خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Farzaneamiri

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
102
امتیاز واکنش
128
امتیاز
113
سن
34
زمان حضور
0
نویسنده این موضوع


کیک شکلاتی یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین کیک ها می باشد و بافت بسیار لطیف و عالی دارد. کیک شکلاتی به همراه یک فنجان چای داغ یا قهوه به ویژه برای کسانی که عاشق شکلات هستند پیشنهادی عالی می باشد و به هیچ وجه نمیشه به سادگی از این پیشنهاد خوشمزه و لذیذ گذشت. اگر دستور پخت کیک شکلاتی را بلد نیستید و تا به امروز کیک شکلاتی درست نکرده اید نگران نباشید شما می توانید با آموزشی که در این پست آموزش شیرینی پزی بارونک قرار داده ایم به آسانی و به تنهایی کیک شکلاتی خوشمزه و مخصوص درست کنید.

نکته :

  • باید از یک ساعت قبل مواد کیک شکلاتی را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
  • یک پنس مقداری هست که بین انگشت شست و اشاره جا میگیرد.
مواد لازم کیک شکلاتی
تخم مرغ 4 عدد
آرد 2 پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
پودر کاکائو 2/3 پیمانه
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکلات تخته ای 100 گرم
مراحل تهیه کیک شکلاتی
ابتدا تخم مرغ ها را همراه شکر و وانیل با همزن برقی در یک ظرف ظرف مناسب هم می زنیم این کار را حدود 3 دقیقه انجام می دهیم تا به خوبی همه مواد باهم مخلوط و یکدست شوند سپس روغن و شیر را اضافه می کنیم و دوباره به مدت 2 دقیقه با همزن هم می زنیم.

حالا در یک ظرف جداگانه مواد خشک کیک شامل آرد ، نمک ، پودر کاکائو ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را باهم مخلوط می کنیم و بعد از سه بار الک کردن به آرامی با لیسک به ظرف حاوی مایع تخم مرغ اضافه می کنیم و سپس همه مواد را به آرامی باهم مخلوط می کنیم.

در این مرحله قالبی را که برای کیک شکلاتی در نظر گرفته ایم با کره یا روغن چرب می کنیم و با پودر کاکائو قالب را می پوشانیم سپس مایع کیک را به آرامی داخل قالب می ریزیم و در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم و یا اینکه وقتی چنگال را داخل کیک فرو می کنید تمیز از کیک دربیاد.

بعد از اینکه مطمئن شدیم کیک شکلاتی مون کاملا پخته شده آن را از فر بیرون می آوریم و به مدت 5 دقیقه صبر می کنیم تا از داغی بیفته و بعد کیک را از قالب در بیاورید و اجازه بدهید خنک شود.

طرز تهیه گاناش شکلاتی
در این مرحله 100 گرم خامه صبحانه را در کاسه می ریزیم و روی بخار آب قرار می دهیم تا گرم و روان شود و بعد 100 گرم شکلات خرد شده را به همراه 10 گرم کره (حدود 1 قاشق مرباخوری) اضافه می کنیم و هم می زنیم تا همه مواد به خوبی مخلوط و یکدست شود و بعد از روی بخار آب برمی داریم.

بعد از اینکه کمی از داغی افتاد روی کیک می ریزیم و با سلیقه خودمون آن را تزیین می کنیم. بعد از تزیین کیک با گاناش شکلاتی آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد از یک ساعت می توانید آن را سرو کنید.

نکات پخت کیک شکلاتی
شکلات کیک
شکلاتی که ما برای گاناش استفاده کردیم شکلات دارک هست و طعم تلخی دارد و گاناش را عالی می کند. در حالت کلی برای اینکه کیک سرشار از طعم شکلات باشد باید از شکلات تخته ای معمولی یا تلخ استفاده کنید که هر دو طعم خوبی به کیک می دهد. البته نگران نباشید نوع تلخ آن از نوع 60 درصد می باشد که کیک شما را تلخ نمی کند و فقط طعم کاکائوی بیشتری دارد که بسیار لذیذ است.


طرز تهیه کیک شکلاتی

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼ و ^moon shadow^

Farzaneamiri

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
102
امتیاز واکنش
128
امتیاز
113
سن
34
زمان حضور
0
نویسنده این موضوع
طرز تهیه گاناش شکلاتی

دستور پخت گاناش شکلاتی با خامه و کره
گاناش شکلاتی سیاه و سفید یکی از کرم های عالی و پرطرفدار برای روکش و کاور کردن و تزیین انواع کیک ، کاپ ، شکلات ، بیسکویت و ... مورد استفاده قرار می گیرد. مخصوصا کسانی که عاشق شکلات هستند همیشه دوست دارند هر نوع کیکی که می پزند رویه آن را با یک لایه گاناش شکلاتی یا همون گنش شکلاتی تزیین و کاور کنند.

اما اگر تا به امروز گاناش شکلاتی درست نکردید و طرز تهیه آن را بلد نیستید نگران نباشید درست کردن گاناش شکلاتی کار بسیار آسان و ساده ای است و نیاز به تجربه و مهارت خاصی ندارد. مواد اصلی گاناش شکلاتی ، خامه ، شکلات تخته ای سیاه و سفید و کره می باشد.

در این پست آموزش شیرینی پزی بارونک طرز تهیه و درست کردن گاناش شکلاتی خوشمزه و عالی را به همراه مواد لازم آماده کرده ایم که شما با این آموزش می توانید به تنهایی همانند یک شیرینی پز حرفه ای گاناش شکلاتی فرم دار درست کنید و برای تزیین کیک های خود استفاده کنید.

نکته : یک پنس وانیل مقداری است که بین انگشت شست و اشاره جا می گیرد.

مواد لازم گاناش شکلاتی
شکلات تخته ای 250 گرم
خامه 200 گرم
کره 20 کرم
وانیل یک پنس
مراحل تهیه گاناش شکلاتی
1. اگر شما هم مثل من از شکلات تخته ای استفاده می کنند ابتدا آن ها را در یک کاسه خرد می کنیم و کنار می گذاریم. سپس خامه ، کره و وانیل را داخل یک تابه می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به صورت مرتب و آرام هم می زنیم تا در اثر حرارت ، خامه کم کم شل شود و کره هم ذوب شود. (باید از قبل کره را در بیرون از یخچال قرار بدهید تا با دمای محیط یکنواخت باشد)

2. وقتی محلول خامه و کره از کناره ها شروع به حباب زدن کرد سریع شکلات خرد شده را اضافه می کنیم و حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و با لیسک شروع به هم زدن می کنیم تا شکلات با حرارتی که خامه دارد ذوب شود. در این مرحله باید با لیسک به صورت عمیق و سریع همه شکلات را به خوبی مخلوط کنیم و مطمئن شویم هیچ تکه شکلاتی ذوب نشده داخل مواد باقی نمانده است.

3. عمل هم زدن را تا وقتی که کرم شکلاتی مون روان و یکنواخت نشده ادامه می دهیم. بعد از یکنواخت شدن گاناش شکلاتی ما آماده است. و می توانید از آن برای روکش کردن و کاور کردن انوع کیک ، بیسکویت و شیرینی استفاده کنید.

4. اما اگر مثل من می خواهید گاناش شکلاتی فرم گرفته درست کنید باید با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه ، گاناش شکلاتی را هم بزنیم تا رد پره های همزن روی گاناش بیفته و فرم بگیرد. هم اکنون می توانید با استفاده از قیف و ماسوره و با توجه به ایده ای که در ذهن دارد رویه کیک یا دسر خود را تزیین کنید.


طرز تهیه کیک شکلاتی

 
  • تشکر
Reactions: Matiᴎɐ✼، The unborn و ^moon shadow^
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا