خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Saghár✿

سرپرست بخش عمومی
عضو کادر مدیریت
سرپرست بخش
نگارشگر انجمن
کپیست انجمن
  
عضویت
28/2/20
ارسال ها
4,354
امتیاز واکنش
51,361
امتیاز
443
محل سکونت
☁️
زمان حضور
122 روز 21 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
یانگ در انگلیس
یکی از بهترین تولیدکنندگان شکلات در لندن، «پائول یانگ» (Paul A. Young) است. این برند که جوایز متعددی را نیز از آن خود کرده، در تولیدات خود طیف وسیعی از محصولات را جای داده است. کافی است سری به فروشگاه‌هایش بزنید تا علاوه‌ بر شکلات‌های آن، شاهد ساخت شکلات در جلوی چشمانتان باشید.
یانگ تولیدات خود را از ۱۵ سال پیش آغاز کرد و با محصولات انقلابی خود، خیلی زود در میان برندهای دیگر شکلات مطرح شد. در سه شعبه‌ فروشگاه یانگ در لندن، «شکلات تلخ با کارامل و گردو» از پرطرفدارترین محصولات آن‌ها محسوب می‌شود.
کیو بو در مکزیک
یکی از سنتی‌ترین و قدیمی‌ترین شکلات‌سازی‌های مکزیک، «کیو بو» (Que Bo) است. محصولات این تولیدکننده همگی از ترکیبات طبیعی و ارگانیک حاصل شده‌اند. ترکیباتی که به‌صورت محلی در منطقه‌ای در مکزیکوسیتی درست می‌شوند. از دیگر مشخصه‌های شکلات‌های کیوبو، استفاده از میوه‌هایی نظیر پرتقال و انبه است. به هر ترتیب می‌توان محصولات این برند را در پنج شعب آن در پایتخت مکزیک، امتحان کرد.
سوما در کانادا
خالص‌ترین و خوش‌طعم‌ترین شکلات‌های کانادا در شهر تورنتو، توسط «سوما» (Soma) تولید می‌شود. مزه‌های کم‌نظیر شکلات‌های این برند، در کنار شکل و شمایل هنری آن‌ها، مصداقی است برای هم‌نشینی طعم‌ها و رنگ‌ها.
ترکیبات محصولات سوما نیز از جنگل‌ها و منابع محلی حاصل می‌شوند. به هر ترتیب در دو نقطه از تورنتو فروشگاه‌های این شکلات‌سازی آماده‌ پذیرایی از علاقه‌مندان هستند.
اسپرونگلی در سوئیس
زمانی که از شکلات صحبت می‌کنیم، نمی‌توان به سوئیس اشاره نکرد. برند «اسپرونگلی» (Sprüngli) از قدیمی‌ترین تولیدکنندگان شکلات در این کشور به شمار می‌رود. اولین فروشگاه این شکلات‌سازی در سال ۱۸۳۶ ساخته شد. امروزه نیز، اسپرونگلی کماکان کیفیت خود را حفظ کرده و با توسعه‌ فروشگاه‌های خود و همچنین تاسیس کافه در سطح شهر زوریخ، منتظر دوست‌داران کاکائو است.
سیسادا در استرالیا
از دیگر تولیدکنندگان برتر شکلات که دانه‌های کاکائو را نیز خود کشت می‌کند و از ترکیبات محلی استفاده می‌کند، می‌توان به «سیسادا» (Cicada) اشاره کرد. این برند فعلا فروشگاه اختصاصی ندارد؛ اما محصولات آن که عمدتا با ترکیبات میوه‌های قرمز تولید می‌شود، در تمامی فروشگاه‌های سطح استرالیا پیدا می‌شوند.
اسپگ ان وولا در آمریکا
شکلات‌سازی «اسپگ ان وولا» (SPAGnVOLA) حاصل همکاری یک زن و شوهر است. این برند نیز محصولات خود را از زمین‌های کشاورزی و کشتی به ویترین فروشگاه‌ها می‌رساند. از طرفی بخشی از محصولات این شکلات‌سازی دست‌ساز هستند. همچنین تور رایگانی برای معرفی و آشنایی با تولیدات اسپگ ان وولا توسط این برند برای علاقه‌مندان برگزار می‌شود. از محبوب‌ترین شکلات‌های آن‌ها نیز، می‌توان به «شکلات با کارامل و زیتون» اشاره کرد.
رزلین در پرو
موسس برند شکلات‌سازی «رزلین» (Roselen) ابتدا یک طراح گرافیک بود که در نهایت تصمیم گرفت به هنر خود کمی مزه ببخشد! امروزه شکلات‌های دست‌ساز رزلین که با نظارت و توسط او و مادرش تزیین می‌شوند، به یکی از مشهورترین شکلات‌های مرغوب جهان تبدیل شده است. بیشتر طعم‌هایی که در محصولات این برند پیدا می‌شود، از مزه‌های استوایی گرفته شده است. به هر ترتیب اگر مایل بودید مزه‌ کاکائو را نقاشی کنید، به سراغ شکلات‌های رزلین بروید.
جووای در گرانادا
شاید بتوان گفت هیچ شکلاتی طعمی تازه‌تر از شکلات‌هایی که از مزارع کاکائو در گرانادا، در منطقه‌ کارائیب حاصل می‌شود، ندارد. ایده‌ تولید شکلات‌های «جووای» (Jouvay) توسط موسسان آن در قرن ۱۸ و در زمان بازدید از یک کارخانه‌ شکلات‌سازی فرانسوی در کارائیب شکل گرفت. به هر ترتیب این برند از معدود شکلات‌ساز‌های مطرح در گرانادا و منطقه‌ کارائیب محسوب می‌شود.

دی بوندت در ایتالیا
اگر طعم‌های میوه‌ای را همراه با شکلات دوست دارید، شکلات‌های «پائول دی بوندت» (Paul de Bomdt) مورد پسند شما خواهد بود. موسس آن یک فرد هلندی است که ساکن سیسیل در ایتالیا است. بخش عمده‌ای از کاکائوهای این برند از ماداگاسکار وارد می‌شود و سپس با میوه‌های محلی ادغام می‌شوند تا محصولاتی کم‌نظیر را تولید کنند.
کی خوکولاتل در مکزیک
شکلات‌سازی «کی خوکولاتل» (Ki’ Xocolatl) در مکزیک فعالیت دارد. نام این برند در زبان محلی به معنی «شکلات خوش‌طعم» است. صاحب این شکلات‌سازی یک فرد بلژیکی است که با ساکنین و محلی‌ها برای ترکیبات اولیه همکاری می‌کند. از جمله طعم‌هایی که در محصولات این شکلات وجود دارند، می‌توان به طعم‌های تند و فلفلی اشاره کرد. این برند علاوه بر شکلات، محصولات دیگری را نیز، از مشتقات کاکائو، تولید می‌کند که می‌توان از صابون‌های مخصوص آن نام برد.

منبع:کجارو


بهترین شکلات‌سازی‌های جهان

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا