نویسنده این موضوع
به نام خداوند زمین و آسمانها
دعای یستشیر
فضایل دعای یستشیر اونقدر زیاده که اگه سهنوبت این دعا رو بخونید، خدا هر حاجتخیری که داشته باشید رو مستجاب میکنه!
دعای یستشیر
فضایل دعای یستشیر اونقدر زیاده که اگه سهنوبت این دعا رو بخونید، خدا هر حاجتخیری که داشته باشید رو مستجاب میکنه!
از امیرالمومنین، امام علی (علیهالسلام) روایت شده است که «دعای یستشیر را پیامبر (ﷺ) به من آموخت و امر کرد که آن را در همه حال، چه در سختی و چه در آسانی بخوانم؛ آنرا به جانشین بعد از خود بیاموزم و خواندن این دعا را ترک نکنم تا حقتعالی را ملاقات کنم.
و نیز به من فرمود: یا علی! این دعا را هر صبح و شام بخوان، زیرا گنجی از گنجهای عرش الهیست.»
سپس فرمود شما را به برخی از ثواب های این دعا آگاه می کنم:
اول: کسی که این دعا را بخواند خیر و برکت از فرق سرش تا زمین، از آسمان بر او میبارد و او را انوار آرامش و رحمت میپوشاند و برای این دعا، انتهایی جز عرش خدا نیست.
دوم: هر کس سهنوبت این دعا را بخواند خداوند هر حاجت خیری که داشته باشد در دنیا و آخرت برآورده گرداند.
سوم: خدای تبارک و تعالی او را از عذاب قبر برهاند.
چهارم: تنگی سـیـنه او را برطرف نموده و به او شرح صـدر عطا فرماید.
پنجم: چون روز قیامت فرا رسد، خواننده این دعا سوار بر شتری تندرو، سفید مزین و آراسته به مروارید نزد حق برخیزد، و خداوند می فرماید همه کرامتها را به او بدهید، و گوید: بندهی من! در هر جای بهشت که خواهی ساکن شو.
ششم: اگر این دعا بر مجنون خوانده شود، همان ساعت از آن باز آید.
هفتم: اگر زنی زایمان بر او مشکل شده باشد و این دعا بر او خوانده شود، خداوند زایمان او را آسان و فرزند را در طرفه العینی متولد گرداند.
هشتم: اگر بر شخصی که عاق والدین شده بخواند همانا خداوند امور او را اصلاح میکند.
نهم: هر بنده ای که چهل شب جمعه این دعا را بخواند همانا خداوند او را اصلاح میکند.
دهم: هر کس در هنگام خواب این دعا را بخواند و بخوابد؛ حتی اگر دعا را خوب نخوانده باشد و اما بهامید ثواب باشد، خداوند به هر حرفی از این دعا، هزار فرشته کروبی (یعنیفرشتهمقربدرگاهالهی) که رویشان نورانیتر از آفتاب و ماه شب چهارده باشد، بر او میفرستد.
یازدهم: هر گـنهکاری که مرتـکب گـنـاهانکبیره شده باشد و قبل از مردن این دعا را بخواند، چه شب بمیرد و چه روز، همچون شهید از دنیا رفته و اگر موفق به توبه نشده باشد خدا به کرم و عفو خود، او را بیامرزد.
برای دیدن فضایل دعای یستشیر، به کتاب «مهج الدعوات» مراجعه کنید
متن و ترجمهی این دعا در قسمت بعدی
متن و ترجمهی این دعا در قسمت بعدی
دعای یستشیر
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com