- عضویت
- 3/7/20
- ارسال ها
- 686
- امتیاز واکنش
- 38,138
- امتیاز
- 348
- سن
- 20
- محل سکونت
- کنار مـ*ـاچخانومِ اژدرخان
- زمان حضور
- 263 روز 18 ساعت 20 دقیقه
نویسنده این موضوع
از زمان های قدیم دلمه های رنگارنگ زینت بخش سفره های ایرانیان بوده است.جالب است بدانید که این خوراک خوشمزه علاوه بر ایران در سایر کشور های همسایه و همین طور در آسیای مرکزی نیز طبخ می شود. انواع و اقسام دلمه ها با چاشنی های مختلفی وجود دارند. به طور کلی ویژگی مشترک دلمه ها این است که درون انواع و اقسام سبزیجات را با مواد گوشتی و سبزی تازه پر می کنند. دلمه ها را می توان در انواع و اقسام سس های مختلف طعم دار کنید. می توانید مواد تهیه شده را در انواع و اقسام سبزیجات بریزید. از محبوب ترین دلمه ها می توان به دلمه برگ مو، دلمه فلفل دلمه ای، دلمه گوجه فرنگی، دلمه سیب زمینی، دلمه کلم، دلمه بادمجان و دلمه کدو اشاره کرد. ما در این مقاله برخی از نکات طلایی تهیه دلمه را به شما آموزش می دهیم.
نکات طلایی پخت دلمه
برنج مناسب
در مواد میانی دلمه ها معمولا از مقداری برنج استفاده می شود. بهتر است برای برنج دلمه از برنج ایرانی استفاده کنید، چون این برنج علاوه بر عطر خوبش، باعث خوشمزه تر شدن دلمه می شود. می توانید از برنج نیم دانه برای دلمه استفاده کنید. ( چگونه برنج ایرانی اصل را تسخیص دهیم؟ )
استفاده از لپه
در انواع دلمه های ایرانی مثل دلمه برگ مو معمولا از لپه پخته استفاده می کنند. برای گرفتن نفخ لپه بهتر است آنرا از شب قبل بخیسانید تا نفخ آن به طور کامل گرفته شود. بعد از پخت لپه حتما آن را آب بکشید، چون آب لپه می تواند طعم دلمه را خراب کند.
زرشک و کشمش
در برخی از شهرهای کشور در تهیه انواع دلمه ها زا موادی مانند زرشک و کشمش نیز استفاده می شود. در صورتی که ما هم از زرشک و کشمش در دلمه استفاده می کنید، حتما آن ها را از قبل در آب بخیسانید تا گرد و خاک آن کاملا خارج شود.
سبزی دلمه
بهتر است برای تهیه انواع دلمه ها از سبزی تازه استفاده کنید. سبزی تازه علاوه بر اینکه عطر و بوی بسیار خوبی به دلمه ها می دهد، باعث می شود دلمه های خوشمزه تری درست کنیم. البته در صورت نبود سبزی تازه می توانیم از سبزی فریز شده یا سبزی خشک نیز استفاده کنیم.
نکات طلایی پخت دلمه
برنج مناسب
در مواد میانی دلمه ها معمولا از مقداری برنج استفاده می شود. بهتر است برای برنج دلمه از برنج ایرانی استفاده کنید، چون این برنج علاوه بر عطر خوبش، باعث خوشمزه تر شدن دلمه می شود. می توانید از برنج نیم دانه برای دلمه استفاده کنید. ( چگونه برنج ایرانی اصل را تسخیص دهیم؟ )
استفاده از لپه
در انواع دلمه های ایرانی مثل دلمه برگ مو معمولا از لپه پخته استفاده می کنند. برای گرفتن نفخ لپه بهتر است آنرا از شب قبل بخیسانید تا نفخ آن به طور کامل گرفته شود. بعد از پخت لپه حتما آن را آب بکشید، چون آب لپه می تواند طعم دلمه را خراب کند.
زرشک و کشمش
در برخی از شهرهای کشور در تهیه انواع دلمه ها زا موادی مانند زرشک و کشمش نیز استفاده می شود. در صورتی که ما هم از زرشک و کشمش در دلمه استفاده می کنید، حتما آن ها را از قبل در آب بخیسانید تا گرد و خاک آن کاملا خارج شود.
سبزی دلمه
بهتر است برای تهیه انواع دلمه ها از سبزی تازه استفاده کنید. سبزی تازه علاوه بر اینکه عطر و بوی بسیار خوبی به دلمه ها می دهد، باعث می شود دلمه های خوشمزه تری درست کنیم. البته در صورت نبود سبزی تازه می توانیم از سبزی فریز شده یا سبزی خشک نیز استفاده کنیم.
نکات سبزیهای دلمه و نکات پخت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com