- عضویت
- 3/7/20
- ارسال ها
- 686
- امتیاز واکنش
- 38,138
- امتیاز
- 348
- سن
- 20
- محل سکونت
- کنار مـ*ـاچخانومِ اژدرخان
- زمان حضور
- 263 روز 18 ساعت 20 دقیقه
نویسنده این موضوع
همان طور که می دانید علاوه بر مواد غذایی، ظروف مورد استفاده در آشپزخانه، به ویژه ظروف مخصوص طبخ غذا روی حرارت، می تواند تاثیر مستقیمی روی کیفیت و حتی سلامت غذا داشته باشد. تنوع ظروف آشپزخانه بسیار زیاد است. شما می توانید برای خرید یک قابلمه، از بین ظروف روی، مس، استیل، تفلون، گرانیت، سرامیک، سنگ، چدن و سفالی انتخاب کنید. سه تا از رایج ترین انواع ظروف به ویژه در آشپزخانه های مدرن، ظروف لعابدار و سرامیکی است و در رستوران ها نیز ظروف سنگی طرفدار دارد. ما در این مقاله به نکات پخت غذا در این سه نوع ظرف می پردازیم. با ما همراه باشید.
آیا ظروف لعاب دار به خودی خود برای سلامتی مضر هستند؟
همان طور که می دانید این ظرف موسوم به لعاب دار، معمولا لعاب یا در واقع پوششی با سرامیک یا سایر مواد داشته و از نظر خواص، مشابه ظروف تفلون بوده و نچسب هستند. این ظروف کاملا سالم و بهداشتی هستند اما این امر کاملا مشروط است. چنانچه لایه سرامیکی و لعابی روی این ظروف از بین رفته و یا صدمه دیده باشد، می تواند بسیار خطر آفرین باشد. در نظر داشته باشید که به هیچ وجه از ظروف غیر استاندارد استفاده نکنید چرا که در اغلب موارد، این ظروف از همان ابتدا و زمانی که هنوز خراشیدگی روی آن ایجاد نشده، برای سلامتی مشکل آفرین اند.
نکات مهم
زیر ظرف باید نام تجاری و علامت استاندارد حک شده باشد. برای شستشوی ظروف لعاب دار، به هیچ وجه از سیم و یا اسکاچ ضخیم استفاده نکنید. رنگ و جلای لعاب باید یک نواخت باشد. هرگونه مواد غذایی حاوی اسید خوراکی مانند ترشیجات، آبلیمو، سرکه یا گوجه فرنگی را نباید به مدت طولانی در این ظروف نگهداری کنید. ترک خوردگی یا موج دار بودن روی ظرف، بیانگر این مساله است که نباید از آن استفاده کنید.
آیا ظروف لعاب دار به خودی خود برای سلامتی مضر هستند؟
همان طور که می دانید این ظرف موسوم به لعاب دار، معمولا لعاب یا در واقع پوششی با سرامیک یا سایر مواد داشته و از نظر خواص، مشابه ظروف تفلون بوده و نچسب هستند. این ظروف کاملا سالم و بهداشتی هستند اما این امر کاملا مشروط است. چنانچه لایه سرامیکی و لعابی روی این ظروف از بین رفته و یا صدمه دیده باشد، می تواند بسیار خطر آفرین باشد. در نظر داشته باشید که به هیچ وجه از ظروف غیر استاندارد استفاده نکنید چرا که در اغلب موارد، این ظروف از همان ابتدا و زمانی که هنوز خراشیدگی روی آن ایجاد نشده، برای سلامتی مشکل آفرین اند.
نکات مهم
زیر ظرف باید نام تجاری و علامت استاندارد حک شده باشد. برای شستشوی ظروف لعاب دار، به هیچ وجه از سیم و یا اسکاچ ضخیم استفاده نکنید. رنگ و جلای لعاب باید یک نواخت باشد. هرگونه مواد غذایی حاوی اسید خوراکی مانند ترشیجات، آبلیمو، سرکه یا گوجه فرنگی را نباید به مدت طولانی در این ظروف نگهداری کنید. ترک خوردگی یا موج دار بودن روی ظرف، بیانگر این مساله است که نباید از آن استفاده کنید.
نکات پخت غذا در ظروف سنگی و سفالی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com