- عضویت
- 3/7/20
- ارسال ها
- 686
- امتیاز واکنش
- 38,138
- امتیاز
- 348
- سن
- 20
- محل سکونت
- کنار مـ*ـاچخانومِ اژدرخان
- زمان حضور
- 263 روز 18 ساعت 20 دقیقه
نویسنده این موضوع
شاید برای شما هم پیش آمده باشد در هنگام پخت دونات خانگی دچار مشکل شده باشید. مثلاً دونات به خوبی پف نکرده باشد یا دمای پخت دونات را به خوبی نمی دانستند و باعث سوختن یا خام شدن دونات شده است .یا حتی زمان آماده شدن دونات را نمیدانستید و بازهم در پخت دونات دچار مشکل شده اید. همانطور که میدانید بدون شک دونات خوشمزه ترین شیرینی در دنیا است. اما دانستن نکات دونات از مهم ترین چیز ها در آشپزی است.اگر تمام نکات تهیه دونات را به خوبی ندانید، قطعاً در پخت دونات به مشکل مشکل میخورید. درست کردن هر غذا و خوراکی نیازمند دانستن یکسری اطلاعات مهم است.
مهم ترین نکات دونات خانگی
ما در این مقاله سعی داریم مهمترین نکات تهیه دونات را به شما آموزش دهیم. مطمئن هستم دانستن این نکات به شما در آشپزی بسیار کمک می کند. بنابراین بیشتر از این شما را منتظر نمی گذارم و هرچه سریعتر نکات تهیه دونات را به شما توضیح می دهم. مطمئنم بعد از خواندن این نکات شما هم به فکر درست کردن مجدد این شیرینی خوشمزه می افتید. پس من این مقاله را تا انتها مطالعه کنید و این نکات را در آشپزی خود اجرا کنید.
نکات دونات ، قبل از پخت
قبل از پختن این شیرینی فانتزی، مهمترین نکته برای پخت آن تهیه خمیر مناسب است. شما باید توجه داشته باشید که تهیه خمیر دونات با سایر شیرینی ها کمی متفاوت است. شما باید تمام نکات تهیه دونات را به خوبی بدانید. باید در نظر داشته باشید که برای خمیر دونات تا میتوانید باید خیلی نزدیک به هم کاتر بزنید. اگر کاتر زدن را به خوبی انجام ندهید، قطعاً خمیر شما جمع می شود و پس از مدتی پهن و شل می شود. بنابراین کیفیتی را که میخواهید به شما نمیدهد و در نتیجه دونات شما خراب می شود.پس این نکته مهم را در نظر بگیرید.
نکات خمیر دونات
از دیگر نکات تهیه دونات درباره خمیر آن، زمان استراحت برای خمیر است. توجه داشته باشید که اگر زمان کافی برای استراحت به خمیر دونات ندهید، دونات شما پفدار نخواهد بود و شما نمیتوانید یک دونات پف دار و با کیفیت داشته باشید. در نتیجه دونات شما جمع و سفت می شود. از دیگر نکات تهیه دونات در این مرحله، ورآمدن خمیر دونات است. توجه داشته باشید بعد از اینکه خمیر دونات به خوبی ور آمد، تمام مراحل فرم دهی آن را به خوبی انجام دهید. اگر این کار را انجام ندهید و خمیر بیش از حد استراحت کند، در هنگام پخت دچار مشکل می شوید. در این مورد در زمان پخت، دونات روغن بسیار زیادی جذب میکند و موقع خوردن دونات، احساس چرب بودن بیش از حد به شما دست می دهد. این موضوع اصلاً برای تهیه دونات خوب نیست. بنابراین نکات تهیه دونات را قبل از پختن حتما رعایت کنید تا به سراغ نکات دیگر برویم.
نکات دونات در حین پخت
یکی از مهمترین نکات پخت دونات بدون شک پف کردن دونات است. اگر دونات به خوبی پف کند، نشان می دهد که یک آشپز حرفه ای آن را درست کرده است. اما برای اینکه دونات شما بتواند خوب پف کند باید یکسری نکات را در نظر بگیرید. اول اینکه حتماً از تابه ای استفاده کنید که بتوانید آن را از سطح شعله با فاصله خوبی قرار دهید. در واقع فاصله از تابه نکته ی مهمی برای پخت دونات است. حتماً باید تابه شما از شعله ها فاصله داشته باشد و روی حرارت مستقیم قرار نگیرد.
مهم ترین نکات دونات خانگی
ما در این مقاله سعی داریم مهمترین نکات تهیه دونات را به شما آموزش دهیم. مطمئن هستم دانستن این نکات به شما در آشپزی بسیار کمک می کند. بنابراین بیشتر از این شما را منتظر نمی گذارم و هرچه سریعتر نکات تهیه دونات را به شما توضیح می دهم. مطمئنم بعد از خواندن این نکات شما هم به فکر درست کردن مجدد این شیرینی خوشمزه می افتید. پس من این مقاله را تا انتها مطالعه کنید و این نکات را در آشپزی خود اجرا کنید.
نکات دونات ، قبل از پخت
قبل از پختن این شیرینی فانتزی، مهمترین نکته برای پخت آن تهیه خمیر مناسب است. شما باید توجه داشته باشید که تهیه خمیر دونات با سایر شیرینی ها کمی متفاوت است. شما باید تمام نکات تهیه دونات را به خوبی بدانید. باید در نظر داشته باشید که برای خمیر دونات تا میتوانید باید خیلی نزدیک به هم کاتر بزنید. اگر کاتر زدن را به خوبی انجام ندهید، قطعاً خمیر شما جمع می شود و پس از مدتی پهن و شل می شود. بنابراین کیفیتی را که میخواهید به شما نمیدهد و در نتیجه دونات شما خراب می شود.پس این نکته مهم را در نظر بگیرید.
نکات خمیر دونات
از دیگر نکات تهیه دونات درباره خمیر آن، زمان استراحت برای خمیر است. توجه داشته باشید که اگر زمان کافی برای استراحت به خمیر دونات ندهید، دونات شما پفدار نخواهد بود و شما نمیتوانید یک دونات پف دار و با کیفیت داشته باشید. در نتیجه دونات شما جمع و سفت می شود. از دیگر نکات تهیه دونات در این مرحله، ورآمدن خمیر دونات است. توجه داشته باشید بعد از اینکه خمیر دونات به خوبی ور آمد، تمام مراحل فرم دهی آن را به خوبی انجام دهید. اگر این کار را انجام ندهید و خمیر بیش از حد استراحت کند، در هنگام پخت دچار مشکل می شوید. در این مورد در زمان پخت، دونات روغن بسیار زیادی جذب میکند و موقع خوردن دونات، احساس چرب بودن بیش از حد به شما دست می دهد. این موضوع اصلاً برای تهیه دونات خوب نیست. بنابراین نکات تهیه دونات را قبل از پختن حتما رعایت کنید تا به سراغ نکات دیگر برویم.
نکات دونات در حین پخت
یکی از مهمترین نکات پخت دونات بدون شک پف کردن دونات است. اگر دونات به خوبی پف کند، نشان می دهد که یک آشپز حرفه ای آن را درست کرده است. اما برای اینکه دونات شما بتواند خوب پف کند باید یکسری نکات را در نظر بگیرید. اول اینکه حتماً از تابه ای استفاده کنید که بتوانید آن را از سطح شعله با فاصله خوبی قرار دهید. در واقع فاصله از تابه نکته ی مهمی برای پخت دونات است. حتماً باید تابه شما از شعله ها فاصله داشته باشد و روی حرارت مستقیم قرار نگیرد.
نکات تهیه دونات
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com