خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Sh@bnam

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  100000000
  
عضویت
3/7/20
ارسال ها
686
امتیاز واکنش
38,139
امتیاز
348
سن
20
محل سکونت
کنار مـ*ـاچ‌خانومِ اژدرخان
زمان حضور
263 روز 18 ساعت 20 دقیقه
نویسنده این موضوع
خواص گوشت گوساله
خواص گوشت گوساله برهیچ یک از مصرف کنندگان آن پوشیده نیست. در این مقاله قصد داریم به اهمیت استفاده از گوشت گوساله و بررسی خواص آن بپردازیم.

ویژگی های گوشت گوساله

گوشت گوساله قرمز بوده و یکی از منابع مهم پروتئین محسوب می شود.این نوع گوشت از دو قسمت فیله و راسته تشکیل شده است. بهتر است بدانید بخش های بالایی بدن گوساله چربی کمتری دارد و دارای پروتئین بالایی است. اگر قصد خرید گوشت گوساله با میزان کم چربی را دارید حتما قسمت راسته یا چرخ کرده آن را بخرید. زیرا میزان چربی آن بیشتر از 15 درصد نیست.
اجزای گوشت
  • آب (70% )
  • مواد معدنی: (1%)
  • نمک های آلی و معدنی
  • پروتئین (18 الی 20%)
  • چربی (3%)
  • مواد قندی (0.5 الی 1%)
  • ویتامین ها (ویتامین های محلول در چربی، ویتامین های گروه B و ویتامین C)

خواص گوشت گوساله
  1. کاهش وزن
حجم عظیم پروتئین و آمینو اسید در فیله گوساله موجب می شود بدون نیاز به پرخوری احساس سیری نمایید.
  1. تقویت عضلات
بدلیل دارابودن کراتین موجب رشد و تقویت عضلات می شود. زیرا کراتین منبع سوخت برای فعالیت لحظه ای عضلات است.
  1. حفظ سلامتی
گوشت گوساله بیشترین مقدار از ماده " روی " را دارد که برای مبارزه با انواع بیماری‌ها و همچنین کاهش دوره نقاهت بیماری سرما خوردگی و کاهش کلسترول بد خون بسیار مفید است.
  1. افزایش خواص غذایی
طبق نظر متخصصان تغذیه در صورت مصرف گوشت گوساله با تعدادی از مواد غذایی خاصیت و مواد مفید موجود در آن افزایش پیدا می‌کند. به عنوان مثال مصرف قارچ، گوجه‌فرنگی، ذرت و نخود فرنگی موجب افزایش مقدار ماده مغذی " روی " در گوشت گوساله می‌شود.

منبع: مستر قصاب


خواص گوشت گوساله

 
آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا