری اضافه کند. میتواند نقاشی سایه عروسک را در محیطی نقاشی شده ترسیم کند و.. و دهها خلاقیتی دیگر که شما میتوانید کودک را راهنمایی کنید.
نتیجه گیری این تکنیک
در هر تکنیکی اگر اهداف خاص آن تکنیک از قبل طراحی و پیش بیتی شده باشد نتیجه نهایی هم برای کودکان جذاب و جالب خواهد بود.از این رو در این درس ساده من به دنبال تنوع در نقاشی – تحرک بیشتر – تقویت روحیه کار گروهی، بازی و سرگرمی برای کودکان بودم و ضمن ایجاد یک درس با نشاط نکات هنری زیادی از جمله درست رنگ زدن – بزرگ کشیدن و تقویت تخیل و ذهن کودکان نیز از اهداف من در این درس بود. که مطمنا اگر شما با صبر و بردباری بیشتری این تکنیک را با کودکان اجرا کنید نتیجه خوبی از آن خواهید گرفت.

منبع: بهترینها

نقاشی سایه ای انعکاس دنیای درونی کودکان با سایه

آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا