خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,751
امتیاز واکنش
6,701
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
قرابیه دارچینی یکی از انواع شیرینی های سنتی ایرانی می باشد که برای شهر آذربایجان شرقی می باشد ولی در شهرهای مختلف با کمی تغییرات نیز تهیه می شود و یک شیرینی خوشمزه و بسیار راحت است که می توانید برای پذیرایی و مهمانی و ایام نوروز آن را تهیه کنید و از طعم و مزه دارچین با عسل آن لـ*ـذت ببرید. قرابیه دارچینی به همراه یک چای بسیار لـ*ـذت بخش خواهد بود اما قرابیه ها انواع و اقسام مختلفی دارند و با نارگیل و گردو نیز تهیه می شوند ولی طعم این قرابیه نیز بسیار خوشمزه است.

مواد لازم برای تهیه قرابیه دارچینی

  • روغن ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • ماست ۲ ق غذا خوری
  • شکر ۱ پیمانه سر خالی
  • عسل ۳ ق غذا خوری
  • دارچین ۱ ق چای خوری
  • وانیل ۱ ق مربا خوری
  • بیکنیگ پودر ۱ ق غذا خوری
  • آرد ۳ پیمانه
مواد لازم برای رومال قرابیه دارچینی

  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • دارچین ۱ ق چای خوری

طرز تهیه قرابیه دارچین با عسل

مرحله اول: هم زدن تخم مرغ

ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل کاسه بریزید دقت کنید از سایز متوسط تخم مرغ استفاده کنید سپس با همزن برقی شروع کنید مواد را هم بزنید تا جایی که حجیم و کرمی رنگ شود.



مرحله دوم: افزودن روغن و ماست

در ادامه به ترتیب روغن مایع را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید حالا ماست چکیده را افزوده و کمی هم بزنید تا مواد مخلوط شود سپس عسل و دارچین را نیز به مواد اضافه کرده و در حد مخلوط شدن بزنید.



مرحله سوم: استراحت خمیر

در ادامه آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و به مخلوط فوق اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مخلوط خمیری به دست بیاد خمیر باید کمی چسبناک باشد پس اصلا آرد اضافی نزنید خمیر را داخل نایلون قرار دهید و برای نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.




مرحله چهارم: تهیه قرابیه دارچینی

حالا کف دست خود را کمی چرب کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه دلخواه بردارید سعی کنید گلوله ها یکسان باشند سپس گلوله ها را داخل سینی که از قبل کاغذ روغنی انداختید قرار دهید و با کف دست کمی آن را پهن کنید حالا زرده تخم مرغ را به همراه دارچین بزنید و با قلمو روی شیرینی بزنید و بعد با چنگال روی شیرینی ها خط بی اندازید و سینی فر را در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۱۷۰ قرار دهید سپس بعد از خنک شدن کامل از روی سینی جدا کنید نوش جان.



ghorabiyeh-darchini-768x959.jpg


نکات کلیدی در تهیه قرابیه دارچینی

  1. به دلخواه می توانید به مواد کمی گردوی خرد شده نیز اضافه کنید.
  2. بسته به نوع فر ممکن است تا ۳۵ دقیقه زمان برای پخت ببرد پس حتما شیرینی ها را چک کنید.
  3. خمیر نباید ورز بخورد وگرنه به روغن افتاده و خراب می شود.
  4. برای فرهای برقی دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم شود.

منبع: پارسی دی


طرز تهیه قرابیه دارچینی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا