- امتیاز واکنش
- 6,635
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
جینا مارتین (Jenna Martin) یک عکاس زیر آب و فاین آرت مستقر در بیلینگز، مونتاناست. او بعد از کسب مدرک کارشناسی ارشد در بازپروری روانی، به طور جدی به رشته عکاسی تغییر شغل داد و در طی ۲ سال گذشته مشغول ایجاد کردن تصاویر سورئال بوده است.
- مغز من رسما زیر آب است البته از لحاظ عکاسی. من همه چیز را در زیر آب می بینم. دوستی یک لباس زیبای عروسی که انتخاب کرده است را به من نشان می دهد، و من با خودم فکر می کنم که آن لباس در زیر آب چطور به نظر می رسد. مادرشوهرم یک صندلی جدید که روکش آن را عوض کرده است به من نشان می دهد و من به این فکر می کنم که اگر خیس شود رنگ آن چقدر خوب می شود. حتی یک بار مرتکب اشتباه شدم و به یک مدل غریبه در جمله نخست گفتم: چقدر خوب زیر آب می روی؟
- عجیب و غریب است… خودم میدانم. هرچند من اعتراف می کنم، شروع عکاسی زیر آب (underwater photography) بسیار وحشتناک بود. من نمی توانستم از عهده هزینه محفظه یا کاور ضد آب برای عکاسی زیر آب خود بر آیم، بنابراین خودم محفظه ام را ساختم و راستش این کار در آغاز نسبتا خوب جواب داد.
- اگرچه من هنوز هم در تمام جنبه های دیگر تقلا می کردم، چون نمی توانستم هیچ اطلاعات مناسبی به صورت آنلاین پیدا کنم که اصولا در راستای عکاسی از ماهی یا زندگی گیاهی نباشد. بنابراین از اول شروع کردم و به آرامی کاوش در جهان پرترههای زیر آب را آغاز کردم… و در این راه مرتکب هرگونه اشتباهی شدم. اگر چیز هایی وجود داشته باشند که من آرزو می کردم در آغاز می دانستم (علاوه بر این واقعیت که هرگز از یک غریبه نپرسم که چقدر خوب در یک استخر زیر آبی می رود) موارد زیر خواهند بود.
ایدههای عکاسی با آب!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com