- عضویت
- 3/7/20
- ارسال ها
- 686
- امتیاز واکنش
- 38,139
- امتیاز
- 348
- سن
- 20
- محل سکونت
- کنار مـ*ـاچخانومِ اژدرخان
- زمان حضور
- 263 روز 18 ساعت 20 دقیقه
نویسنده این موضوع
خواص انجیر خشک و نسخه های دارویی و درمانی انجیر خشک
انجیر ها میتوانند تازه و یا خشک مصرف شوند و دارای طعم شیرین و مزایای سلامتی بسیاری هستند. مقدار بالای کلسیم، آهن و پتاسیم در انجیر خشک همراه با میزان بالای فیبر و چربی کم باعث میشود که موادی سالم به رژیم غذایی خود اضافه کنید. میتوانید آن را به تنهایی یا مخلوطی از ماست و سالاد یا بر روی غلات و بلغور جودوسر مصرف کنید.
کالری های انجیر های خشک شده:
آنها بیشتر از انجیر تازه کالری ایجاد میکنند که حدود 100 گرم از آن 220 کالری را بوجود می آورد.به جز کالری، شیرین هستند و دارای شاخص گلایسمیک، متوسط 61 و بار گلایسمی 16 هستند که زیاد است. بار گلایسمک بالای انجیر باعث افزایش سطح قند خون می شود زیرا انجیر خشک شده به سرعت سطح بالایی از قند موجود در بدن را آزاد میکند که ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید نباشد. غذاهای شیرین و با انرژی بالا را باید در اوایل روز بخورید، تا انرژی آزاد شده توسط آنها در طول روز سوزانده شود.
بررسی خواص و مزایای انجیر خشک:
1.سرشار از فیبر هستند:
انجیر ها منبعی خوبی از فیبر های محلول می باشند که کمک میکند تا مدت طولانی سیر بمانید و یبوست را نیز درمان میکند.
2. انجیر خشک غنی از ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی هستند:
انجیر ها سرشار از ویتامین های A ،B1، B2 منگنز، پتاسیم، منیزیم، مس، آهن و فسفر هستند.سطح بالای پتاسیم و سطح پایین سدیم برای افرادی که دارای فشار خون بالای هستند مناسب است.
3. انجیر خشک منبع خوب کلسیم:
کلسیم بالای موجود در انجیر باعث افزایش سلامتی استخوان ها میشود.
4. انجیر خشک برای افزایش و تقویت سیستم ایمنی بدن:
موکیلاژ بالای آن به درمان و محافظت از گلو درد کمک میکند.
۵. استروژن های مضر از بدن را دفع میکند:
هورمون بیش از حد استروژن در بدن ممکن است منجر به مشکلات یائسگی، سرطان تخمدان، پستان ، رحم، افزایش وزن و تغییرات خلق و خوی شود که انجیر در از بین بردن چنین علائمی به بدن کمک خواهد کرد.
انجیر ها میتوانند تازه و یا خشک مصرف شوند و دارای طعم شیرین و مزایای سلامتی بسیاری هستند. مقدار بالای کلسیم، آهن و پتاسیم در انجیر خشک همراه با میزان بالای فیبر و چربی کم باعث میشود که موادی سالم به رژیم غذایی خود اضافه کنید. میتوانید آن را به تنهایی یا مخلوطی از ماست و سالاد یا بر روی غلات و بلغور جودوسر مصرف کنید.
کالری های انجیر های خشک شده:
آنها بیشتر از انجیر تازه کالری ایجاد میکنند که حدود 100 گرم از آن 220 کالری را بوجود می آورد.به جز کالری، شیرین هستند و دارای شاخص گلایسمیک، متوسط 61 و بار گلایسمی 16 هستند که زیاد است. بار گلایسمک بالای انجیر باعث افزایش سطح قند خون می شود زیرا انجیر خشک شده به سرعت سطح بالایی از قند موجود در بدن را آزاد میکند که ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مفید نباشد. غذاهای شیرین و با انرژی بالا را باید در اوایل روز بخورید، تا انرژی آزاد شده توسط آنها در طول روز سوزانده شود.
بررسی خواص و مزایای انجیر خشک:
1.سرشار از فیبر هستند:
انجیر ها منبعی خوبی از فیبر های محلول می باشند که کمک میکند تا مدت طولانی سیر بمانید و یبوست را نیز درمان میکند.
2. انجیر خشک غنی از ویتامین ها و مواد معدنی حیاتی هستند:
انجیر ها سرشار از ویتامین های A ،B1، B2 منگنز، پتاسیم، منیزیم، مس، آهن و فسفر هستند.سطح بالای پتاسیم و سطح پایین سدیم برای افرادی که دارای فشار خون بالای هستند مناسب است.
3. انجیر خشک منبع خوب کلسیم:
کلسیم بالای موجود در انجیر باعث افزایش سلامتی استخوان ها میشود.
4. انجیر خشک برای افزایش و تقویت سیستم ایمنی بدن:
موکیلاژ بالای آن به درمان و محافظت از گلو درد کمک میکند.
۵. استروژن های مضر از بدن را دفع میکند:
هورمون بیش از حد استروژن در بدن ممکن است منجر به مشکلات یائسگی، سرطان تخمدان، پستان ، رحم، افزایش وزن و تغییرات خلق و خوی شود که انجیر در از بین بردن چنین علائمی به بدن کمک خواهد کرد.
خواص انجیر خشک
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com