- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله اول: آماده کردن مایه پنکیک کدو سبز
برای درس کردن این پنکیک خوشمزه ابتدا باید کدو سبزها را تمیز شسته و پوست بگیرید. سپس، کدوها را با رنده درشت داخل یک ظرف مناسب رنده کنید. پیاز رنده شده را داخل کدوها بریزید. تخم مرغ ها را توی یک کاسه شکسته و کمی هم بزنید، سپس به ترکیب کدو و پیاز اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
در ادامه 6 قاشق از آرد، نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید. اگر مایه پنکیک رقیق بود 2 قاشق آرد باقیمانده را نیز داخل آن بریزید. مایه پنکیک کدو سبز به همین راحتی آماده می شود.
مرحله دوم: سرخ کردن پنکیک
یک تابه بزرگ 20 تا 25 سانتی متری انتخاب کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. نصف قاشق غذاخوری کره و نصف قاشق غذاخوری روغن نباتی را داخل تابه بریزید تا آب شود. وقتی کره و روغن آب شدند، به کمک یک ملاقه از مایه پنکیک برداشته و داخل تابه بریزید. هر طرف پنکیک ها را 2 دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند. اگر روغن داخل تابه کم شد مجدد مقداری کره و روغن به آن اضافه کنید.
این کار را تا زمانی که مایه پنکیک کدو تمام شود ادامه دهید. برای اینکه پنکیک های سرخ شده سرد نشوند آن ها را داخل فر روشن بگذارید. بهتر است پنکیک ها را بیشتر از 30 دقیقه داخل فر نگه ندارید، در ضمن دمای فر نباید زیاد باشد.
نکات کلیدی برای تهیه پنکیک کدو سبز
– بهتر است مایه پنکیک را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید و سپس آن ها را سرخ کنید.
– می توانید کدو ها را با پوست رنده کنید.
– هنگام سرخ کردن پنکیک ها تابه را کاملا داغ کنید.
– اگر طعم روغن زیتون را دوست دارید می توانید برای سرخ کردن پنکیک کدو سبز از روغن زیتون استفاده کنید.
منبع: ایران کوک
برای درس کردن این پنکیک خوشمزه ابتدا باید کدو سبزها را تمیز شسته و پوست بگیرید. سپس، کدوها را با رنده درشت داخل یک ظرف مناسب رنده کنید. پیاز رنده شده را داخل کدوها بریزید. تخم مرغ ها را توی یک کاسه شکسته و کمی هم بزنید، سپس به ترکیب کدو و پیاز اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
در ادامه 6 قاشق از آرد، نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کنید. اگر مایه پنکیک رقیق بود 2 قاشق آرد باقیمانده را نیز داخل آن بریزید. مایه پنکیک کدو سبز به همین راحتی آماده می شود.
مرحله دوم: سرخ کردن پنکیک
یک تابه بزرگ 20 تا 25 سانتی متری انتخاب کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. نصف قاشق غذاخوری کره و نصف قاشق غذاخوری روغن نباتی را داخل تابه بریزید تا آب شود. وقتی کره و روغن آب شدند، به کمک یک ملاقه از مایه پنکیک برداشته و داخل تابه بریزید. هر طرف پنکیک ها را 2 دقیقه بپزید تا قهوه ای شوند. اگر روغن داخل تابه کم شد مجدد مقداری کره و روغن به آن اضافه کنید.
این کار را تا زمانی که مایه پنکیک کدو تمام شود ادامه دهید. برای اینکه پنکیک های سرخ شده سرد نشوند آن ها را داخل فر روشن بگذارید. بهتر است پنکیک ها را بیشتر از 30 دقیقه داخل فر نگه ندارید، در ضمن دمای فر نباید زیاد باشد.
نکات کلیدی برای تهیه پنکیک کدو سبز
– بهتر است مایه پنکیک را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید و سپس آن ها را سرخ کنید.
– می توانید کدو ها را با پوست رنده کنید.
– هنگام سرخ کردن پنکیک ها تابه را کاملا داغ کنید.
– اگر طعم روغن زیتون را دوست دارید می توانید برای سرخ کردن پنکیک کدو سبز از روغن زیتون استفاده کنید.
منبع: ایران کوک
طرز تهیه پنکیک کدو سبز
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com