- عضویت
- 20/8/18
- ارسال ها
- 8,710
- امتیاز واکنش
- 29,620
- امتیاز
- 473
- سن
- 23
- محل سکونت
- کویِ دوست
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
- مواد لازم برای ته چین مرغ و بادمجان ( شیراز )
- برنج : 5 لیوان
- سـ*ـینه مرغ : 3 عدد
- بادمجان : 3 عدد
- شکر : 2 قاشق غذاخوری
- زرشک : 100 گرم
- آب مرغ : 1 لیوان
- زرده تخم مرغ : 2 عدد
- ماست پر چرب : 1 لیوان
- زعفران دم کرده: به مقدار لازم
طرز تهیه : سـ*ـینه های مرغ را با 1 عدد پیاز ، نمک ، زرد چوبه و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید سپس خرد کنید و کنار بگذارید.
بادمجان ها را پوست بگیرید و به اندازه ای که میخواهید برش بزنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا آب اضافی بادمجان ها خارج شود سپس در روغن سرخ کنید.
برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی کنید ، زرشک را در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس زرشک و شکر را با مقداری کره تفت دهید.
داخل کاسه ای ماست ، زرده های تخم مرغ ، مقداری زعفران دم کرده و نمک را با 1/2 برنج آبکش شده مخلوط کنید ، ته قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و نصف پلو زعفرانی را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند.
زرشک ، بادمجان سرخ شده و مرغ ریش ریش شده را اضافه کنید ، برنج سفید را روی مواد بریزید و در انتها با باقی مانده برنج زعفرانی روی برنج سفید بپوشانید ( میتوانید کل برنج را زعفرانی کنید ).
حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کنید سپس 1 لیوان آب مرغ را روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و به مدت 1 ساعت اجازه دهید برنج بپزد ، پس از پخت برنج را بصورت قالبی داخل ظرف برگردانید و سرو کنید.
#ایران کوک
ته چین مرغ و بادمجان
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com