خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

M O B I N A

سرپرست بخش فرهنگ و ادب
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
سرپرست بخش
ناظر کتاب
منتقد انجمن
  
  
عضویت
3/4/21
ارسال ها
24,702
امتیاز واکنش
63,861
امتیاز
508
سن
19
محل سکونت
BUSHEHR
زمان حضور
273 روز 8 ساعت 23 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای سس پستو ایتالیایی خوشمزه با گوجه و پنیر پیتزا

گوجه فرنگی500 گرم
پنیر پارمزان150 گرم
مغز گردو یا دانه کاج100 گرم
روغن زیتون1 پیمانه
سیر3 حبه
آب لیمو ترش2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
دستور پخت سس پستو ایتالیایی خوشمزه با گوجه و پنیر پیتزا
1
طرز تهیه سس پستو با گوجه فرنگی و گردو
مرحله اول: ابتدا گوجه ها را شسته و برای چند دقیقه داخل آب جوش قرار می دهیم تا پوست آنها به راحتی جدا شود و آماده تهیه سس شود. سپس گوجه ها را پوره کرده روی حرارت قرار دهید تا آب اضافی آن تبخیر شده و غلیظ شود. حالا از روی حرارت برمی داریم و زمان می دهیم تا خنک شود.
2
مرحله دوم: آماده سازی گردو یا دانه کاج
حالا گردو یا دانه کاج را داخل تابه ای تمیز ریخته و روی حرارت قرار دهید و کمی بو دهید تا عطر آن بلند شود. حالا از روی حرارت بر می داریم و زمان می دهیم تا خنک شود.
3
مرحله سوم: تهیه سس پستو قرمز ایتالیایی
پوره گوجه، گردو، پنیر و آب لیمو ترش را داخل یک مخلوط کن ریخته و آنقدر به مخلوط کردن ادامه می دهیم تا یک پوره یکدست فراهم شود.
4
مرحله آخر: افزودن روغن زیتون
در این مرحله درجه مخلوط کن را کم می کنیم و همزمان روغن زیتون را می افزاییم تا سس کاملا یکدست و آماده شود. حالا سس پستو قرمز ایتالیایی ما آماده است برای تهیه انواع غذا از آن استفاده و نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سس پستو ایتالیایی با گوجه و پنیر
می توانید برای پوست گرفتن گوجه چند دقیقه گوجه ها را داخل فر قرار دهید تا پوست آنها راحت جدا شود.میزان پنیر را می توانید بنا به ذائقه بیشتر کنید.در مرحله آخر تهیه سس پستو قرمز نمک و فلفل سس را اندازه کنید.
منبع: سلام دنیا


طرز تهیه سس پستو قرمز

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا