- عضویت
- 3/10/21
- ارسال ها
- 1,738
- امتیاز واکنش
- 6,635
- امتیاز
- 233
- محل سکونت
- Sicily, italy
- زمان حضور
- 29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
سالاد لوبیا سبز یکی از انواع سالادها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و یک سالاد مقوی نیز به حساب می آید و مواد آن کاملا دلخواه و قابل تغییر است در این سالاد از مرغ استفاده نشده ولی شما به دلخواه می توانید مرغ را مزه دار کنید و بعد گریل یا سرخ کنید و در این سالاد استفاده کنید اگر شما به طعم و مزه لوبیا سبز علاقه دارید این سالاد را نیز دوست خواهید داشت. برای این سالاد بهتر است از لوبیا سبز تازه و ریز استفاده کنید و آن را بخارپز یا آب بپز یا سرخ کنید تا نرم شود سپس به همراه دیگر مواد مخلوط کنید اما سس این سالاد کاملا به ذائقه شما بستگی دارد می توانید با سس های مایونز و یا انواع آبلیمو و سرکه ها آن را میل کنید. اما مطالعات نشان می دهد که مصرف لوبیا سبز باعث لاغری و کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی و دیابت می شود و همچنین باعث بهبود گوارش و هضم غذا می شود. امروز طرز تهیه سالاد لوبیا سبز رژیمی با گوجه، پیاز و سرکه بدون گوشت را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم سالاد لوبیا سبز با سرکه
مرحله اول: آماده سازی نخود
ابتدا نخود ها را که بهتر است از شب قبل یا چند ساعت قبل خیس کنید و چندین بار آبش را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود و راحت تر نیز پخته شود سپس در ادامه داخل زودپز یا قابلمه ریخته و بگذارید تا کاملا پخته و نرم شود.
مرحله دوم: آماده سازی لوبیا سبز
در ادامه سر و ته لوبیا سبزها را بزنید و لوبیا را به قطعات کمی بزرگ برش بزنید داخل یک قابلمه مقداری آب و نمک ریخته و بگذارید تا به جوش بیاد سپس لوبیا سبزها را برای ۱۰ دقیقه داخل آب در حال جوش قرار دهید سپس بلافاصله از قابلمه داخل یک کاسه آب یخ ریخته و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود این روش بلانچ کردن لوبیا سبز می باشد.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
گوجه گیلاسی ها را از وسط به دو نیم کنید و به همراه نخود و لوبیا سبز ها داخل یک کاسه بریزید سپس در ادامه پیاز قرمز را پوست بگیرید و خلالی بسیار نازک خرد کنید و به همراه پنیر فتا خرد شده اضافه کنید.
مرحله چهارم: تهیه سالاد لوبیا سبز
در ادامه داخل یک کاسه روغن زیتون و آبلیمو و سرکه و ادویه ها و پودر سیر و خردل را هم بزنید تا مخلوط شود سپس روی سالاد لوبیا سبز ریخته و هم بزنید و سالاد را برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه سالاد لوبیا سبز رژیمی
منبع: پارسی دی
مواد لازم سالاد لوبیا سبز با سرکه
- لوبیا سبز ۵۰۰ گرم
- گوجه گیلاسی ۲ پیمانه
- نخود ۱/۲ پیمانه
- پیاز قرمز بزرگ ۱ عدد
- پنیر فتا خرد شده ۱ پیمانه
- روغن زیتون ۱/۴ پیمانه
- آب لیمو تازه ۳ ق غذا خوری
- سرکه بالزامیک ۳ ق غذا خوری
- نمک ۱/۴ ق چای خوری
- پودر سیر ۱/۴ ق چای خوری
- خردل آسیاب شده ۱/۴ ق چای خوری
- فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم
مرحله اول: آماده سازی نخود
ابتدا نخود ها را که بهتر است از شب قبل یا چند ساعت قبل خیس کنید و چندین بار آبش را تعویض کنید تا نفخ آن گرفته شود و راحت تر نیز پخته شود سپس در ادامه داخل زودپز یا قابلمه ریخته و بگذارید تا کاملا پخته و نرم شود.
مرحله دوم: آماده سازی لوبیا سبز
در ادامه سر و ته لوبیا سبزها را بزنید و لوبیا را به قطعات کمی بزرگ برش بزنید داخل یک قابلمه مقداری آب و نمک ریخته و بگذارید تا به جوش بیاد سپس لوبیا سبزها را برای ۱۰ دقیقه داخل آب در حال جوش قرار دهید سپس بلافاصله از قابلمه داخل یک کاسه آب یخ ریخته و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود این روش بلانچ کردن لوبیا سبز می باشد.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
گوجه گیلاسی ها را از وسط به دو نیم کنید و به همراه نخود و لوبیا سبز ها داخل یک کاسه بریزید سپس در ادامه پیاز قرمز را پوست بگیرید و خلالی بسیار نازک خرد کنید و به همراه پنیر فتا خرد شده اضافه کنید.
مرحله چهارم: تهیه سالاد لوبیا سبز
در ادامه داخل یک کاسه روغن زیتون و آبلیمو و سرکه و ادویه ها و پودر سیر و خردل را هم بزنید تا مخلوط شود سپس روی سالاد لوبیا سبز ریخته و هم بزنید و سالاد را برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه سالاد لوبیا سبز رژیمی
- می توانید برای تهیه سس از کمی مایونز و ماست نیز استفاده کنید.
- به دلخواه مرغ یا تن ماهی نیز در تهیه این سالاد می توانید استفاده کنید.
- اگر طعم سیر را دوست دارید بجای پودر آن از سیر تازه استفاده کنید.
منبع: پارسی دی
طرز تهیه سالاد لوبیا سبز
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com