خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • مواد لازم برای خورشت بادمجان گوده گیلان
    • گردو 1 و 1/2 لیوان
    • بادمجان بزرگ 2 عدد
    • گوجه فرنگی 2 عدد
    • پیاز 1 عدد
    • سیر 5 حبه
    • رب انار 1/4 لیوان
    • تمبر هندی 1/4 لیوان
    • جعفری تازه 1 دسته
    • نمک : 1/2 قاشق چایخوری
    • فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
خورش بادمجان گوده


طرز تهیه بادمجان گوده گیلان: پوست بادمجانها را بکنید و یک برش طولی روی هر دو بادمجان ایجاد کنید. آنها را به نمک آغشته کنید و در گوشه ای قرار دهید تا مواد پرکننده آن حاضر شود. سر گوجه ها را مانند در قابلمه ببرید. داخل گوجه ها را خالی کنید هم سر گوجه و هم محتویات داخل را نگهدارید. گوجه ها را کنار بگذارید.



مخلوط کن را حاضر کنید و پیاز، سیر، گردو، تمبر هندی، رب انار و جعفری را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید. می توانید محتویات داخل گوجه را نیز اضافه کنید. 1/3 لیوان آب اضافه کنید تا مخلوط کاملا خشک نباشد. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.





از مواد پرکننده داخل بادمجانها و گوجه ها بریزید. یک قابلمه بردارید و 3 یا 4 قاشق روغن درون آن بریزید. بادمجان و گوجه را درون آن سرخ کنید سپس نصف لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا مواد کمی بجوشند و پخته شوند. بعد از 15 الی 20 دقیقه می توانید خورشت بادمجان گوده را همراه با برنج سرو کنید.
#ایران کوک


خورشت بادمجان گوده گیلان

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا