خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Parmida_viola

مدیر آزمایشی تالار خانواده و زندگی
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
  
عضویت
3/10/21
ارسال ها
1,738
امتیاز واکنش
6,635
امتیاز
233
محل سکونت
Sicily, italy
زمان حضور
29 روز 15 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
خواص و فواید بلوط و عوارض جانبی آن برای سلامت بدن

بلوط با توجه به ارزش غنی اش برای بدن یک عنصر ارزشمند است. به بهبود هضم غذا کمک می کند و سلامت قلب را بهبود می بخشد و آسم و دیابت را کاهش می دهد. همچنین تهاجم باکتری ها و ویروس ها را با خواص ضد ویروسی آن کنترل می کند.

ارزش غذایی میوه بلوط:

یک میوه از درخت بلوط، بلوط خوانده می شود. بلوط عمدتاً توسط سنجاب ها مصرف می شود و آن ها در پراکندگی دانه های بلوط کمک می کنند، چون این دانه ها توسط هوا پراکنده نمی شوند.

بلوط حاوی چربی های بلندی هستند که به حفظ بدن سالم کمک می کنند. تانن ها و فلانوئیدها همراه با ویتامین های ضروری، پروتئین ها ، فیبرها و مواد معدنی به افزایش سلامتی کلی کمک می کنند و این آنتی اکسیدان ها و چربی های اشباع نشده، به کنترل متابولیسم و در نتیجه ارتقای سلامتی بهتر کمک می کنند.

فواید بلوط:

در بخش بهداشت و سلامت نمناک بررسی دنیای خواص در سلامت نمناک بهترین خواص و فواید سلامتی بلوط آورده شده است:

1. بلوط برای بهبود هضم و گوارش:

بلوط مقدار زیادی فیبر دارد که به بهبود سلامت هاضمه کمک می کند. فیبر به منظم کردن حرکات روده با اضافه کردن حجم به مدفوع و از بین بردن هر دو یبوست و اسهال کمک می کند. بلوط برای افرادی که از حرکات روده نامنظم، اسهال، نفخ شکم و دیگر ناراحتی های گوارشی رنج می برند ایده آل هستند.
. بلوط برای جلوگیری از آسم:

بلوط شامل سه آنتی اکسیدان قوی یعنی، اسید، الاگیک اسید و تانن اسید است. این آنتی اکسیدان ها دارای اثر ضدآسم هستند و به کاهش آسم مبتلا می شوند. اسید گالیک، الاگیک اسید و تانن اسید ترشح ترکیبات را در بدن کاهش می دهند که در غیر این صورت التهاب مجاری هوایی را افزایش می دهد که باعث می شود تنفس دشوار شود. گونه های اکسیژن غیر فعال، با محدود کردن مجاری تنفسی دستگاه تنفسی از آنتی اکسیدان های موجود در بلوط خنثی می شوند و در نتیجه به مدیریت آسم کمک می کنند.

3. بلوط برای پیش گیری از دیابت:

ترکیباتی که در بلوط وجود دارند، عمل آنزیمی به نام "آلفا - گلوکوزیداز" را مهار می کنند، هضم کربوهیدرات را به تاخیر می اندازد و تبدیل کربوهیدرات به قند ساده یا گلوکز در طول هضم را کاهش می دهد.

این کار باعث افزایش سطح گلوکز خون می شود.

در نتیجه، بلوط می تواند به مدیریت دیابت کمک کند.

مقدار فیبر و کربوهیدرات ها نسبتاً پیچیده در این آجیل ها یافت می شوند به تنظیم سلامت مناسب کمک می کنند.

3. بلوط برای بهبود سلامت قلب:

بلوط به طور قابل توجهی غنی از چربی اشباع نشدهدر مقایسه با چربی اشباع شده است و این به بهبود سطح کلسترول کمک می کند و حتی در مقابل بیماری های قلبی مانند آترواسکلروز جلوگیری می کند. همچنین به حفاظت از چاقی و بیماری های قلبی ناشی از چربی های اشباع شده کمک می کند.

4. بلوط برای افزایش سلامت استخوان:

مواد معدنی فراوانی که در بلوط یافت می شوند، مانند فسفر، پتاسیم و کلسیم، به افزایش سلامت استخوان و جلوگیری از ظهور پوکی استخوان کمک می کنند.

کلسیم یکی از مهم ترین مواد معدنی برای تراکم مواد معدنی است و در غلظت های بالایی در بلوط یافت می شود. در نتیجه، مصرف بلوط می تواند سلامت استخوان را افزایش دهد.

5.خاصیت ضد میکروبی بلوط:

بلوط با وجود مقادیر زیاد تانن پتانسیل زیادی به عنوان یک عامل ضد باکتری در برابر باکتری های مختلف دارند و همچنین به ترمیم زخم ناشی از خاصیت سفت شدگی آن کمک می کنند. آن ها همچنین رشد و گسترش باکتری ها و میکروب ها را مهار می کنند و در نتیجه از گسترش بیشتر باکتری ها و دیگر کلمات جلوگیری می کنند، مصرف میوه های بلوط می تواند در از بین بردن باکتری ها از بدن کمک کند.
6. بلوط برای فعالیت ضد ویروسی:

ویروس های تب خال شایع ترین علت عفونت های ویروسی در افراد با سیستم ایمنی ضعیف هستند.

بلوط یک داروی گیاهی شایع ای است، زیرا خاصیت ضد ویروسی دارد و به خاطر وجود فلانوئیدها و تانن فعالیت های ضد ویروسی خوبی دارد. ترکیبات سالم موجود در بلوط از سلول های بدن با جلوگیری از تماس بین ویروس و سلول ها محافظت می کنند. آن ها تکثیر ویروس ها را بیشتر مهار می کنند و در نتیجه از گسترش ویروس به بخش های مختلف بدن جلوگیری می کنند.

7. بلوط برای بهبود درمان و رشد:

پروتئین ها اجزای اصلی بدن سالم هستند و بلوط حاوی مقدار زیادی پروتئین است. این موجود به ایجاد بافت ها و سلول های جدید و ترمیم نواحی آسیب دیده و التیام سریع آسیب ها و بیماری ها کمک می کند و با افزایش نسبت پروتئین در بدن, روند رشد و نمو سلولی افزایش می یابد.

8. بلوط برای بهبود فعالیت متابولیکی:

بلوط سرشار از ویتامین B است که شامل نیاسین, تیامین, ریبوفلاوین و ویتامین b12 می باشند. بلوط می تواند به تنظیم فعالیت های متابولیکی و همچنین تعدادی از فرآیندهای آنزیمی در بدن که برای سلامت کلی حیاتی هستند, کمک کند.

9.جلوگیری از بیماری آلزایمر با بلوط:

آنتی اکسیدان های موجود در بلوط ها, فعالیت کولین استراز (یک آنزیم موجود در مغز) را که بیشتر علائم بیماری آلزایمر شامل گیجی, کاهش حافظه, ناتوانی در فکر کردن و تمرکز را کاهش می دهد, مهار می کنند. این آنتی اکسیدان ها باعث کاهش سطح استرس اکسیداتیو و جلوگیری از مرگ سلول های مغزی می شوند و چنانچه در بخش سلامت نمناک می خوانید اسیدهای گالیک موجود در بلوط دارای خاصیت حفاظتی مغز هستند و از بیماری آلزایمر جلوگیری می کنند.

کاربردهای بلوط:

تانن می تواند به صورت موضعی برای کاهش التهاب و جوش ها استفاده شود. هم چنین به درمان درد ها و بریدگی ها کمک می کند. کربوهیدرات های پیچیده موجود در بلوط به بالا بردن انرژی بدن کمک می کند.

عوارض جانبی و آلرژی بلوط:

بلوط و برگ های درخت بلوط به خاطر میزان بالای سم تانیک اسید که می تواند به کلیه ها و اسهال آسیب بزند، مضر هستند.

علائم مسمومیت، افسردگی، کمبود اشتها، اسهال، یبوست، کولیک و خون در ادرار هستند.

باید پس از استخراج تانن، بلوط را می توان مصرف کرد.

مسمومیت با بلوط یا مسمومیت ناشی از آن, زمانی رخ می دهد که بسیاری از بلوط ها یا غنچه هایش بلعیده می شوند و گالوتانین سری سبز بلوط خام سبب ایجاد مشکلات گوارشی و مشکلات کلیوی می شود. مصرف زیادی این دانه ها باعث تهوع و ناراحتی معده به وسیله تانن موجود در بلوط می شود.

*کشت بلوط:

درختان بلوط عموماً در قسمت شمالی کره زمین مانند اروپا و آمریکا دیده می شوند, بلوط به طور عمده در چین، ژاپن، و کره استفاده می شود.

*ارزش غذایی بلوط:

28.35 گرم از بلوط خام 110 کالری، 7.91 گرم مرطوب کننده، 1.74 گرم پروتئین، 6.76 گرم کل چربی، 0.38 گرم خاکستر، و 11.5 گرم کربوهیدرات دارد.

شامل:

19.56% مس،

19.31% کل چربی ها،

16.48% منگنز،

11.54% ویتامین

8،88% کربوهیدرات،

6/25% فولات

4.84% ایولولین،

4.77% تریپتوفان،

4.64% والین،

4.29% منگنز،

4.06% میتامین B5 است.

پوست سالم:

بلوط ویژگی های سفت کنندگی دارند که به حفاظت از پوست کمک می کنند که در آن ها تانن ها باید از بلوط جدا شوند.

پس این، میوه ها باید جوشانده شوند و یا در آب خیسانده شوند, باید آب غنی از تانن به صورت موضعی به پوست اعمال شود که به کاهش جوش ها, سوختگی, سرعت بخشیدن به روند التیام زخم ها و بریدگی ها, التهاب کم تر و سوختگی کمک می کند. استفاده از این آب به درمان درد و گرفتگی ها کمک می کند.


منبع: نمناک


خواص میوه و برگ بلوط

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا