خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن

امتیاز واکنش
63,864
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع

درس اول: چگونه نقاشی را شروع کنیم ؟
در این درس ما می خواهیم روی روند کار یعنی اسکچ تمرکز کنیم. اگر می توانید روی یک تکه کاغذ با مداد طرحی را ایجاد کنید، پس می توانید طراحی را هم یاد بگیرید! آموزش طراحی از پایه بهترین روش یادگیری است. برای اینکه یک هنرمند باشید لازم نیست بتوانید خطوط صاف یا دایره های کاملی بکشید.
برای یادگیری طراحی از کجا شروع کنم ؟
آموزش ابتدایی طراحی با مداد ، همانند نوشتن ایده روی کاغذ است با تفاوت به اینکه شما به جای نوشتن خط خطی می کنید و این امکان را به شما داده می‌شود ایده های خود را به سرعت خلق کنید تا در طولانی مدت بتوانید در وقت خود صرفه جویی کنید. این یک روش عالی برای طوفان مغزی ( همان طراحی آزاد بدون محدودیت که در نهایت به یک ایده ختم می شود ) است!
نکته جالب در مورد چگونه طراحی شروع کنیم این است که لایه ها و خط ها معمولاً با هم مخلوط می شوند یا بر روی هم محو می شوند در حالی که شما همچنان به طراحی خود می پردازید.
بنابراین از اشتباه کردن نترسید!
چگونه طراحی را شروع کنیم ؟ شجاع باشید…

این مرحله برای تجربه بدست آوردن است! وقتی اشتباه می کنیم ، روش هایی جدیدی را پیدا می کنیم و از این تجربه تازه و اصلاح آن به نفع خودمان استفاده می کنیم. با حوصله طراحی کنید، از اشتباهات خود درس بگیرید و هرگز نترسید! اگر احساس میکنید کارتان خراب شده و قابل اصلاح نیست. از نو شروع کنید. شما در حال تمرین هستید.

نقاشی را از کجا شروع کنیم؟

آخرین ویرایش:

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن

امتیاز واکنش
63,864
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع

چگونه نقاشی را شروع کنیم ؟
آموزش طراحی از پایه به این گونه است که بهتر است از خطوط کم رنگ استفاده کنید. این خطوط به نرمی و به آرامی کشیده می شوند. برای این کار فشاردست و حالت مداد را روی دست خود تنظیم کنید تا دست شما هم خسته نشود و هم خطوط مناسبی ترسیم کنید.
در آموزش طراحی مبتدی اگر دست شما بعد از تمرین طراحی کمتر از یک ساعت خسته می شود، احتمالاً آن را خیلی محکم در دست نگه می دارید. ریلکس باشید.
هنگام ترسیم یک طرح اولیه ، ذهن کمال گرای خود را خاموش کنید و روی شکل‌های کلی و ابتدایی تمرکز کنید. به اندازه، شکل، زاویه و … توجه کنید. آخرین چیزی که باید به آن فکر کنید جزئیات سوژه است!
بیایید چیزی را با هم طراحی کنیم!
از آنجایی که این آموزش طراحی برای مبتدیان ساخته شده ، من از دست چپ خود (دست غیر تخصصی و تعلیم ندیده ) استفاده می کنم تا به شما نشان دهیم که لازم نیست حتما کنترل خوبی روی دست خودمان داشته باشیم تا بتوانیم به خوبی طراحی کنیم.
مرحله 1 : چگونه طراحی را شروع کنیم ؟
یک دایره را به صورت آزاد طراحی کنید
آموزش ابتدایی طراحی با مداد این گونه است که ، من یک دایره را با استفاده از یک دسته از خطوط آزاد طراحی کردم. اگر خطوط شما به جهات اشتباهی می‌رود نگران نباشید. برای اولین بار انتظار نمی‌رود دایره کامل و بی نقصی را رسم کنید. این کاملاً عادی است به یاد داشته باشید، ما قرار است به صورت لایه لایه و مرحله ایی کار کنیم.
من یک دایره را با استفاده از یک دسته از خطوط آزاد طراحی کردم. اگر خطوط شما به جهات اشتباهی می‌رود نگران نباشید. برای اولین بار انتظار نمی‌رود دایره کامل و بی نقصی را رسم کنید. این کاملاً عادی است به یاد داشته باشید، ما قرار است به صورت لایه لایه و مرحله ایی کار کنیم.
مرحله 2 ، چگونه نقاشی را شروع کنیم؟
شکل را اصلاح کنید
در آموزش ابتدایی طراحی با مداد پس از ترسیم طرح اولیه خود ، مناطقی را پیدا کنید که به اصلاح نیاز دارد و آن را اصلاح کنید تا به نتیجه دلخواه خود نزدیک شوید.
مرحله 3 ، آموزش طراحی از پایه
تصحیح کردن را ادامه دهید
مرحله پیشین تا آنجایی تکرار کنید که به نتیجه دلخواه خود برسید.

یک نکته جالب : می توانید کاغذ طراحی خود را بچرخانید تا به چشمانتان کمک کند شکل متفاوتی را ببیند. ممکن است برخی از مناطق نیاز به اصلاح داشته باشد که در وضعیت فعلی کاغذ دیده نشوند و با گرداندن آن مشاهده شوند.

آخرین ویرایش:

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن

امتیاز واکنش
63,864
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
مرحله 4 ، آموزش طراحی مبتدی
تعریف شکل دایره
به طور کل شکل طراحی شده را بررسی کنید. چگونه به نظر میرسد؟ اگر هنوز ایرادی دارد از خطوط بیشتری برای اصلاح دایره استفاده کنید. می توانید خطوط اضافی را پاک کنید تا دایره بخوبی شکل بگیرد.
چند مثال از مراحل اسکچ برا آنکه بهتر بدانیم چگونه طراحی شروع کنیم

how-to-sketch-2.jpg

این طرح ها را سعی کنید با این روش بکشید و تمرین کنید. من بعد از ترسیم همه این مثال ها و استفاده بیشتر از دست غیر تخصصی، متوجه پیشرفت های بزرگی در خودم شدم!
عادت کردم که آرنج و مفصل شانه خود را به منظور طراحی حرکت دهم که خطوطی نرم تر به من می داد. اگر به نمونه های بالا در تصاویر نگاه کنید ، متوجه می شوید که خطوط من به تدریج بسیار بهتر می شوند.
تفاوت بین طراحی بادست چپ و دست راست من را در نمونه پایین ببینید :

how-to-sketch-5.jpg

آخرین ویرایش:

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن

امتیاز واکنش
63,864
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 32 دقیقه
نویسنده این موضوع
تاکید میکنم نیازی نیست که در ترسیم خطوط عالی باشید یا روی مداد خود کنترل صد در صد و شگفت انگیزی داشته باشید تا بتوانید طراحی کنید. کنترل عالی فقط به این معنی است که نقاشی شما تمیزتر و دقیق تر به نظر برسد.
چگونه نقاشی را شروع کنیم ؟
تمرین برای شما:
چیزهایی که باید در هنگام طراحی به خاطر بیاورید:
کمال گرا نباشید.
به جای جزئیات ، روی شکل کلی تمرکز کنید.
از فشار ملایم استفاده کنید.
تکلیف شماره 1:
با دنبال کردن مراحل این درس ، یک صفحه کامل را در صفحه طراحی خود پر کنید.
مرحله 1: طراحی آزادانه
مرحله 2: شکل را اصلاح کنید
مرحله 3: اصلاح شده را اصلاح کنید
مرحله 4: شکل دلخواه را به دست بیاورید
مدل طراحی را در اطراف خانه ، بیرون یا گوگل جستوجو کنید. وقتی صفحه طراحی خود را پر کردید، به سراغ صفحه دیگری بروید.
در اینجا چند ایده برای طراحی شما آورده شده است:

• چنگال
  • سیب
  • موز
  • لپتاپ
  • ژاکت
  • کلاه
  • دست
  • پا
  • چشم
  • کلید
  • لامپ